Stránky

čtvrtek 28. dubna 2016

Benefit Hello Flawless a Big Easy BB

Tento post je sponzorovaný. Bohužel ne Benefitem, ale Sobi, která je frfňa, nic jí není dobré a makeupy poslala dál. :)


Abych to neprodlužovala - s makeupy jsem moc spokojená. A chápu, proč Sobi ne. Přijdou mi oba vhodné spíš na smíšenou a mastnější pleť. Na sušší jako má Sabina podle mě budou dělat šupinky. Pro nás friťáky jsou ale dobré.

Vlevo BB, vpravo Flawless

Big Easy Bigger Than BB

Tak tenhle mejkap (nebo bíbíčko) bych si sama nekoupila. Už kvůli tomu pekelnému "víc než" v názvu (Modří vědí). Takže jsem moc ráda, že se ke mně dostal. Má krémovou konzistenci a dobře se roztírá i prsty. Beru na něj ale hlavně Beauty Blender, protože jsem líná. Je opravdu světlý, má žlutý podtón a nezoranžoví na vás. Má fungovat jako 2v1 (nebo možná víc v 1, už nevím). Prostě se prý po něm nemusíte pudrovat, protože má matný finish. Možná má i nahradit korektor, dost kryje. Ze začátku jsem ho raději pudrovala, ale i bez pudru opravdu drží dobře. I na T-zóně. Jsem s ním vážně moc spokojená a často ho používám. 


Vlevo BB, vpravo Flawless

Hello Flawless

O Hello Flawless jsem přemýšlela už několikrát. Hlavně proto, že se mi líbí, jak vypadá. Trapas, no. Ale nedělejte, že si taky nevybíráte kosmetiku podle vzhledu. Vždycky mě ale odradila cena - za víc jak litr už se dá pořídit opravdický high end, vedle kterého je roztomilý obal sice pořád roztomilý, ale co z toho. Mno, tak tenhle makeup se oproti bíbíčku roztírá hůř, není tak krémový. Ale pořád žádná tragédie, prstama ho nanesete taky celkem komfortně. Má matný finish, hezky kryje, dobře drží, ale... Ale je na mě bohužel moc tmavý. Na fotkách není vidět rozdíl, ale v reálu už to problém je - makeup samozřejmě stahuju i na krk, ale i tak je na mě pořád jasně vidět, kde makeup končí a začíná moje kůže. Nechám si ho na léto, kdy ztmavnu tak o půl odstínu a bude mi akorát. Pokud jste ale klasická bledulka, nebojte se ho. Já jsem extrémně bílá.

Abych to shrnula - makeup i bb krém mě příjemně překvapily a mé smíšené/mastné pleti sedí hezky. Koupila bych si je? Nevím. Přece jen mi přijde, že má Benefit u nás až moc napálené ceny. Sice se mi jejich obaly moc líbí a vím, že jejich produkty jsou většinou opravdu dobré, ale pokud se nacházejí ve stejné cenové kategorii jako Chanel, moc často mi v košíku neskončí.

Co vy a Benefit? Jste s ním spokojené? Znáte tyhle produkty? A souhlasíte se mnou?




5 komentářů:

  1. Mám Big Easy a jsem s ním spokojená, hodně se přizpůsobuje pleti což je perfektní. Pleť mám suší, ale šupinky mi prakticky nedělá, teda pokud nemám zrovna rýmu a totálně rozbitej nos, ale to bych měla šupinky asi s jakýmkoliv makeupem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemohu říct, jelikož nic od Benefitu doma nevlastním, ale jednu dobu jsem značku chtěla vyzkoušet. :)

    Dávám ti odběr :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemohu říct, jelikož nic od Benefitu doma nevlastním, ale jednu dobu jsem značku chtěla vyzkoušet. :)

    Dávám ti odběr :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemohu říct, jelikož nic od Benefitu doma nevlastním, ale jednu dobu jsem značku chtěla vyzkoušet. :)

    Dávám ti odběr :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzkoušela jsem tento make-up na zakrytí chybějícího pigmentu na ruce, protože se mi nelíbí ta světlá skvrna, ale zrovna na této ruce nosím tissot hodinky, které jsem si tak dlouho přála a manžel mi je dal k narozeninám. Takže jsem si začala Benefit aplikovat na ruku, jelikož krásně kryje, tak se mohu pyšnit hodinkami.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)