Stránky

úterý 7. května 2013

Další new in (ehm) a recenze laku O.P.I Dating a Royal

Jelikož byl víkend a já se neubránila ďábelským nástrahám a svodům Sephory a drogerií, opět píšu článek na téma ňúin, aneb co mám opět nového. Voilá!


Asi víte, že za nasbírané body v DM drogerii můžete získat knížečku kupónů s 50% slevou na vybrané produkty. A pokud jste to nevěděli, tak teď už to víte. :) Z nabídky mě zaujala vlasová péče Toni&Guy a za ty peníze jsem si nemohla něco nekoupit. Pořídila jsem šampon a kondicionér pro oslabené vlasy a suchý šampon. Všechny produkty jsem už stihla použít a zatím to vypadá slibně - brzy bude plnohodnotná recenze.


Na další fotce se nacházejí zleva: Yves Saint Laurent Touche Éclat, odstín 1 v limitované kolekci (Sephora, 699 Kč po 20% slevě), Rival de Loop náplasti proti černým tečkám (39 Kč, drogerie Rossmann), Gabriella Salvete Monza Italia (z Rossmanna, cenu si bohužel nepamatuji, ale nebyla vysoká) a všem dobře známá micelárka od Biodermy (Dr Max, 453 Kč, fuj :).

Touche Éclat jsem si koupila, i když jsem to vůbec neměla v plánu. Brouzdaly jsme v pátek s kamarádkama po obchodním centru a hledaly jsme "tu pravou" vůni pro jednu z nás a vkročily jsme i do Sephory. A tam jsem HO uviděla. Už jsem jej vlastnila několikrát v minulosti a nedám na něj dopustit. Jeho cena mi však bohužel brání používat ho místo makeupu a nakupovat ho po kilech. Paní prodavačka si všimla, jak si ho zálibně prohlížím a nabídla mi na něj 20% slevu, přestože jsem si doma slevový kupónek ani nevytiskla. Ach jo. :) Ale nedá se nic dělat. Touche Éclat je prostě špičkový produkt, který pro mě ve své kategorii nemá konkurenci. Je to rozjasňovač/korektor a přestože nemá vysoké krycí schopnosti, obsahuje rozjasňovací pigmenty a s jejich pomocí dokáže zamaskovat i ten nejhnusnější beďar. Nechápu, jak to může fungovat, ale funguje. Skvěle. :)

Na závěr bych vám chtěla ukázat, jak vypadá lak O.P.I Dating a Royal 5. den po nalakování. Je ve dvou vrstvách, s podlakem a top coat je lak Golden Rose s různobarevnými třpytkami, který jsem ale dodělala až třetí den.

Lak jsem před chvíli odlakovala, i když by mi určitě vydržel ještě déle. Na 5 dní vypadá skvěle, co myslíte? A to jsem se žádné fyzické práci nevyhýbala, prala jsem, žehlila, tahala nákupy, dokonce jsem i trochu ryla na zahrádce - paráda, co? Laky O.P.I miluju a milovat dál budu za tu úžasnou výdrž, krásné barvičky a vtipné názvy.

Taky tak moc kupujete kosmetiku? A máte pak "nákupní kocovinu"? A pokud ano, co proti ní pomáhá? :)

4 komentáře:

  1. Hezké nákupy! Ten lak se mi líbí moc. YSL Touche Éclat..ach...Ten lak OPI je moc krásný. No, já má zatím jen seznam nákupních přání :-). Viz můj nejnovější článek na blogu.

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, už jsem se dívala. Ten krém od Biodermy je silně návykový, bacha na to! ;)

      Vymazat
  2. Laky Gabriella Salvete jsou naprosto úžasný. :)
    A modré nehtíky jsou moc hezké, Golden Rose mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu se ještě zeptat, kde máš pravidelné čtenáře? Ráda bych se přidala. :)

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)