Stránky

pondělí 6. ledna 2014

Stejný produkt od 2 různých značek

Jak je u mě zvykem, kromě nadpisu už vlastně ani dál číst nemusíte. Kde se vzaly, tu se vzaly, objevily se u mě 2 řasenky. Jedna se jmenuje Extra Super Lash (extra super řasa?) a je od Rimmelu, druhá se prodává pod názvem Fabulous Lash (pro změnu úžasná řasa) pod záštitou Miss Sporty. Anžto na řasenky již drahnou dobu do drogerie nechodím, přivítala jsem po čase příležitost ozkoušet, oč se dobrovolně připravuji.



Řasenky jsem testovala pěkně každou zvlášť a nebyla jsem z nich nijak nadšená. Pro někoho, kdo na řasenky neklade žádné veliké nároky, budou asi vyhovující. Já jsem bohužel majitelkou tvrdých rovných černých řas a natočit mi je zvládnou jen highendové produkty. (Nj, zas musím mít něco extra.) Pokud vám fungují i levné řasenky, závidím vám a tyhle vám doporučím. Protože se nedrolí, řasy k sobě nelepí a vypadají od rána do večera pořád stejně.



A když už jsme u toho vypadání stejně... Vím, že si o mně budete myslet, že mám IQ bublajícího bahna, ale nápadné podobnosti mezi těmito řasenkami jsem si všimla, až když se mi náhodou sešly spolu v neseséru. Mají stejný obal, totožný kartáček, objem, zápach, oftalmologické testování a podobné popisky, stejnou první polovinu EAN kódu... A pracuje se s nimi úplně stejně s týmž výsledkem. Když použiju na každé oko jinou, není to poznat. Bohužel ani na jedné není uvedené složení. Ale nedivila bych se, kdyby bylo identické. Teda spíš bych se hodně divila, kdyby nebylo.



Konspirační teorie: beztak je někde v Anglii nějaká fabrika, kam denně přicházejí z Číny tuny plastových obalů na řasenky, které tam plní univerzálními náplněmi taky vyrobenými kdoví kde a pak na ně akorát lepí štítky s různými značkami.



Sečteno a podtrženo - řasenky nejsou špatné. Obě stojí okolo stovky. Pokud nemáte vysoké nároky na natočení řas, jděte do nich. Neopadávají a nedrolí se.




Všimli jste si někdy něčeho takového i u jiných produktů?

19 komentářů:

  1. Teda, to koukám, nevlastní obě značky třeba stejná společnost?

    OdpovědětVymazat
  2. To je zajímavé. Mně ten Rimmel vyhovuje, vyhrála jsem jej v GA, asi bych si ho sama nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych neměla řasy tvrdé a úplně rovné, neřekla bych proti těm řasenkám ani popel. :)

      Vymazat
    2. Jakou řasenku máš tedy ráda? Já mám taky řasy silné a na jednom oku úplně rovné, fakt mě to štve. Kleštičky na řasy používat nechci. Co bys mi doporučila?

      Vymazat
    3. Zatím jediná řasenka, která mi řasy natočí a celý den vypadá hezky i bez kleštění, je pro mě Lash Queen od Heleny Rubinstein. Stojí okolo osmi stovek a vydrží mi cca půl roku. Článek o ní najdeš pod štítkem Helena Rubinstein. :)

      Vymazat
  3. Mně ta od Rimmelu kdysi dávno docela vyhovovala, ale koupila jsem ji loni (nebo už předloni? No jo...) znovu a nějak to mezi námi nezapraskalo, tak si říkám, že se mi asi změnily nároky...
    Jinak jsem si ničeho takového nevšimla, ale popravdě je to zajímavý postřeh.

    OdpovědětVymazat
  4. Vůbec bych si toho nevšimla! Ale myslím si, že je to tak se spoustou produktů (viz třeba výroba v Turecku - vypadá to, že fabrika přes den jede oficiálně na značkové zboží a noční směna potajnu na neznačkové - člověk zajde na trh a je to úplně totožné, do poslední švu, materiálu... a s kosmetikou to často asi nebude jinak:) Fakt je z toho podezřívám ve většině případů:)). Takže jediné na čem mi záleží je jestli to funguje a pak složení. Veronika

    OdpovědětVymazat
  5. Tu Miss Sporty som raz z núdze šlohla sestre(zabudla som si kozmetickú taštičku v Brne)a bola som veľmi milo prekvapená, na to, že stojí dve eurá, tak super(sestre som ju už späť nevrátila:))...Jasné nie je to naj riasenka zo všetkých a keď si človek viac priplatí nájde lepšie...ale za dve eurá a asi ani za 5 podľa mňa sa lepšie ani nedá nájsť

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, vyzerajú fakt úplne identicky, bude to to isté, len šupli inú potlač na obal :)) Ani jednu som nemala, a dáko po nich ani netúžim. Raz som mala Miss Sporty takú žltú Volumythic tuším a tá bola celkom fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. Tá miss sporty bola jednou z prvých mojich špirál a vtedy mi vyhovovala, ktovie čo by som na ňu povedala teraz. A veľa riaseniek čo som si všimla má (skoro) rovnaké kefky. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  8. Nejraději mám Clinique High Impakt. Z drogerky řasenky moc nepoužívám, ale když nějakou dostanu od ségry nebo mamky, tak to v pohodě zvládnu. Je to buď Loreal či Maybelline a dá se to. Je fakt, že mám dlouhý černý řasy, takže...
    No, ale jde taky o výdrž, nerozmazávání se atd., čili se držím toho, co mám osvědčené:)
    Jo a taky tuhle otevřela Lumene z ladyboxu či sezaboxu, už ani nevím, ale velmi mile mě překvapila.

    OdpovědětVymazat
  9. Kedysi som používala len riasenky od Miss Sporty, dnes je to hlavne Rimmel. Je fakt, že podoba je tam výrazná, asi na tom niečo bude.

    OdpovědětVymazat
  10. Čoveče, to je zajímavé, takhle podobné řasenky ani jiné produkty se mi doma zatím nesešly. Jinak obě dvě jsem kdysi zkoušela a nevyhovovala mi ani jedna.

    OdpovědětVymazat
  11. Jo, tohohle jsem si všimla u starý červený Rimmelky a tu samou měl Astor, stejný to bylo do puntíku...
    Nooo a k natočení řas, zkus si někdy koupit žlutou Miss Sporty, stojí 70 ká, nanést, chvíli počkat a řasy ohnout vatovou tyčinkou... Já mám podle popisu hodně podobný řasy jako ty a toto se mi osvědčilo =o)

    OdpovědětVymazat
  12. No já nevím, já bych každou na jedno oko nepoužívala - nebylo to vidět, že máš extra super řasu na jednom a úžasnou řasu na druhým? :D ;) jinak do se týče jiných produktů- Lili jednou na blogu porovnávala olejíček na vlasy Gliss Kur vs dražší Bonacure, a zjistila, že maj totožné složení. Taky to vlastní jedna firma (L'Oreal? Teď nevím..)

    OdpovědětVymazat
  13. téééda takový skoro dvojčátka :))

    OdpovědětVymazat
  14. koukám na to jako bacil do lékárny :-O tak aspoň vím, kde kdyžtak najít náhradu za Rimmel :-)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)