Stránky

úterý 17. února 2015

Urban Decay, Naked, Lipgloss, Sesso

Tenhle lesk na rty je z paletky od Urban Decay, Naked on the Run. Z palety jsem, abych byla upřímná, po počátečním nadšení docela rozpačitá, takže se do psaní o ní moc nevrhám. A to jsem jinak na Urban Decay fakt ujetá.
Nejčastěji z ní používám právě tento lesk. Normálně lesky moc nenosím, jsem bačkora a zatím jsem se zmohla akorát tak na tónované hydratační rtěnky, takže srovnávání se bohužel moc nedočkáte.


Jak vidíte, balení je krásné až luxusní. V ruce je lehoučký a se štětečkem se manipuluje dobře. 


Co mě při první aplikaci překvapilo, je jeho "vůně". Ono to asi má jakože vonět, ale mně se to moc nelíbí. Je to takové lehce mentolové, ale zároveň těžké cosi, co nedokážu dost dobře popsat. Což se mi stává málokdy. 

Něco takového jsem nikdy předtím necítila a není mi to úplně příjemné. Ale žít se s tím dá. A po měsíci používání jsem si už skoro zvykla. Na začátku jsem myslela, že to nesnesu. Ale vidíte to - značka, hezký obal a dobré vlastnosti mě donutily. Leč nepředbíhejme. :)


Vlastně nevím, jak dlouho má lesk na rtech vydržet. Ale zažila jsem už, že mi lesk ze rtů doslova stékal a našla jsem ho i centimetry pod linií rtů. Tenhle to nedělá. Je to husťák. Sice trochu lepí, ale když nejíte a neoblizujete se, setrvá s vámi i několik hodin (vyzkoušeno v kanclu za vás). Jinak je to s výdrží slabší, co si budem...


Hrozně mi vyhovuje jeho barva. Je to totiž úplně přesně barva mých rtů. A zároveň zas tak moc nebarví, je spíš poloprůhledný. Takže se s ním můžu malovat i poslepu. Protože i když se jen tak trochu opatlám, aby se neřeklo, není to poznat.

To nejlepší na něm je ale jeho pečující efekt. Vyživuje totiž opravdu krásně a na dlouho. Co ho používám jednou dvakrát denně, už se nemusím mazat ničím jiným (jako na rtech, ha ha). A to je v tomhle počasí co říct.

Ač nejsem vůbec na lesky zatížená, od UD si určitě ještě nějaký koupím.

Jak to máte s leskama vy? Dobrý? A máte rádi Urban Decay? A taky jste si koupili Naked on the Run a fňukáte?

12 komentářů:

  1. Úžasně pečující je Butter Gloss od NYX, na ten nedám dopustit. Přesně jak píšeš o tomhle UD - párkrát za den si ho dám na rty a ani pak už necítím potřebu balzámu, což je u mě jó co říct. I když se po nějaké době vytratí barva, pocit hydratovaných rtů zůstává. Od UD mám akorát několik 24/7 tužek na oči a jako já ti nevim - dobrý, to určitě jo, ale za ty prachy...mi přijdou třeba Sephora tužky lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna UD tužka byla v Naked on the run a je fajn, ale nic, z čeho bych sedla na zadek. Ovšem klasické Naked paletky (hlavně 1 a 2) jsou pro mě nejlepší stíny na světě. A jejich "obočítko" pro mě taky nemá konkurenci.

      Vymazat
  2. Opravdu, ta barva je moc pěkná. Já jsem měla mini lesk UD v paletce roller girl a i když byl vcelku fajn (odstín takový hezký malinový), vůně, přesně jak popisuješ, mě od používání naprosto odradila. Lesková taky nejsem, ale po nákupu paletky NARS z LE, na kterou jsem dělala včera recenzi, a ve které byl mini lesk od NARS, možná změním názor :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, dívala jsem se. Taková růžovka by mi ale neslušela. Naštěstí, takže nemusím utrácet. :)

      Vymazat
  3. Já mám UD moc ráda, naked on the run jsem měla v ruce a nakonec jsem ji v Douglas nechala, samozřejme teď lituju. Přišla mi super, že bych z ní využila skoro vše.
    Lesky na rty moc teď nepoužívám, ale tento se mi líbil moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky ráda nemám... (čímž by tenhle přínosný komentář asi mohl končit... :D)
    UD zato ráda mám. Paletku jsem nesměle okukovala na internetu a nekonec ji nekoupila... :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)