Stránky

sobota 24. srpna 2013

Moje oblíbené superrychlé vlasové tutoriály

Fashion a beauty blogům vládne období Back to School, aneb další příležitost pro utrácení a krášlení. :) Chtěla bych vám ukázat 4 videa šikovných youtuberek, které se dokáží superrychle krásně učesat a jsou tak hodné, že se o to s námi podělí.

První autorka si na YouTube říká bebexo a je mistryní uzlíkovaných účesů. A taky krásná Asiatka. Někdy lituju, že nejsem 150 cm vysoká, tmavá a okatá, přijde mi, že na těchhle holkách vypadá všechno skvěle. :)


Další video je od téže autorky a účesy vám už nezaberou jednu minutu, ale celých 5. :)


Tahle uživatelka si říká Thatsheart a taky mě štve tím, jak je pěkná. Ujíždí si na různých pletencích a to já můžu.


A pokud máte kratší vlasy, nezoufejte. Sunnie Brook Jones vám ukáže hned 10 způsobů, jak nenosit pořád dokola nudné krátké mikádo.


Používáte YouTube tutoriály pro líčení a česání? Podle mě jsou stokrát lepší než všechny ženské časopisy světa. Máte nějakou oblíbenou youtuberku?

14 komentářů:

  1. Ten druhý účes je krásny, ale k takej tváričke aj všetko ide, malý noštek, veľké oči, plné pery :-)

    OdpovědětVymazat
  2. perfektne ucesy a v tom videu to ani zlozito nevyzera:)mat tak este take vlasy! (o ksichtiku ani nevravim:)ja nakoniec vzdy skoncim s obycajnym copom, pletencom alebo necham rozpustene. a s tymi peknymi vlnami pomocou zehlicky ma vytaca:D chcem to uz dlho vyskusat, ale potrebujem novu zehlicku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to určitě potřebuješ! :) Jen si dej pozor, ať má zaoblené hrany. Nebo jdou vlny hezky takovýma těma maličkýma cestovníma.

      Vymazat
  3. oo ta poslední slečna je krásná! jinak youtube tutorialy nesleduju, ani líčení, ani česání, já jsem v tomhle taková konzerva, maluju se furt stejně a vlasy mám taky furt stejný...maximálně si je navlním. já bych to z toho stejně asi nezvládla, co se týče třeba vlasů, tak nejsem schopná uplést ani cop :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale prosím tě, s trochou tréninku to půjde hnedle. :) Já teda taky nosím vlasy nejčastěji jen tak rozpuštěné, ale sem tam si je podle YouTube nějak umotám a hned mně všichni chválí. Tak to zkus, je to fajn. :)

      Vymazat
  4. S youtuberkami som pred pár rokmi začínala, ešte predtým, ako som objavila blogerky. Sledujem ich hrozne veľa, hlavne Američanky a Talianky, ale moja top pani make-up artist-ka je Lisa Eldridge. Ostatné sú ďaleko ďaleko za ňou, ale vždy si ich rada pozriem, ak náhodou nemám čo robiť :). Ale skôr líčenie a outfity, vlasové až tak nesledujem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Anno,

    mám moc ráda tvůj blog. Dovolila jsem si tě nominovat na Liebster Award.

    Více zde:
    http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/2013/08/liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Jsem zrovna na cestě na dovolenou, ale snad tam někde splaším WiFi a vyřádím se na tom. :)

      Vymazat
  6. Youtuberky sú fajn podla :)
    Máš pekný blog :) Pokiaľ chceš pozývam ťa na môj blog ak sa ti zapáči môžeš ho aj sledovať to budem moc rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Mrknu se, ale nezlob se, že to třeba nebude hned, zrovinka cestuju. Hezký den. :)

      Vymazat
  7. Videa na youtube občas taky sleduju, je to fajn inspirace :) Ráda jsem se podívala na ty účesy z kratších vlasů, protože mám na hlavě něco podobného :) K*
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkné :) rozhodně velká inspirace super :))

    OdpovědětVymazat
  9. Když jsem měla prodlužko, sjížděla jsem vlasové tutoriály imrvére. Teď je ze mě pomalu plešatec a tak jsem ráda, že si vůbec něco učešu :).

    OdpovědětVymazat
  10. vlasové tutoriály si vždycky prohlížím moc ráda :) ale bohužel jsem extrémně "levá", co se takových věcí týká, takže to opravdu nezvládám :D

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)