Stránky

sobota 26. října 2013

Tip na Utip (výborný asijský BB krém)

Už jste někdy zkusili (nebudeme diskriminovat případné pány) asijský BB krém, který by nebyl dobrý? Já ne. Některé mi vyhovovaly na 110 % (klik!), některé jen na 80, ale všechny do jednoho mi přišly objektivně dobré.

Nejinak je to s tímhle krasavcem. Jmenuje se Utip a je z Thajska, země posedlé perfektním vzhledem, mekeupem, hygienou, dietami a plastickou chirurgií. Byla jsem tam letos v lednu a řeknu vám, že i naše nejnačančanější beauty bloggerky by tam co do makeupu a péče naprosto zapadly. I v nejzastrčenější vesničce, kam turista nevkročí, se v místní večerce dá vybrat z několika druhů pudrů, makeupů, očních stínů a různých bizarností jako sér na zesvětlení bradavek.

Co jsem vyzkoušela z místní dekorativky, zakoupené jak ve speciálkách, tak v obchodech se smíšeným zbožím, se vším jsem byla velmi spokojená a naprosto to převyšovalo standardní evropskou drogerijní kosmetiku. A to jsem docela frfňa, jestli jste si ještě nevšimli. :D Ale zpět ke krému. Nejdříve si prohlédněte obal - no není ňuňatý?



Takhle vypadá rozbalený. Je to prcek, ale moc šikovný. :)
Následují snímky, kterak jsem si ho umělecky kydla na zápěstí a poté ledabyle rozmazala.



A asi vás i zajímá, jak kryje, co? No nebudu vás napínat - skvěle. Dá se vrstvit a když ho na vybraná místa naťupám prstem, nepotřebuju už korektor. Jelikož se stydím a připadám si v poslední době extra škaredá, ukážu vám kryvost raději na čmáranici, kterou jsem vytvořila voděodolnou tužkou Lola (taky z Thajska), kterou vám třeba taky někdy ukážu.

Bez bébéčka. Jsem gramlavá, vím.
Jedna vrstva
Dvě vrstvy
Na obrázcích se může zdát, že je moc tmavý, ale není. Já jsem opravdu extrémně bílá a na zápěstí i dost zelená. Takže pro bledule a sněhurky se hodí. Póry mi neucpává. Nebo takhle - na zacpané póry trpím, i když se malovat přestanu. Mám k tomu dospozice a žiju v místě s nadlimitní prašností. Tenhle krém mi to ale nezhoršuje. Mastňákům bych ho doporučila ještě zapudrovat průhledným fixačním pudrem. Třeba tím od Dermacolu.

Málem bych zapomněla - pusťte si thajskou reklamu, je to ubervtipné. :)


Pokud byste chtěli vidět krém v akci v zemi svého původu, podívejte se SEM (klik!), jak se s ním maluje thajská beauty bloggerka Mhunoii, která na něj používá šílený vibrační turboštětec, který asi taky nutně potřebuju. Já ho nanáším normálně prstama a taky dobrý. Nebojte se na link kliknout, vede normálně na YouTube, jen se ho panu Bloggerovi nějak nedaří dohledat (taky vám přijde v poslední době nějaký vrtošivý? Kdyby to byla paní Bloggerová, řekla bych, že má krámy).

Kde ho koupit?

V Thajsku. Hahaha. Kdo tam cestu nemá a touží po něm, může čekovat ebay, občas se tam objeví. Při googlení na vás taky vyjede několik thajských online obchodů, které uvádějí, že posílají do zahraničí, ale nemám je ozkoušené.

Svůj první Utip BB Cream jsem si dovezla z cest, ale tenhle je už můj druhý. Mám totiž v Thajsku kamaráda, který se tam odstěhoval a po asi hodinovém martyriu na skypu a několika neúspěšných pokusech mi tam nakoupil skoro všechno, co jsem chtěla. :)

Jelikož jsem se bála, že něco přijde rozbité a taky proto, že jsem tím vším chtěla obdarovat kamarádky a kvůli minimální váze balíčku a tak, mám teď pár kousků téhle kosmetiky navíc. A tak bych se chtěla zeptat, jestli byste o ní třeba někdo měl zájem? Že bych to nafotila a vyvěsila si to slavnostně do svého shopu?

