Stránky

středa 4. března 2015

L´ORÉAL Revitalift Laser Renew aka krém pro starý

Už to budou pomalu 2 roky, co z L'Oréalu rozdávali bloggerkám krémy Revitalift Laser Renew. Já si ho koupila loni za svoje, dopatlala jsem ho kolem Vánoc, teď jsem nafotila prázdné piksly, které můžu konečně vyhodit a jako na koni jsem tu s recenzí.

Denní krém
Koupila jsem je na parfums cé zet. Je. Jakože dva, denní a noční. Dala jsem za ně dohromady asi tisícovku. A za ty peníze jsem byla docela spokojená. Oba dva krásně neutrálně voní a výrazně hydratují.

Noční krém. Překvapivě. :D
Na krému se psalo, že po měsíci používání bude pleť viditelně mladší, vrásky budou méně patrné a tak. Jo a taky že je pro věkové rozpětí od 40 do 60 let. Vrásek mi po něm teda neubylo, ale to zas tak nevadí, skoro žádné nemám. Ten hydratační efekt je ale vážně dobrý. Trvá celý den a dělá pleť takovou příjemně vláčnou a odpočatou. Dávala jsem ho barbarsky i k očím a nedráždil.


Složením to žádná přírodka není, co si budem... Ten hydratační efekt dělal hlavně obsažený silikon. Mají ho tam ale vybalancovaný tak dobře, že mi pleť neucpával. Ucpaná teda byla (a je) pořád, ale nezhoršilo se to. :)


Celkově jsem z něj měla moc dobrý pocit. Nedělal žádnou neplechu a měl na mou pleť výrazně pozitivní efekt. Další koupi v budoucnu nevylučuju.

Znáte tyhle krémy? Co si myslíte o věkovém určení? A šli byste na laser?

15 komentářů:

  1. Tyto krémy znám jen z blogu a nelákají mě, ani pořádně nevím proč...Moje teta si ale krémy od L´Oreal nemůže vynachválit a používá je už sakra dlouho a pleť má opravdu pěknou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když budeš mít chuť, s tímhle asi nesáhneš vedle.

      Vymazat
  2. Ja som ho mala pred rokom a pol cca niekedy na prelome jesene a zimy a viem, ked sa ochladilo, tak uz hydratacne nestihal. A ta vona bola na mna moc silna, nezvykla som si. Inak je to jeden z tych lepsich kremov z drogerie, ale po tej blogomasazi som cakala viac... takze za mna take male "meh".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem spokojená, ale je to tak na 8 bodů z 10, 100% to není.

      Vymazat
  3. Tak tohle byl první krém od L'Oréal, který jsem na pleti snesla a nedráždil mě. V zahraničí tento krém je uvedený jako už pro mladší ročníky, určitě 30,možná i méně let. Na českém balení, když se strhne cedulka, je to tam taky.
    Jediné, co mi vadí je ta vůně pro babičky, kvůli tomu jsem si ten krém neoblíbila.
    Koupila jsem ho kdysi v akci, bývá v ní jednou za čas, za plnou cenu se mi zdál na drogerii drahý, ale zase z těch běžných produktů je to slušný krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skutečnost, že něco je na našem trhu pro jinou věkovou kategorii než v zahraničí, mě vždycky fascinuje. Už se nedivím tomu, když jsou výrobky pro český trh víc šizené, ale tohle? A není to poprvé co se s tím setkávám.

      Vymazat
    2. To je vtipný. Nebo k pláči, teď se nemůžu rozhodnout.

      Vymazat
  4. Taky jsem si na obalu všimla věkového určení od 30 let... Měla jsem denní i noční, někdy před rokem měl Rossmann akci 1+1. No vida, to jsem ani nevěděla, že je rozdávali bloggerkám zdarma - právě kvůli bloggerkám jsem si ty krémy tenkrát koupila, ale nevěděla jsem, že to bylo takhle. No to je jedno. Spokojená jsem byla velmi, řekla bych až nadšená. Ale to věkové určení až 60 let mi přijde trochu mimo, na hodně suchou pleť by podle mě nestačil. Ale jinak super. A na laser bych asi nešla. Ty jo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť to ty holky příznaly, že ty krémy dostaly. Moora, Kristýna i Petra lovlyvlasy. :)
      A na laser bych asi šla. Byla na tom tchyňa a omladilo ji to neskutečně. A bez následků.

      Vymazat
    2. lovlyvlasy :-D Jako mně to je jedno, jen jsem tuhle informaci tenkrát asi nějak přehlídla. Ale tak objektivnosti recenzí těchto žen důvěřuji. :-) A tak uvidíme za pár desítek let, s tím laserem...

      Vymazat
  5. Z nějakýho důvodu se bojím používat krémy, co nejsou pro moji věkovou kategorii. Asi mám pocit, že když si na ty super efekty pleť zvykne teď,nebudu pak mít co používat :-D Jinak já se lehce zas od přírodky vracím k chemii, teď na zimu prostě nemůžu najít dobrý přírodní hydratační krém, takže používám osvědčenou Avene. Ale tohle bych teda taky mohla příště zkusit, pokud se přenesu přes svou fobii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta věková kategorie je dost relativní. Podle mě spíš marketing, viz komenty výš.

      Vymazat
  6. Ja si tento krém kupujem už asi rok. Denný, nočný, aj sérum.
    A som veľmi spokojná. Ale som 40+, atkže je už pre mňa určený.
    i keď ktovie ? Keď som čítala to hore 30+ :))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je určený všem, co ho snesou. Ale z marketingového hlediska je lepší na někoho cílit.

      Vymazat
    2. Tak potom sa na Slovensku marketingovo trafili keď ho určili pre vek 40+ :))))).

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)