Stránky

středa 21. ledna 2015

Moje skvělá kulma

Na kulmy jsem nevěřila. Pár jsem jich ozkoušela, vlasy mi vydržely natočené asi tak 5 minut a jako bonus se za chvíli šíleně zmastily. Přitom když si je vlním bez použití tepla, lokny drží až o dalšího mytí.



Pak jsem si ale přečetla tenhle článek u Moory a rozhodla se kulmám dát ještě jednu šanci. Neb Mooře věřím. Když už nějaká taková frfňa (v dobrém) něco pochválí, tak to už musí bejt.

Už vám nepovím, na kterém shopu jsem objednávala, protože všechno proběhlo naprosto bezproblémově, takže jsem si je ani neměla jak zapamatovat. :D Kulma mě vyšla na asi 8 stovek, což je cena víc než přijatelná.



Jmenuje se Silk Curling Wand, vyrábí ji Remington. Dostala jsem k ní i žáruvzdornou rukavici, ale ani jsem ji nepoužila. O dost hůř se v ní s kulmou manipuluje a přece nejsem z cukru, abych nějaké to maličké popálení nepřežila. Pro krásu se musí trpět. (A vy, co nemáte obě ruce levé, se pravděpodobně ani nepopálíte.)



No a co na kulmu vlastně říkám? Je boží. Dělá krásné plastické vlny, které mi na vlasech vydrží 3-4 dny v pohodě. Pak myju, jinak by se mnou byly asi déle. Žádné extra přípravky proti teplu nevedu a vlasy pak nelakuju. Není třeba. Takže lidičky, jestli chcete taky navlnit, kupujte, protože tahle kulma je fakt super a za tu cenu je to kauf roku.

Jinak jestli chcete, můžete mě šmírovat na Instagramu. Jmenuju se tam anna.ananaska a můžete se tam prokliknout buď z názvu mého nicku, nebo z počítače z ikony nahoře vpravo. A buďte na mě prosím hodní, mám tam selfíčko bez mejkapu. :)

Co vy a kulmy/žehličky/fény? Používáte? A zaznamenáváte mezi nima rozdíly? 

24 komentářů:

  1. Tak tuhle kulmu jsem si koupila před 2 týdny a jsem z ní také nadšená! Ale já mám teda ruce levé, zkusila jsem to bez rukavice a mám teda krásnou popáleninu, která na ruce není nic příjemného a vidím to na nějaký ten měsíc léčení..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Au. A to jsem si myslela, že jsem jediná, komu se tohle může stát. Tak ať jsi brzo fit a kulmám zdar!

      Vymazat
  2. Zajímalo by mě, jestli by zvládla i mé, téměř chronicky nenavlnitelné vlasy. (Vážně. Po spaní v natáčkách do dvou hodin slehnou...) Přemýšlím, že bych to vyzkoušela... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím proč, ale mám takový dojem, žes někde psala, že bydlíš v Brně. Jestli to tak je, klidně ti ji půjčím.

      Vymazat
  3. Pekné vlny ti urobila. A cena fakt dobrá. Remington ma dobré kulmy, mám od nich dve a obe super. Mne zasa držia vlny v pohode, ale ja mám asi iný typ vlasov, keď poprší, ako keby mi vybuchol plynový sporák.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ku kulme nemam co povedat, lebo este stale mam pixie cut, ale ked uz si zacala s tym Instagramom, tak Pan Psicek uz davno nepostoval ziadnu fotku ;(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pan psíček bohužel skonal strašlivou smrtí. Sežral mi ho kamarádčin čokl. Vzpomínejme!

      Vymazat
  5. Heh, taky věřím spíš vám frfňám ;) Vypadá to dost dobře, cena je taky fajn. Děláš si s ní i nějaké méně pravidelné vlny? Jde to? Jestli jo, nemám nad čím váhat a budu doufat, že to moje gramly dají :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Méně pravidelné? Ne, jsem levá. :D Leda tak podle síly jednotlivých pramenů.

      Vymazat
  6. Poviem to takto: mas dar... ked som clanok otvarala tak som si hovorila, ze to bude asi nuda, aj tak kulmu nepouzivam, a teraz idem guglit nejaky ten eshop....tak dik...

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam tiez remingtontku, ale som natolko lava, ze si stale nakulmujem tak hrozne, ze si vlasy musim zas nejak rychlo narovnat, aby som stihala do prace :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ooo! Ne že by mě vlnkování nějak zvlášť někdy zajímalo (ale štvou mě moje napůl vlnité vlasy), a nalákala jsi mě. Jestli vlasy vydrží navlnkovány tak dlouho, tak si ji nechám doručit za nějakou zkoušku, muheh. Jestli nevydrží, budu tě v noci chodit strašit!

    OdpovědětVymazat
  9. Inak, ako pozerám, tá kulma nemá štipec, však? Alebo ako sa to nazýva. Tak s takou to ešte ide. Ak tam ten štipec je, to sa popálim ešte častejšie, presne o ten štipec. A s tou rukavicou sa mne osobne kulmuje ako bez ruky, veľmi to s ňou teda nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakože tu věc na přichycení vlasů? Ne, nemá. A vůbec mi tam nechybí.

      Vymazat
    2. Na tej sa človek najlepšie popáli :-)

      Vymazat
  10. Tyjo to je děsně podobny tomu drahymu loknovači... A je to mnohem levnější... Hmmm, hmmm fakt mi láká ;-) a cena je víc, než lákavá

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá moc dobře, a podle videií jsou s ní vlasy natočené v momentě. Já mám nějaký krám za 200, který je fakt k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, nádherné vlny :) Já používám žehličku
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  13. To není fér, že tobě vlny vydrží tolik dní a mě ani ne půl dne...utíkám koupit kulmu :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Taky jsem dala na Moořin článek a kulmu si koupila, sice mi to nevydrží tři dny (ale s jinou ani pět minut), ale pokud nejsou čerstvě umyté a použiju Tony and Guy spray gel for curls, tak mi vydrží i celý den, což je pro mé jemné vlasy neuvěřitelná doba :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)