Stránky

pondělí 2. března 2015

MUFE HD Powder

Slavný high definition pudr od Make Up For Ever - kdo z vás o něm ještě nikdy neslyšel? Pochybuju, že někdo takový tady je. A pokud náhodou ano, brzy se bude chytat za hlavu, jak je to možné. Myslím, že tohle je asi ten nejslavnější pudr na světě. Maskéři filmových hvězd (díky hvězdný textaři béčkových  televizních reklam za toto úžasné slovní spojení) si ho s sebou prej berou i na záchod a zkrátka nikdo soudný bez něj nevyleze ani s čoklem v 6 ráno na procházku.


Zlí jazykové a ještě zlejší fotografové o něm tvrdí a přinášejí důkazy, že je na obličeji vidět, když se fotí s bleskem. Pokud ale nepózujete denně na rudém koberci, tohle asi můžete pustit z hlavy.


Prodává se buď ve formě kompaktního pudru, nebo v prášku. Slečna v Sephoře na Národní, která vypadala podezřele moučně, mi doporučila tu sypkou formu, protože "to je tak nejlepší a my to tu používáme všichni" (na prodejně byl pak už jen sekuriťák). Bohužel jsem spěchala a dala tak na její radu a teď jsem z toho na nervy. Většinou to po otevření vypadá ještě hůř než tady na fotce.

Na fotce nevidíte pudr nanesený na ruce.
Je úplně bílý, neuvěřitelně jemný a po nanesení v nepřehnné vrstvě neviditelný. Má výborné fixační vlastnosti. Nanáším ho na bb krém a po 16 hodinách mám s odličováním hodně práce. A to si na ksicht sahám skoro pořád.


Nevím ovšem, nakolik si poradí s lesknutím. Používám teď krém, po kterém vypadám spíš přirozeně svěže a pudr ten efekt naštěstí nezabíjí. Nicméně pokud by měl někdo potíže s moc mastnou pletí, obávám se, že by to ten pudr nedal. Pokud máte někdo jinou zkušenost, vyveďte mě prosím z omylu.

Pudr stojí něco přes tisícovku a jsem moc ráda, že jsem to zkusila. Nicméně nejlepším pudrem na světě u mě zůstává Sexy Mama od TheBalm a už se moc těším, až si ho zase koupím.

Máte rádi MUFE? A zkoušeli jste HD pudr? Nebo něco jiného v HD? A dobrý?

7 komentářů:

  1. Sexy Mama od TheBalm testuju teď a myslím, že mu přicházím na chuť :-) Tento MUFE chci zkusit, zjistila jsem, že prodávají i mini verzi cca za 300 Kč, tak když ji seženu, testnu ji a dám vědět (jsem mastňák obecný).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mastňáku, jestli seženeš, tak dej vědět kde, taky bych zkusila! děkujiiii

      Vymazat
    2. Taky jsem občas mastňák, hlavně v létě. A Hot Mama je na to fakt dobrá.

      Vymazat
  2. Pudr bych ráda vyzkoušela, kdybych viděla to mini balení za 300kč, jdu do toho. Ale asi se dřív dočkám pudru The balm.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento pudr ani nemá bránit proti lesku, je fixační, ne matující. Mě právě přijde, že spousta holek má špatně nastavená očekávání, a pak na pudr nadávají, i když on za to nemůže :)
    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)