Stránky

pátek 14. srpna 2015

Lush: Mask of Magnaminty

Nikdy jsem Lush neměla moc ráda - skvělý začátek pozitivní recenze, což? Celá ta značka mi přijde taková nějaká devadesátková. No a retro v kosmetice moc nemusím. Takže jsem se Lushi vyhýbala. Proč bych si dávala do koupelny věci, na které se nedokážu dívat bez toho, aniž by mi v uších hrála Nirvana?


Ke koupi mě navnadil až tenhle článek od Sobi. Protože mám za to, že má v kosmetice laťku nasazenou hodně vysoko. A má podobný typ pleti.


V podstatě byste ani tu mou recenzi číst nemuseli, protože se se Sabčou shodnu. Odopičila jsem od ní dokonce i tu silikonovou nanášecí špachtli ze Sephory. Nejdřív mi to přišlo jako zbytečnost, ale pak jsem si ji koupila ve slevách v Řecku a řeknu vám - to chcete. Maska se s ní nabírá jedna radost a aplikuje ještě líp. Bahno pak nemáte za nehtama a všude po koupelně, prostě bájo.


Samotná Mask of Magnaminty vypadá takhle a voní hezky po mátě (ve složení je parfemovací složka, ehm). Je tužší a jsou v ní žmolky, které při smývání fungují jako šetrný peeling.


Složení je podle cedulky 100% přírodní. Ale podle mě by tam ta přidaná parfemace - byť přírodní - být nemusela. Ale tak co už. Masku používám dvakrát až třikrát týdně a nechávám působit 10-15 minut.


Jak vidíte, je velmi slušivá. Pleť je hned po použití na pohled i na dotyk krásně vyčištěná, barevně sjednocená a matná. Jsem s ní moc spokojená, funguje mi líp, než čistý jíl. A až mi dojde, určitě koupím další.

Jak to máte s Lush? A co byste mi ještě doporučili vyzkoušet?

11 komentářů:

  1. Mně bohužel nesedla, ona ty pupínky tak jakoby vytahala, že se pak zanítily a pleť byla spíše horší, nemluvě o podráždění. Naopak mi moc vyhovuje samotný zelený jíl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slyšela jsem, že někomu nesedí. Že prý je to láska nebo nenávist. :(

      Vymazat
  2. Také jsem jí měla, moc jsem se na ní těšila, protože ji všichni chválili. Pleť jsem po ní měla hebkou, ale tím to asi končí, podobný efekt mi udělá každá maska. Mám asi náročnou pleť:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to slyším poprvé, že někomu nedělá nic. :)

      Vymazat
    2. Za mě taky celkem zbytečný poprask kolem této masky, jako jo, je v zásadě dobrá, ale žádný extra zázrak se nekonal. Už se k ní nevrátím, oblíbila jsem si teď zelenou jílovo-bahenní masku Sephora. Eva

      Vymazat
  3. Faaakt? Lepší než jíl? No to testnu, hlavně štětec si na to koupím. Nesnáším to za nehtama :-)
    No Lush úplně nemusím.
    .

    OdpovědětVymazat
  4. Faaakt? Lepší než jíl? No to testnu, hlavně štětec si na to koupím. Nesnáším to za nehtama :-)
    No Lush úplně nemusím.
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi ten koncept a provedení přijdou už dost passé. Ale maska mi funguje. A ta špachtle je super.

      Vymazat
  5. Na mě je Lush poněkud nedostupný a hlavně trochu děsivě sluníčkový... Ale masku chci zkusit, až se někdy dostanu do prodejny, menší balení asi koupím. Protože tyhle čerstvé věci a česká pošta, to není zrovna dobrá kombinace...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle maska je "self preserving" a vydrží asi půl roku. Jinak mě ty jejich krámy taky moc neberou. Nesnídala jsi včera v TeeVee? :)

      Vymazat
  6. Ten "perfum" s největší pravděpodobností nebude aroma, ale přírodní konzervant. Lush to tak má skoro u všeho. Sice to v podstatě nemá vodní složku, ale musí v to mít něco, co zpomalí žluknutí olejů. Jinak nejvíc desinfekční je v tom ten mátový olej, jenže ten taky nejvíc dráždí."Žmolky" jsou podle mě ty semínka pupalky a rozemletý adzuki fazole. On to podle složení až takovej zázrak není, vcelku souhlasím, že samotný jíl s nějakou vhodnou esencí ti nejspíš udělá stejnou službu.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)