Stránky

neděle 3. dubna 2016

Bioderma Atoderm sprchový olej a pleťový krém

Zdravím zase po delší době s recenzí. Pokud to tu ještě čte někdo z pamětníků, vzpomene si, že jsem z Biodermy po počátečním nadšení už nijak do stropu neskákala. Slovutná micelárka mě začala štípat v očích, zelené krémy proti beďarům fungovaly vždycky jen tak týden a zbytek byl takový nijaký. Sice dobrý, ale nelákalo mě to sortiment nějak blíž zkoumat. K těmto dvěma produktům jsem přišla na akci pro bloggerky, kam mě s sebou vzala nejhodnější Lucinka


Možná si taky vzpomínáte na mou ekoteroristickou dredatou minulost, ze které mi zůstalo to, že nemám ráda plýtvání. I jala jsem se poctivě produkty testovat. Všimla jsem si, že se o nich před časem na blozích psalo skoro všude víceméně totéž (sou mocinky skvěloučké), a tak jsem se rozhodla, že je načase se do věci vložit a oblažit vás i svým názorem. Takže: z jednoho produktu jsem nadšená a druhý mi přijde jako úplně průměrný. Který je který?


Mno, už jsem to natahovala dost. Takže: olej je skvělý, krém nudný. Ač mám na obličeji mastnou pleť se sklonem k ucpávání a všem těm s tím spojeným "radostem", na zbytku těla mám kůži suchou a místy atopickou. Kvůli tomu skoro nemůžu používat sprchové gely a jedu na olejích - mám ráda třeba Atok, Mastic Spa a s přivřenýma očima i Saloos. Všechny tyhle Bioderma strčí do kapsy - opravdu krásně pečuje. Kůže je pak taková sametová, hydratovaná a vůbec ne umaštěná. Klidně si pak hned po sprše můžete natáhnout silonky. Teda ne ty samodržící, ty by vám spadly do 5 sekund. Ale víte, co tím chci říct, že jo. :) Protože mám kůži opravdu hodně suchou, ještě se pak trochu namažu tělovým mlékem. Ale vy, kdo nejste taková suchaři, se už pak mazat nemusíte. Olej hezky neutrálně voní. A pomalu ubývá. Až dopatlám všechno, co tu mám, koupím si ho velkou pikslu.


Oproti tomu krém je takový... No... Meh. I když teď nemám pleť, na kterou je určený, vím moc dobře, jaké to je, mít atopický ekzém přes celou tvář. A rozhodně bych tehdy nesáhla po tomhle krému. Ač se tváří jako hutný a výživný, zklidňující a já nevím, jaký ještě, nedělá prostě nic. Používala jsem ho na noc a byla jsem zklamaná. Po ránu jsem měla pocit, jako bych se ničím nenamazala - žádná hydratace, vyživení... Ani mastnota. Prostě nic. I když jsem krém použila na ruce, za chvíli jsem je měla, jako bych nic nepoužila. Věnovala jsem ho kolegyni. Má 15letou dceru, která má takové to období, že na sebe musí všechno kydat po tunách, i když vypadá nádherně jen tak bez makeupu. Takže tohle jí rozhodně neublíží a ještě má pocit, jak má skvělý drahý krém z lékárny.


Co vy a Bioderma? Máte ji rádi? Nebo už vám na blozích tak trochu leze krkem? :)


5 komentářů:

  1. Ja sice nie som uplne nezainteresovana, ale s Biodermou spolupracujem,ale hadam mi bude ku cti sluzit to, ze som si ju kupovala a recenzovala roky predtym, ako fungovala nasa spolupraca. Ja uznavam hlavne ich slnecne vyrobky, ak ma clovek slnecnu alegiu nechce si nechat pokazit dovolenku ekzemom (a stalo sa mi to neraz) cize odkedy som nasla zachranu v Bioderme nedam na nich dopustit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé věci se jim hodně povedly, ale celkově tu adoraci moc nechápu. I když ty wellnes PR akce jsou asi dost fajn. :D V létě se chystám na jejich olej s SPF a myslím, že bude dobrý.

      Vymazat
  2. Já mám Biodermu moc ráda, ale měla jsem ji ráda i dlouho předtím, než začal boom na všech blozích :). Jednu dobu mi doslova zachránila kůži. Postupně zkouším i jiné značky, ale Atoderm krém (ten základní, bez žádných vylepšení, ty jsou veskrze na dvě věci, myslím tím Atoderm PP a Intensive) je pro mě ten nejlepší univerzální krém a na obličej jej mám o hodně raději než Atoderm Nutritive, který jsem už také vyzkoušela a moc mi nevyhovoval. Ne vše od Biodermy mi sedí, ne vše potřebuji, ale mám tam svoje stálice, které asi nic nepřekoná. A jejich přípravky na opalování jsou bezkonkurenční :). O sprchovém oleji jsem také nedávno psala. Je fajn, ale úplně nadšená z něj nejsem, protože dle složení to olej není ani omylem. Ale na mytí je příjemný, to zas jo :).

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj přátelé, chci jen využít této příležitosti a poděkovat tomuto skvělému půjčovateli, panu Ben leemu, který mi pomohl s půjčkou, velmi jsem potřeboval 7 000 000,00 USD, takže jsem byl představen panu Benovi Leeovi, půjčujícímu důstojníkovi, takže jsem kontaktoval jeho e -mail a já dostal částku půjčky 7 000 000,00 USD, poradím každému, kdo potřebuje půjčku, kontaktovat e-mail: 247officedept@gmail.com nebo můžete svůj WhatsApp získat prostřednictvím +1-989-394-3740.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám se značkou Bioderma dobrou zkušenost, a to hlavně na suchou pokožku, která mě dlouhodobě trápila. Měla jsem problém s pokožkou na rukou, a proto jsem přestala nosit krátké rukávy, jelikož mi bylo nepříjemné ukazovat suchou pokožku. Teď po nějaké době, co používám tento krém, si mohu dovolit nosit zase halenky s krátkými rukávy.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)