Stránky

pátek 23. října 2015

Paletka Clinique - Wear everywhere pinks

 Už je to tak. Podlehla jsem a taky si jedu v dekorativce Clinique. Nikdy jsem se netajila tím, že když mi budete něco hezkého chvíli ukazovat, tak to budu chtít hned taky. Nad Wear everywhere pinks od Clinique jsem dlouho váhala. K rozhodnutí mě popostrčilo to, že je to limitka.


Hrozně dlouho mi trvalo, než jsem se naučila nosit výraznější stíny. Jsem hnědovlasá a hnědooká bledule se žlutým podtónem pleti a přišlo mi, že maximum, co si můžu dovolit, jsou stíny dozlata a dohněda. Clinique má celkem 5 barevných vydání této paletky. Nejvíc mě to táhlo k té hnědé, ale nákup jsem si zakázala, mám už přece YSL Couture Variation (čti - možná si ji ještě koupím). 


 Nakonec jsem to ale riskla a šla do růžové. Překvapilo mě, že na mě líčení i se světlými stíny vypadá na moje poměry docela dost výrazně, ale líbí se mi to. Komplimenty od kamarádek taky nějaké byly. Doufám teda, že upřímné. Takže jsem spokojená.


Používám je s bází UD Primer Potion a drží krásně celý den. Neblednou, neslívají se, nezlobí. Při aplikaci nepráší, takže nehrozí, že si s víčkem omalujete i půlku tváře. Jdou použít i jako linka, pochopitelně s vhodným štětečkem. Jsem zkrátka moc spokojená.



Swatche neumím, koukněte na ně k Sobi (klik!). Pokud chcete kvalitní pěkné a maximálně skladné stíny, tuhle paletku můžu vřele doporučit.

Co vy a Clinique? Jedete si i v péči, i v dekorativce? A co říkáte na ten hype kolem značky?

9 komentářů:

  1. Všimla sis, že paletka u Sobi má růžový stín posazený uprostřed mezi těmi tmavými? Je to nějaká chyba? Jak je to u Clinique možné? :D mám tu samou paletku a mám ty stíny sestavené stejně jako ty :D (ty dva tmavší stíny vedle sebe). Whuuh? :D

    Estee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. !!! já už jsem tu svou Sabči ukazovala a zdála se jí míň mastná, ale neměly jsme je vedle sebe k srovnání. Teď se ale naše paletky musí potkat a soudruzi z Clinique budou mít co vysvětlovat. :)

      Vymazat
    2. A dáš pak vědět? Protože by mi to fakt zajímalo! Mám doma ještě šedou verzi a ta mi přijde konzistencí lepší. :) Ach jooo. :D Chtělo by to srovnávací článek. :D

      Estee

      Vymazat
    3. Zkusím. Ale nic moc bych za tím nehledala. Sabča má neprodejný vzorek, tak to pak třeba pak přeskládali.

      Vymazat
  2. Moc hezké odstíny, které by mi neslušely :D Já chci taky nosit fialové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máš to odzkoušené? Já si to taky dlouho myslela a nakonec to de.

      Vymazat
  3. Je nádherná! Já mám zelenou a naprosto jí miluju a Ježíšek má ve skříni šedou :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ta je boží, já ji chtěla a než se rozhoupala dojít do obchodu, už byla vyprodaná. Shit.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)