Stránky

pátek 20. února 2015

Fotoromán aka no a co, že mě nesledujete na Instagramu


 Je tady další díl pravidelně nepravidelné rubriky zvané Fotoromán. Některé fotky jsem už publikovala na svém Instagramu, čímž se omlouvám za případnou duplicitu.


Makronky od brněnské Republiky jsou podle mě ty nejlepší v Brně a na 99 % i v Česku. Prostě nemají chybu. Zkuste je. Dají se koupit ve Franzovi, v Preclíku a kdysi byly i v Zastávce (a možná pořád jsou).


Tohle je něco, co pro mě už teď aspiruje na nealko drink roku. Silný gingerbeer s chilli. Mají ho občas ve Falku. Musíte ochutnat, fakt.


Restaurace Golden Sun je mou novou závislostí. Nemají sice nijak omračující výběr sushi, ale to, co mají, chutná výborně a je za dobrou cenu. Na slavnostní véču jděte do Koishi, přežrat se s kamarádkama dobrého sushi do Golden Sun.


Obaly od čokoládek z Marks&Spencer. Taky jste si takhle uhlazovali alobaly, když jste byli malí?


3 dny jsem bydlela v hotelu. Dostala jsem prezidentské apartmá se dvěma koupelnama a spát jsem chodila do patra (heč!), ale koukejte, jak tam měli malé poličky na nezbytnosti. Vůbec se mi to tam nemohlo vejít, pche.


Jak su stará, tak jsem ještě nic nezažila. Až teď jsem byla poprvé na running sushi. Tohle je u I.Páku a je to tam fajn. Ale učinila jsem zásadní poznatek - je třeba si všímat, jakým směrem jede pás a kolik lidí je mezi vámi a kuchařem. Ze začátku nám to jezdilo dost vyžrané.


Po přežrání sushi jsem chtěla jít brzo spát. Ale Praha se zřejmě rozhodla na mou poctu pálit mi přímo před barákem rachejtle. Na které jsem měla ze svého luxusního lože s obřím oknem na terasu přímý výhled. Žít Vyšehrad!


Tohle jsem měla na snídani na Valentýna. Sama. Forever alone.


Náš nový brněnský hipstrhajp, kde vám barmani lejou vodu do zavařovaček, jste už asi zaznamenali. A pokud ne, zajděte tam. Kafe mají dobré. Jmenuje se to Skog s takovým tím přeškrtnutým o a je to děsně skandinávské, až na tu hipstrhudbu.


Tak. A od Guerlaina už mám skoro všechno, co jsem chtěla a můžu nakupovat i další značky (temný smích).


Tato zlá osoba, která nemá ani tolik slušnosti, aby si odkryla obličej, si odvandrovala do USA, místo aby tu v Brně seděla v kanclu a několikrát týdně se mnou nadávala po hospodách na chlapy. To se dělá?!


Tak jsem musela taky odvandrovat. Kam jinam než do Budapešti, že. Tohle je Muzeum užitých umění. Je to nádherný prostor a nakopala bych si, že jsem tam byla poprvé až teď.


Selfíčko v muzeu. To zrcadlo nutně potřebuju.


Když se vám tam nebude dařit vyfotit strop, mají tam jeho fotku, kterou si můžete blejsknout a vydávat ji pak za svou.


Kafe v My Little Melbourne nesmělo chybět.


A borec na konec je tenhle káuboj. Rescept!

Co vy? Fotíte? Jíte? Cestujete?

13 komentářů:

  1. hezký fotky zase :) ale ten shalimar fakt nemůžu, strašně mi smrdí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak ti asi není souzený. Jsou mraky jiných parfémů, za které můžeš utrácet. ;)

      Vymazat
    2. To ano :) zkoušela jsem ho jen ze zvědavosti, jsem spíš na lehčí vůně...

      Vymazat
  2. To víš, že jsme uhlazovali alobaly :o)) mmch, dělám do furt..
    Prezidentské apartmá dobré.. ale ty poličky.. tssss... :D já taky jednou bydlela v prezidetském.. z obýváku východ přímo k první jamce golfového hřiště (ne, že bych golf kdy hrála :D), ale bohužel z toho hřiště bylo vidět přímo do naší koupelny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prezidenti nemaj závěsy? Mně zas bylo z pár oken vidět do pelechu. Ale kvůli výhledu na stověžatou před spaním jsem nezatemňovala.

      Vymazat
  3. uhlazuju stále. A cestuju poslední roky nejvíc, v Budapešti už jsem byla dvakrát a v dubnu jedeme zas do lázní:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Většinu fotek jsem na IG zaznamenala - ale ráda se kouknu znovu. Btw. L´Instant Magic je jeden z nejlepších vůní, jaké jsem kdy měla :-) Zajímavé je, že jiné parfémy od Guerlain mi moc pod nosánek nejedou...
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani Aqua Allegorie? To jsou takové lilbivky přece. :)

      Vymazat
  5. V Brně máme už taky running sushi kaiten, dokonce taky dvoupatrový s dvířkama. Restaurace Wang, Jánská 9. Je to nové a fakt dobré - a nebývá vyžrané. Když vám tam něco chybí, řeknete si - a oni to udělají :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem ještě nic nezažila, na running sushi musím jít.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)