Stránky

neděle 10. dubna 2016

Třikrát Clinique

Ptotože prej na jednoproduktové recenze už není nikdo zvědavý (pár jich chystám, hehe), tentokrát jsem se rozhodla skoncovat se třemi krémy najednou. Jde o krémy na oči All About Eyes v základní i hutné verzi riche a krém Dramatically different moisturizing cream. Nebojte, bude to rychlé a bezbolestné. :)


All about eyes základní verze

Kupovala jsem v Sephoře, kde stojí tuším okolo tisícovky. Ta franština na obalu znamená, že má být proti otokům a tmavým kruhům pod očima. Vydržel mi asi 3 měsíce a kromě lehké hydratace a výživy mi neudělal vůbec nic. Kruhy jsem měla pod očima pořád a když jsem se hůž vyspala, taky to chvíli trvalo, než jsem opět nabyla lidské podoby. Ale upřímně - on ještě někdo z vás čeká, že se otoků a kruhů pomocí krému zbaví? :) Měla jsem ho celkem ráda a do budoucna nevylučuji další koupi. Ovšem na zadek mě neposadil.


All about eyes riche

Hutnější brácha základního krému je opravdu o poznání tužší a není vůbec tekutý. Měl by mít tytéž účinky a navíc intenzivně hydratovat. "Překvapivě" kruhy a otoky nedoznaly změn, ale skutečně hydratuje trochu líp. Mám ho koupený už podruhé, je dobrý. Ale zas tak dobrý, aby mě donutil vykřikovat do světa, jaká je to pecka, to přece jenom ne.


Dramatically different moisturizing cream pro smíšenou až velmi suchou pleť

Tento krém stojí v Sephoře okolo 6 stovek. Koupila jsem si ho v zimě, protože jsem potřebovala něco na sušší pleť podrážděnou chladem. Jo, vím, že patří do nějakého toho 3krokového programu nebo co. Ale když jsem si nebyla schopná do teď zjistit, o co jde, už se to asi nedozvím. Chtěla jsem něco hodně hydratačního a to jsem si taky koupila. Hydratuje opravdu obstojně a v zimě mi pleť hezky opravil. Teď už takové účinky nepotřebuju, a tak ho používám hlavně na dekolt. Akorát si s ním dejte pozor, aby se vám nedostal moc blízko k očím - pálí jako ďas.

Znáte tyhle krémy? A jaký máte vztah k péči Clinique? 





5 komentářů:

  1. :D Jáj, presne!!! Som si to sama hovorila, že aká som trapka, že veď recenzie na 1 produkt sa už nenosia, len keď som lenivec mať nejaké stále rubriky..a teraz mi to hovorí už nielen moje svedomie, ale ešte aj tu sa to dočítam. Ešte, že v tom nie som sama:D Ale polepším sa aj ja. Počuj, ale si sa nejak rozšupla...4 recenzie na apríl a je ešte len desiateho, čo sa deje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, no šla jsem do sebe a řekla si, že se tu o to zase začnu starat. A taky mi chybí psaní jen tak.

      Vymazat
  2. Tyto krémy neznám, ale jednoproduktové recenze u mě vedou, ať už se momentálně nosí a nebo ne!

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Clinique jsem v minulosti zkoušela ale moc mi nesedla. Možná to bylo špatnou volbou produktů, protože jinak na ní slyším samou chválu.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)