Stránky

pátek 6. března 2015

theBalm Instain blush, toile

Mám chuť napsat sem jen "tohle je rozhodně lepší než NARS a i za tu napálenou českou cenu to vychází výhodněji, kupte si to", ale za takovou recenzi byste mi asi moc nepoděkovali. :)

Takže to zkusím znova. Značku theBalm asi znáte. A pokud ne, koukejte to napravit. Je americká, děsně animal friendly a asi i vegánská, ale co je hlavní, je fakt kvalitní. Zatím nic, co jsem si od theBalm pořídila, nebyl průšvih. Naopak vždycky jsem byla příjemně překvapená. A nejlepší z nejlepších jsou od nich podle mě právě tvářenky, které se můžou směle rovnat highendovým. 


Na téhle tvářence se mimo jiné píše, že je ideální na podzim. Tehdy jsem si ji taky koupila a nosit jsem ji samozřejmě pořádně začala až v poslední době. Makes sense.


Fotky její barvu nezachycují úplně věrně. Je nádherně malinová a jde dočervena. Ani náznak oranžové. A i když vypadá matně, malilinko se leskne. Ale jen tak akorát, aby vám na obličeji neudělala nepřirozeně matné místo.


Ač jsem bílá jako smrtka, v tenké vrstvě mi sluší. Vypadám v ní zdravě. Nesmí se to ale přehnat, to se pak člověk jeví jako ošlehán (vlastními) větry. A drží jak přibitá, takže to už nejde zachránit a musí to jít všechno dolů.


Bez problémů vydrží celý den, i když si saháte na obličej. Ten swatch jsem musela drhnout lihem.

Asi nemusím zdůrazňovat, že tuhle tvářenku miluju. Skoro víc než mou nejoblíbenější Hot Mama, která je od téže značky. A pomalu pokukuju, kterou si pořídím teď.

Znáte theBalm tvářenky? A co na ně říkáte? Která je vaše úplně nejoblíbenější tvářenka?

22 komentářů:

  1. Říkám si, že jsem možná tento článek neměla otevírat, protože teď tu tvářenku chci. A Hot mama chci už dávno...
    Od The Balm jsem zatím vyzkoušela jen tvářenku, která je v paletce California. Je krásná, dobře se nanáší, drží a je prostě úžasná.

    OdpovědětVymazat
  2. Je, zrovna včera jsem nad těmito tvářenkami meditovala v Parfums. To je dobře, že jsem si tohle přečetla až teď, jinak bych zas utrácela :) Hrozně se mi líbí odstíny Pinstripe a Houndstooth, časem si jeden z nich určitě pořídim.

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám Hot Mamu + tři Instainky, ale zrovna tuhle ne. I když mi ji poslali omylem namísto Houndstooth, pak jsem ji vracela. Ale určitě bych ji taky chtěla. *makes sense* :D Mám tedy Houndstooth, Pinstripe a Swiss Dot.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nově Bahama mama a je to supr tvářenko-bronzer :) a dneska si jdu vyzvednout korektor time balm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dej vědět, jaký je ten korektor a jestli ho potřebuju. Dík. :)

      Vymazat
  5. Poslední dobou si říkám, že TheBalm tvářenky jsou jedny z nejlepších a zrovna včera, když mi nešla objednat Nars tvářenka na HQ Hairu (rtěnky apod. bez problémů jdou), a byla jsem pekelně naštvaná, tak jsem projížděla kterou z těhle Instain bych vybrala. Pořád váhám, ale půjdu do další.

    OdpovědětVymazat
  6. Já nevím no, já mám ráda i Nars :) Od The Balm bych spíš chtěla vyzkoušet stíny. Uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám NARS taky ráda. Ale srovnatelnou kvalitu za míň peněz ještě radši, no...

      Vymazat
  7. To je fakt krásna farba, presne taká tvoja :) ja mám teraz bio Laveru a je tiež super, ale toto má ešte aj ťuťu balenie, hm tak možno raz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ti jí někdo přiveze jako dárek z Turecka, až se tam dohrabe...

      Vymazat
  8. Ježiš ta je boží! Až zas bude mít český eshop 2+1, beru ji. Mám Hot Mama, Cabana Boy a Down Boy a jsou prostě dokonalé. Úplně nejradši mám Down Boy, je to taková univerzální matná růžovka, pro někoho by možná mohla být nudná, ale já ji mám ráda právě proto, že když nevím co by, je to taková zaručená rychlovka... A mám jistotu, že večer ji budu odličovat tak jak jsem ji ráno nanesla, to prostě miluju. Nedávno jsem si pořídila Thrrrob od Benefitu a jako tvářenka, za kterou chce Sephora litr? The Balm je kvalitnější.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásná. Tohle je taky asi jediná věc, která mě od značky zaujala (protože obaly jsou podstatně míň hnusné, než u ostatních výrobků, ehm...). Ten svůj jeden NARS mám ráda, tak jestli je ještě lepší, tak to za to stojí.

    OdpovědětVymazat
  10. Chci! Odstín Houndstooth už mám vyhlídlej asi půl roku, tak snad bude brzo akce 2+1, zatím jsem nevěděla, co přidat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno. Hot Mamu, Sexy Mamu, Mary Lou Manizer...

      Vymazat
    2. Když právě mně se fakt nelíbí ty obaly u všech těch Mam a Boyů. Ale Mary Lou bude asi třetí do akce, tak jsem ráda, že jsi mi ji schválila :))

      Vymazat
  11. Od The Balm nemám nic, čekám na nějakou akci a pak zakoupím. Tahle tvářenka se mi líbí moc. Mám doma jen dvě, takže by to chtělo i nějakou jinou.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)