Stránky

středa 17. července 2013

15 divných věcí o mně - TAG

TAG jo. Tag jsem viděla nejdříve u An a teď naposledy u Kristýny a rozhodla jsem se taky pro svůj malý coming out. Doufám, že odsud neprchnete plní hrůzy a ještě se sem i někdy vrátíte. :)

1. Jaká je tvá přezdívka, kterou používá tvá rodina?


http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/004/cache/amazon-horned-frog_443_600x450.jpg


Dřív mi rodiče říkali žaba (jo přesně takhle krátce), ale teď už by se neodvážili, neb by se na jejich hlavy snesl spravedlivý hněv krutější než Khanova pomsta. Přítel mi ještě do nedávna říkal zdrobnělinou mého jména, bohužel ji v poslední době vystřídala Džambulka. A to mě ani do Itálie nevyvezl. Zuřím.

2. Jaký máš zlozvyk?


A jéje, těch je! Od těch běžných jako že si pořád sahám do vlasů a na obličej přes občasné nenápadné ohlodávání nehtové kůžičky po obsedantně kompulzivní nakupování v drogeriích a parfumeriích. Jo a taky šidím pitný režim a doháním to v noci a pak musím vstávat a chodit na záchod. Asi bych se nad sebou měla zamyslet.

3. Máš nějakou fóbii?


Jo. Nejvíc se bojím hadů. Když jsem jednou potkala v lese zmiji, určitě jsem zaběhla světový rekord na 100 metrů, i když se o mě pokoušel infarkt. Teď se mi nově objevila ještě fóbie z hmyzu, protože jsem si vinou jednoho hnusného komára dovezla z tropů horečku dengue. Ale zabila jsem ho!

4. Jakou písničku si nejraději zpíváš?


To je různé. A vynechala bych z otázky to nejraději. V autě posloucháme Radiožurnál, protože mají opravdu kvalitní zpravodajství. Ale ta hudba je na zabití a zalití do betonu. Vždycky mi v hlavě uvízne nějaká zrůdnost a nemůžu se jí zbavit. Teď je to zrovna Hello od Lionela Richieho, pomoc! Mimochodem ta píseň má dost hrůzostrašný klip, jestli se nebojíte, mrkněte na něj. Kam se hrabe Marie Pojkarová s Pomejem

5. Co tě dokáže vytočit?


Ehm, všechno? Jsem hrozný cholerik. :) Mezi mých top 5 startovačů vzteku určitě patří mlaskání, srkání, přežvykování, funění a mluvení s plnou pusou. Pak taky nesnáším nepříjemné lidi ve službách - zpruzená prodavačka, prudná pošťačka - grr. Vaří se mi krev, jen na to myslím.

6. Řekni jednu věc, kterou děláš, když jsi nervózní.


Jen jednu? No tak dobře. Vyhýbám se očnímu kontaktu a u toho si něco pobrukuju a kývu nohou do taktu. Prostě jak když se někdo v komediálním filmu snaží být děsně nenápadný.

7. Na které straně postele spíš?


Na té blíž dveří. Viz odpověď na otázku č. 2.

8. Jaké pití si objednáváš v restauraci/ v baru?


Nejčastěji asi nealko pivo. Miluju chuť piva a nemám moc ráda, když mi alkohol stoupá do hlavy. Hlavně přes den, když je tma, tak mi to vadí míň. :) Jinak mám ještě ráda kvalitní víno a koktejly, klasika.

9. Jaký byl tvůj první plyšák a jak se jmenoval?


To si pamatuju úplně přesně. Bylo to ještě za socíku a byla to taková oranžovo-bílá kočka s jedovatě zelenýma očima a vypadala docela děsivě. Daroval mi ji taťkův kamarád z vysoké školy, pan Rosťa. Jméno neměla, byla to prostě kočka.

10. Jaké kosmetické pravidlo doporučuješ a sama dodržuješ?


Nějak moc nechápu, jako divnost má tato otázka odhalit, tak ale dobře. Oil cleansing method a vlasové zábaly z kokosového oleje třeba. Fakt divné, co? :P

11. Jakým směrem stojíš ve sprše?


Nemám sprchu, ale vanu a nestojím, ale čapím nebo sedím. A sleduju dveře, protože nemáme zámek a můj drahý je někdy ukrutný šprýmař a já fakt nestojím o to, aby viděl, co tam všechno provádím. Musím si zachovat alespoň poslední zbytky důstojnosti a nádech tajemna, žejo.