Je to vždycky jen pár kousků od nějakého zboží, tak se mi s tím nechce dělat, aby to tam pak viselo a nikdo to pak nechtěl. :) Mám pár bb pudrů, bb krémů (i můj milovaný Gino z odkazu v 1. odstavci tam je), náplastí na nos a kokosový olej. Všechny ty věci mají certifikát povolující dovoz do Evropy, nemusíte se bát. Tak mi prosím dejte do komentářů vědět. A sledujte mě, mám takový dojem, že do měsíce bude asijská giveaway. :)

Jak to máte s asijskou kosmetikou? Baví vás ještě? Zkoušeli jste něco? Chtěli byste?

23 komentářů:

  1. jeeee, ten obal je fakt super roztomilý:D BBčko vypadá libově teda! A vibrační štětec na videu je docela sranda, nedokážu si to moc představit na svém obličeji:D

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem tak strašně pozadu, že jsem ještě asijskou kosmetiku nezkoušela :D ale hrozně mě to láká... :) nicméně mám zásoby tolik "domácí" kosmetiky, že teˇ%d si nákup další zahraniční asi nemůžu dovolit :D toto BBčko ale vypadá perfektně.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi zaujímavý článok, všeličo nové som sa dozvedela! Teeeda, musel to byť zážitok v Thajsku obzerať a skúšať kozmetiku tak odlišnú od našej bežnej, každá kozmetická maniačka by si užila. BB cream vyzerá super a jeho krycia schopnosť je priam ohromujúca, dobrá kúpa.

    OdpovědětVymazat
  4. BB vypadá pěkně, asijské reklamy jsou nejvtipnější, pouštím si je na youtube k vaření:D Kdybys vyvěsila do eshopu kokosový olej s opičkama, asi bych po něm skočila:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín vypadá moc pěkně. :) Kosmetiku klidně nafoť a vyvěs (ale až v listopadu, víme?;))

    OdpovědětVymazat
  6. BB krém vypadá fakt povedeně. Na případnou asijskou giveaway se moc těším. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten vypadá moc dobře! A hlásím se jako případný zájemce o přebytky, já nebudu mít pokoj, dokud nevyzkouším všechny BB krémy na světě :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, do konce měsíce se to pokusím nafotit a sepsat. :)

      Vymazat
  8. Milujem BB krémy! Od kamarátky som dostala jeden značky Gino McCray a odkedy sa minul, zúfalo si tlčiem hlavu pri tých "BB krémoch" zo Slovenska. A mám záujem o kozmetiku. Nech si hovorí kto chce, čo chce, thajská kozmetika je úplne úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gino McCray je nejlepší. Všechny Misshy a Skin79 se před ním můžou jít zahrabat.

      Vymazat
    2. Úprimne, všetky BB krémy sa môžu hanbou prepadnúť pred Ginom McCray :D Ale vážne, možno len mne nevyhovujú tieto BB-čka, ale aby som po dvoch použitiach ostala celý vysypaná, to sa mi dajako nezdá.

      Vymazat
    3. Nerozumím. :) po čem ses osypala? Po těch silikonových bb?

      Vymazat
  9. Já bych o tento BB měla zájem!
    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Omylem jsem smazala dotaz, zda mám tmavšího Gina. Pardon. :) a ano, mám. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hned na první otázku ze začátku článku musím odpovědět ano, bohužel. Nebo takhle - ony ty krémy jsou dobrý, akorát mně sedly třebas jenom na deset, dvacet procent... Skin79.

    Když vidím nějakou asijskou reklamu, vzpomenu si na Joeyho a rtěnku pro muže :D

    Jinak BB vypadá samozřejmě moc dobře a líbí se mi, krytí je báječné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A můžu se zeptat, co znamená, že ti sedly jen na 20 %? Nějak nevím, co si pod tím představit - ucpávalo ti to třeba póry?

      Vymazat
  12. A kurňa. Mám základní nedostatky ve vzdělání. Znám bělící krém na konečník, ale na bradavky teda jako vůbec.
    Jsem ráda, že ti tak bíbínek tak sedí, ale já to po několika pokusech vzdala. Tyhle asijské mi vůbec nevyhovují, ale efekt vytvářejí parádní, o tom žádná.

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych měla, když tak zájem o ty pásky na nos :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)