Stránky

středa 10. července 2013

Krém, co opravdu funguje proti vráskám

O tomto krému jsem psala už dřív, ale až teď jsem si všimla jeho nejlepšího, nejúžasnějšího a nejmarkantnějšího účinku. Ubyly mi totiž vrásky, a to pořádně. Po dvouměsíčním používání ráno a večer prostě zmizely - kolem očí, nosu, pusy... Zůstaly mi jen ty nejvýraznější mimické, které mám už od puberty a i ty jsou viditelně redukované.

A o jaký že krém se to vlastně jedná?

Je to...

Tramtadadá!

Vital Just denní krém! Recenze z dřívějška je k nahlédnutí zde.




K recenzi jen dodávám, že se krém posunuje v mém žebříčku oblíbenosti natrvalo na 1. místo.

Složení: Jojobový olej, bambucké máslo, anti-aging komplex s alpskou protěží a meduňkou, kyselina hyaluronová s extraktem z ječmene v lipozomálních pouzdrech, ceramidy, koktejl vitaminů A, E a C, brutnák lékařský, glycerin a panthenol, směs tenzidů.
Bez parabenů, minerálních olejů a barviv.

Nákup

Krém se dá pořídit za asi 820 Kč. Just má bohužel komplikovaný způsob prodeje přes poradce, kteří vám nechají vše očichat a vyzkoušet a vy tak nekupujete zajíce v pytli. Což je na jednu stranu fajn, na druhou ale - jak je sehnat?! Já jsem si svůj krém pořídila přes mamčinu kamarádku, ale zjistila jsem, že se dá koupit i na internetu tady. Ale nenakupovala jsem tam, tak nemůžu osobně doporučit.

Pokud jste se dočetli až sem, gratuluji. Rozhodla jsem se totiž o tenhle skvělý krém podělit. Zrovna ke mně putuje nová krabička, ze které jedné z vás část daruji. Samozřejmě na něj nebudu sahat rukou, ale přendám ho čistou špachtlí. A aby toho nebylo málo, přidám k tomu hand made taštičku od mé kamarádky (je na ní fakt všechno hand made kromě toho knoflíku s nápisem hand made...),
5 ml mého oblíbeného thajského ženšenového oleje na vlasy a lak Gabriella Salvete v odstínu, který u vás čtenářů spustil zatím nejkontroverznější reakce. :)


Podmínkou pro účast v giveaway (fakt blbý slovo) je sledovat mě přes Google a napsat mi do komentářů, kam byste se nejraději vydali na dovolenou a proč. Soutěž se uzavře 25.7. v 18:00 a výherce vyberu podle toho, čí odpověď mě zaujme nejvíc. Jo a taky mi na sebe prosím nechte mail.

Hodně štěstí. :)

Vybrala jsem An., jelikož měla pro mě nejpřesvědčivější argumenty. Gratuluju! :)

9 komentářů:

  1. Kdybych si mohla vybrat uplne cokoliv, tak bych se chtela podivat do vesmiru.. aspon na obeznou drahu kolem zeme, ale na to mi schazi ty miliony dolaru, ktere takovy vylet stoji.. z pozemskych mist bych si vybrala Svycarsko a CERN, protoze v pristim zivote chci byt jaderny fyzik (fakt!) a tak bych si okoukla sve budouci pracoviste :o) a jednou ten urychlovac musim videt na vlastni oci!!

    enkaquanium@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, příjemné překvapení na závěr článku :)
    Krém bych darovala mamince, já (snad) ještě anti-vrásnovač nepotřebuji.
    Moc bych chtěla do Asie-Indie, Tibet, Thajsko, Japonsko... A taková klasika je Nový Zéland. Ale až na druhé příčce.
    Prostě si to jednou splním! :)
    Přeji ti, aby se i tvá vysněná dovolená uskutečnila.
    zuzana-kloudova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, no paráda! Vrásky síce nemám, ale prevencie nie je nikdy dosť. Moja odpoveď ťa asi vôbec nezaujme hehe, ale čo už narobím, chcela by som ísť hocikam, napríklad na Island, alebo niekam k moru, celkovo by som uprednostnila Európu pred Áziou a pod, ale bohužiaľ to momentálne nejde. Tak si aspoň prečítam, čo napíšu ostatní :)
    margaretka75@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Moje vysněná dovolená je strávit pár týdnů na Aljašce v panenské přírodě. Stačila by mi malinká chata bez moderního vybavení (žádná elektřina), kde bych se snažila splynout s přírodou. Sledovat v tichosti zvířata a užívat si divokého způsobu života :-)
    veronika8816@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nejraději bych se vydala do Kanady, protože mě ta země zkrátka fascinuje... Je tam všechno, Francouzi, Eskymáci, hokej, neprostupná příroda... :D
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Nejraději někam na sever, ale po té letošní zimě bych ráda zajela i k moři, pořádně se vyhřát a vykoupat :)
    ekar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ja osobne som na krémy proti vráskam ešte moc mladá ale do budúcna ďakujem za tip ! :)

    Bola by som rada, keby si navštívila môj blog. Môžeš sa stať i mojou followerkou, čo by som sa veľmi potešila :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji :-) Krém mě moc zaujal. Pár vrásek navzdory mladému věku už mám. Na dovolenou bych nejraději odjela na Seychely, byla jsem tam před sedmi lety a tak nějak si představuji pravý tropický ráj... Nádherná příroda, úžasné moře, úchvatné pláže (téměř prázdné), milí lidi a skvělé jídlo. Pobyla bych klidně i měsíc, dva.

    pajajaros@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tak mě kdyby dal někdo na výběr, že si můžu zvolit jakoukoliv zemi tak bych si snad nevybrala..rozhodně by to, ale nebyla žádná severská země..mě prostě na zimu neužije ( a zima je pro mě od 17 stupňů níž)..Ale mám takový tajný přání vyrazit na svatební cestu na Maledivy..bydlet v tom domečku nad mořem a mít sprchu venku..potápět se a jezdit na člunu do města na výlety..ale to by byla drahá sranda..Z těch střízlivějších přání mám vrátit se zase někdy do Španělska..někam jižněji než jsem byla..já tuhle zemi prostě miluju, je tak živelná,..a chtěla bych jí poznat celou včetně ostrovů.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)