12. Umíš něco zvláštního se svým tělem?


Jasně. Třeba hýbat nosníma dírkama, zdvihat jen jedno obočí - to je taková klasika. Pak taky zvládám lotosový posez a vůbec různé roztodivnosti, protože hypermobilní klouby. A umím se neskutečně šklebit.

13. Které je tvoje nej nezdravé jídlo?


Stydím se, ale fastfood, nejlépe zapíjený pivem. Potřebuje to nějaké dodatky? :)

14. Jakou frázi nejčastěji používáš?


Teď jsem dělala autoškolu a výrazně si rozšířila slovník o spousty vulgarismů. A to jsem byla dřív takové slušné děvče. Jinak nejčastěji říkám v sestupném pořadí: ach jo, neasi, simtě, woe.

15. V čem spíš?


V létě nejraději v obyč noční košilce (ale nic hypersexy, bych v tom vypadala jako kráva) nebo jen tak. V zimě mám ráda flanelové pyžamo, ale prej to není přitažlivé (jak překvapivé!), tak se snažím mít nějaké hezké triko nebo tílko k pyžamovým kalhotám. Zato když jsem sama, bohatě si to vynahradím. :)


A co vy, jak moc jste divní? Kdybyste v tagu pokračovali, dejte mi vědět do komentů. :)

17 komentářů:

  1. Pivo s fastfoodem plně chápu :) Já poslouchám už od dětství, že jsem divná a přitom si připadám docela normální :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tag se mi moc líbí, hezky jsem si početla a nic divného přesto neshledávám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele že ty taková ta tolerantní hodná osoba, co jí nic nevadí? Takové nesnáším! :D (Kecám, to je vtip.)

      Vymazat
    2. Nejsem tolerantní - jsem jen divná a tímto maskuju hihi, až zpracuju tento tag, tak možná pochopíš :-)...Ta žaba je boží :)

      Vymazat
  3. No, žabičko, bolo to pekné :)) Inak v tej 10. otázke pôvodne malo byť "sama nedodržuješ", čo sa ale nejak stratilo v preklade, niekde som to tak videla, ale netuším kde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, jsem si to myslela, ale byla jsem zdechlá to ověřovat. Tak teda dík. :) převezmeš štafetu, hm? ;)

      Vymazat
    2. tady bejbe http://frammentidellavita.blogspot.cz/2013/07/tag-15-divnych-veci-o-mne.html

      Vymazat
  4. Tyhle tagy mě moc baví číst :) Taky jsem cholerik s občasnými pauzami toho, že je mi úplně všechno jedno :D a hmyz naprosto nesnáším, největší hrůzu mám ze škvorů červů a housenek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a co teprve taková stonožka, fuj! Potkala jsem ji v Thajsku a málem jsem dostala mrtvici. Pak jsem se nevíc dozvěděla, že je smrtelně jedovatá a nechtěla jsem vůbec chodit ven.

      Vymazat
  5. Jak to, že jsem na Tvůj blog nenarazila, dokud ses sama docela nezapomenutelným způsobem neobjevila na mém? =) TAGy obvykle ani nečtu. Ty neustále dokola opakující se otázky jsou už ubíjející. Ale, Tys mě opravdu pobavila. no fajn, práce mám jak na kostele a místo toho Ti jdu prolízt blog =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože jsem ohledně práce se sociálními sítěmi zamrzla v roce 2008 a chvilku mi trvá dostat se zpátky na koně. :) Moc děkuju, jsi super. :)

      Vymazat
  6. Je tohle tvůj jedinej blog?

    OdpovědětVymazat
  7. Já se teda hudbou moc nechlubím, protože hodně poslouchám různou africkou a tak. Prostě takové ty bubenické věci. :) A to moc lidem nevoní, respektive málokdo to chápe. Jak to prostě nezpívá Harry Styles, tak to není ono. Přitom ale málokdo ví, že tohle je prostě prapředek hudby. Teď přemýšlím, že bych se přihlásila do jednoho souboru. Už jsem se dívala, jak vybrat agogo, což jsou takové africké zvonky, na které bych začala. No, uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)