Stránky

pátek 3. května 2013

New In - co mám nového

Opět jsem utrácela, a tak se s tím aspoň pochlubím, než vše nenápadně schovám, abych nemusela po stopadesáté poslouchat, že jsem překupnice, závislačka a kramářka :)

Tentokrát jsem se zaměřila spíš na přírodní kosmetiku a v oblasti dekorativní jsem se držela nezvykle zkrátka, za což se musím pochválit (a následně odměnit v parfumerii, muhaha!).


- K matovacímu krému Lavera jsem přišla tak, že jsem si šla do drogerie koupit protivráskový krém od L'Oréal, na který jsem v poslední době četla hromadu příznivých sponzorovaných (rýp!) recenzí, ale jaksi jsem k němu kolem regálu s přírodní kosmetikou nedošla. Mno nic, koupím si ho jindy. Jak už jsem zmínila, tento krém od Lavery má matující účinky a obsahuje bio měsíček a bio zázvor. Co mě na něm příjemně překvapilo, je to, že ač skutečně pleť trochu zmatní, nepotáhne jí žádným filmem či vrstvou a tím pádem se na něj dá dobře nanést make up a nedělá to cucky. Je pro normální až mastnou pleť, hezky hydratuje a krásně voní. Stál mě asi tři stovky a zatím jsem velice spokojená.

- Ten fešák se stříbrným víčkem uprostřed je Day cream od firmy Just, která prodává švýcarskou přírodní kosmetiku. Nákup u Justu mi připomněl dětství. Pocházím ze Severomoravského kraje, kde měla tato firma tehdy hodně šikovných dealerů, a tak nás rodiče jejich produkty natírali od hlavy až k patě. Vždycky jsem chtěla mít stejný krém jako maminka, protože krásně voněl. Bohužel jsem měla zakázáno do něj ťapat svýma nenechavýma ručkama. A teď ho konečně mám a jen pro sebe, jo! Je na bázi jojobového oleje, obsahuje mimo jiné bambucké máslo, spousty vitamínů, panthenol a výtažek z protěže alpské, který má údajně pomáhat proti stárnutí pleti. Neobsahuje parabeny. Pleť je po aplikaci hezky vypnutá a hydratovaná a pod makeupem necuckuje. Stál něco přes 800 Kč.

- Taky už jste byli na hodince krásy s Mary Kay? A chcete jít? Pokud jste z Brna, hoďte mi na sebe do mailu kontakt a spojím vás s příjemnou dealerkou, která vám vše ukáže a nebude vás nutit si nic kupovat. Já si od ní nechala vyčistit pleť a zkusila jsem si koupit masku proti černým tečkám. Jmenuje se Botanical Effects a prý mi do měsíce pomůže. Po první aplikaci mi většina černých teček zbělala, tak uvidíme, jak to bude dál. Zatím jsem skeptická, podobných zázraků jsem už vyzkoušela hodně. Ale třeba budu příjemně překvapená a Mary Kay získá další fanatickou zákaznici a propagovatelku. :) Maska stála 540 Kč.

- Ten flat top štětec je taky od Mary Kay a stál 230 Kč a používá se na minerální make up. Je jemný, nechlupatí a pracuje se s ním dobře, nemám výhrady a jsem s ním spokojená. Mimochodem, co si myslíte o Mary Kay? Já jsem je celkem ignorovala, protože moc nemám ráda věci, které se prodávají takovýmto způsobem. A navíc měli celkem dlouho všude vyobrazenou paní zakladatelku, která mě děsí.

Tady jsem vám ještě vyfotila krabičky od krému Just a od čisticí masky:


No a nakonec se musím pochlubit nákupem dekorativky. V Sephora jsem musela využít slev a koupila jsem si dva laky od O.P.I - Big apple red a Dating a royal. Ten červený jsem si koupila dokonce už podruhé, protože ten první mi byl sprostě ukraden (ahoj mami!).


A co jste si koupili vy? Máte rádi přírodní kosmetiku? Znáte tyto produkty? Co si myslíte o Mary Kay? :)

8 komentářů:

  1. Justu se mi v poslední době taky dost zalíbil, jen ty ceny... :) A dnes mi přišel fixační sprej na make-up Mary Kay, tak jsem zvědavá, jak si povede :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, za kvalitu se bohužel platí. Ale opravdu to funguje. A na ten fixační sprej jsem taky zvědavá, tak si to nenechávej pro sebe. :)

      Vymazat
  2. To je parádní kořist ;-). Krém od Lavery mám taky a nemůžu si ho vynachválit.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel jsem nezůstala u toho a o víkendu kořistila dál. Report bude brzy následovat. :)

      Vymazat
  3. Hezké nákupy! S Mary Kay mám docela dost zkušeností a myslím si, že je to fajn kosmetika, akorát způsob jejich prodeje není úplně šťastný a ne každému vyhovuje a něco mají vyloženě předražené. Mám od nich čtyři štětce, dvě tvářenky, dvoje oční stíny a dvě "vazelíny" (více v článku o mých balzámech na rty), se vším jsem spokojená. Moje maminka má od Mary Kay většinu dekorativní kosmetiky, měla celou řadu Timewise a pleť se jí zlepšila a zkrásněla. Takže za mě Mary Kay ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně ta maska zatím nezafungovala, tečky se spíš množí. Kosmetická poradkyně mi mezitím telefonovala a samozřejmě mi řekla, že je to tím, že zbytek kosmetiky mám od jiné značky a že kdybych měla od Mary Kay všechno, bylo by to lepší. Tak přemýšlím, že to časem třeba zkusím a pokud to nevyjde, tak se mají na co těšit! :)

      Vymazat
  4. Na líčící hodince jsem byla, den na to jsem se osypala takže fakt nee :D Nejvíc mě bavila známá, která pro MK dělá s jejími názory, že je MK přírodní a jsou tam samé výtažky z rostlinek, požádala jsem ji o poslání složení jakéhosik výrobku a na prvních 4 místech byla silikon:DD Takže MK fakt ne, jen ten štetec a stíny mají fajn..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak nějak. Maska na mě pořád neúčinkuje a celé mi to není natolik sympatické, abych měla chuť to nějak víc prozkoumávat.

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)