Stránky

středa 29. května 2013

Skvělý asijský BB krém, který není na bázi silikonů!

Mám pro vás dvě zprávy. Jednu dobrou a jednu špatnou. Tu dobrou první - našla jsem skvělý asijský světlý BB krém, který není na bázi silikonů, ale přírodních olejů. Ta špatná je, že se mimo východní Asii dost blbě shání.

Tento zázrak se jmenuje Gino McCray a vyrábí se ve dvou odstínech - pro bledule a trochu tmavší. Koupila jsem ho v lednu na dovolené v Thajsku a nalískala bych si, že jsem si jich nekoupila víc. Za normální peníze se totiž z České republiky zatím nedá sehnat. Zkoušela jsem ho objednávat z e-bay a mám doma už tři nepovedené fejky a za sebou rozohněnou korespondenci s prodejci, kteří mi sice vrátili peníze, ale co z toho, když mi poslali nějaký smradlavý jed, že... Taky se dá objednat z jedné americké stránky, ovšem za krvavé peníze. Doufám, že mi ještě dlouho nedojde, protože na další kolo nákupů ještě dlouho mít nervy nebudu...

Ale dost nadávání, ukážu vám aspoň ten krém, abyste viděli, že asijských "bébéček" existují tuny a i nám neznámé značky jsou výborné.

Tak tady ho máte, krasavce:

Balení je kvalitní a oceňuji praktickou pumpičku, která zabraňuje kontaminaci zbytku krému, protože je jen jednosměrná. A dá se z ní vymáčknout i mikroskopická dávečka.

A tady je složení - ani stopa po silikonech, jen přírodní oleje, jupí!


Takhle vypadá vymáčknutý - vidíte, že se hodí i pro úplné bledule.


Krytí je srovnatelné s u nás provařenými asijskými značkami. Následuje má "trojitá brada" - nejdřív bez krému, pak s jednou vrstvou a pak se dvěma. Kryje krásně už v té první.


Neporadil si akorát s jizvou pod rtem, kterou jsem si vyrobila v dětství na tobogánu. Ale na tu normální makeup neplatí, dá se zamaskovat jen za použití červeného pigmentu.

Krém je můj miláček a nádherně voní. A neucpává póry. Kdybyste na něj někde náhodou narazili, dejte mi prosím vědět, okamžitě si ho koupím. Dík! :)

Jaké máte zkušenosti s asijskou kosmetikou? A používáte taky nějakou, která tu není tak provařená?

13 komentářů:

  1. noo, vyzerá zaujímavo.. inak vážne nechápem, prečo má niekto potrebu fejkovať BBčka...:-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No proč asi, kvůli výdělku. :) Kdybych místo luxusních pleťových krémů posílala Indulonu, tak taky vydělám. :) Ludry.

      Vymazat
    2. :) to hej, ale proste nechápem, ako niekto dokáže byť taká sviňa, je mi to proti srsti... btw keď nájdeš spoľahlivého predajcu, rada by som skúsila :)

      Vymazat
    3. Kamarád tam žije a do měsíce se chystá do ČR a slíbil mi nějaké dovézt. Tak jestli to nepoplete, ráda se podělím. :)

      Vymazat
    4. Strašně mě ten BB cream zaujal, jedu na zelené vlně a tohle vypadá fakt dobře :-)...pokud ti ten kamarád fakt nějaký doveze, tak bych moc moc poprosila o jeden pokud by ti to nevadilo. Kolik tě asi v přepočtu na Kč stál? :-)

      Vymazat
    5. Tak mi na sebe Veri hoď do mailu kontakt. Cena by měla být na Kč okolo tří stovek. Zhruba za měsíc bych je měla mít u sebe a pak bychom se domluvily v závislosti na kurzu, za jaký se bude nakupovat a taky s poštovným. Jestli krémy zdárně dorazí, napíšu ti.

      Vymazat
  2. No tak tomuhle říkám provokace, zas něco, co se nedá sehnat a je to super... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Naši jedou v listopadu do Thajska a já si už od loňské zimy pořizuji nějaký BB, ale pořád se ke koupi asijského nemůžu odhodlat, tak že bych si tento nechala přivézt :-D? Kde se dá v Thajsku koupit? Rodiče tam jedou klasicky se zájezdem, tak nebudou mít moc času a na probíhání obchodů zrovna nejsou... A já se do Thajska nechystám, tak ani nemám vysledováno, jaké jsou tam drogerky apod.

    A myslíš, že má opravdu dobré krytí? Já budu po zimě vysazovat antikoncepci, tak čekám to nejhorší a už teď vybírám něco na problémovější pleť, protože se obávám, že pak budu vypadat jako puberťák!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryje dobře, témeř 100%, když ho na postižené místo naťupkáš. Thajsko je trochu široký pojem - kam přesně jedou? :) Obchody, kde se tahle kosmetika prodává, se jmenujou Beauty Buffet a jsou v nákupních střediscích. Na webovkách mají jejich seznam, ale jen v thajštině a je to ve formě obrázku, takže se mi to nedaří prohnat translatorem. Najdeš to kdyžtak tady. :) http://www.beautybuffetshop.com/pro/html/web/shoploocation.html

      Taky si tam můžeš omrknout sortiment, jestli se ti tam nelíbí ještě něco. Makeupy, stíny a štětce jsou taky moc fajn. :) Tak dej vědět, jak to dopadlo. :)

      Vymazat
  4. Z akej stránky sa dá objednať? Bohužiaľ to neviem nájsť, asi som dajaká mantavá :D Radšej krvavé peniaze za kvalitný BB krém, ako vyhodiť pár eur za nejakú nekvalitnú poryupchávajúcu blbosť ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Sakra, proč jsem si tuhle recenzi nepřečetla než jsem jela do Thajska :D Nakoupila bych si ty BBčka do zásoby. Nejspíš od Tebe časem zakoupim přebývající :D

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)