Stránky

čtvrtek 7. ledna 2016

Ohlednutí za Vánoci a... To už je zase další rok?!

Vánoce a vůbec druhou půlku prosince mám moc ráda. Jediné, co mi na tom období vadí, je, že mi vždycky tak rychle uteče. I teď to ještě hrozně letí, zítra konči první pracovní týden v letošním roce a to jsem se ještě ani pořádně nerozkoukala. Máte to někdo taky tak? Pojďte si se mnou ještě na chvíli zavzpomínat, než skočíme po hlavě do valentýnských limitek kosmetiky. :)


Letos jsem vyměkla a pořídila si pár kousků, kterým by se dalo říkat vánoční výzdoba. Světýlka i svícínek jsou z Tigera.


V eshopu Kitchenette jsem pořídila embosovaný váleček na těsto a vyráběla linecké s jeleníma hlavama. Mimochodem se mi moc povedlo - místo citronové kúry jsem dala malou lžičku citronové šťávy z bio citronů a výsledek byl prostě boží.


Moje loňské cukroví bylo vůbec takový improvizační punk. Zjistila jsem, že nemám marmeládu, a tak jsem linecké plnila povidlama. Což se ukázalo jako další super nápad.


Co už tak super nebylo, byly vanilkové rohlíčky. Při přípravě těsta mi ujela ruka s cukrem, a tak mi nezbylo, než udělat dvojnásobnou dávku těsta. Rohlíčky jsem válela zasr... 3 hodiny, až jsem z toho měla zánět šlach v zápěstí. 


Moje perníčky. :D Ale chutnaly skvěle.


Hodná My blond Lucka mě vytáhla na Turbomošt, za což jí ještě jednou moc děkuju.


Dárky balím ráda, i když mi to moc nejde. Co už.


Cukroví se mi krom těch blbých perníčků docela povedlo. Bohužel. Džíny úpí a pan pupek se začíná přelévat.


Dostala jsem poukazy na thajské masáže. Dneska už jdu podruhé, v Tawanu jsou fakt nejlepší. Brzo se o nich rozepíšu víc.


Temné zákoutí. Loni jsme asi naposledy čučeli do plamenů. Pozdní Ježich totiž donesl telku.


Mí rodiče Vánoce neslaví. Zato u tchánovců jsme si vánoční atmosféry užili dosyta.


Povánoční slevy po brněnsku. Ta modrá kabelka stála před slevama 6000 Kč. Po slevách skoro o pětikilo víc. Lol. Kdybych tušila, jak s cenou budou čarovat, vyfotila jsem to. Teď už je ale budu sledovat ostřížím zrakem. A vám, kdo toužíte po Coccinelle kabelkách a opravdových slevaách, doporučuju jet do Budapešti. V tamním obchůdku mají 20% slevu docela často a když platíte kartou ve forintech, rázem jste na dvou třetinách brněnských předslevových cen. ;)


Peek and Cloppenburg ve Vídni. Vidíte to tam taky?


Jaké jste měli svátky vy? Taky vám to tak uteklo? A co jste ulovili ve slevách? :)

10 komentářů:

  1. Ta kabelka to je teda síla, normálně je nahlásit na ČOIku za klamání spotřebitele.Jako, že slevy si ve spoustě obchodů vymýšlí není zas tak neobvyklé, ale většinou ta cena není ve výsledku ještě vyšší než ta původní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi se k tomu časem dohrabu, zatím jsem byla líná. Částečně taky proto, že ta paní, co tam prodává, je sympatická. Ale beztak to nevymyslela ona, ale její vykořisťovatel. :)

      Vymazat
  2. Svátky byly příjemné ale utekly vážně superrychle. :) Cukroví jsem letos měla (i dle nezávislých arbitrů) lepší než maminka a tchýně, tak se plácám po zádech. :)
    Ve slevách jsem zatím nic moc nelovila, ještě se chystám, ale přehánět to nebudu (podívám se na haldu zválených hader a půjdu do parfumérky... :D).
    Mimochodem, asi jsem tu dlouho nebyla, hezké ananasy. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík, ananasy jsou nové. Plácla jsem se přes kapsu ve fotobance. :)

      Vymazat
  3. Pěkný pozadí tu máš :) Ve slevách nic, všude samej šmejd. Svátyk byly konečně fakt v klidu a pohodě, jen ten sníh mohl být dřív, ale zas lepší, než vůbec. Hezký nový rok!

    OdpovědětVymazat
  4. Slevy v Česku mě nechávají chladnou neb je to výsměch. Cukroví se mi letos moc povedlo, ale 15 druhů už nedám a takticky jsem ho včas rozdala �� Já jsem tak nějak ráda, že už je po nich, pro mě je to docela vyčerpávající. A chybí mi normální rytmus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak někde se ty slevy dají. I když je zas menší výběr. :(

      Vymazat
  5. Co je na te posledni fotce?asi su blba, ale ne a ne na to prijit ;) a ty slevy teda fakt "super".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojany ve tvaru hákáče. Zastydlý humor, pardon.

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)