Stránky

úterý 30. července 2013

Colorama 91 + Rimmel Peppermint

Po delší době jsem v drogerii zavítala k regálům s laky na nehty a toto malé setkání nezůstalo bez následků a já si donesla domů 8 lahviček, ehm... Dneska vám ukážu, jak vypadají 2 z nich - Colorama 91 a Rimmel Peppermint. Vím, že jinak barevné prsteníčky jsou už pomalu passé, ale nemůžu si pomoct. Přijde mi škoda lakovat si všechny nehty stejně, když mám tolik úžasných barviček. :)









Lakovala jsem s podlakem, ve dvou vrstvách a se dvěma vrstvama nadlaku Essence better than gel nails. V recenzích jsem se dočetla, že Colorama nemá moc velikou výdrž. Buď tedy vlastním extra kvalitní kousek, nebo to bude tím nadlakem (ten podezřívám spíš), ale celá manikúra mi vydržela bez jediného odštípnutí neporušená 4 dny. Vydržela by určitě i déle, ale už jsem to nevydržela a popadla odlakovač, abych mohla použít jiný lak. Rimmel z řady salon pro má klasicky výdrž výbornou.

Mimochodem laky Colorama se teď v DM vyprodávají za 39 Kč. Kromě odstínů fialových, které mají podivný sediment, ty laky vypadají moc pěkně. Zatím mám 4 a myslím, že ještě nějaké přibudou.

Docela dlouho jsem se bránila nadlaku Essence, protože tu značku fakt nemám ráda - nízká kvalita, podivné složení, výroba v Číně... Po dlouhém váhání jsem ho vzala na milost, protože složení se zdá ok a je vyrobený v Evropě. Ale klidně bych ho nahradila nějakým jiným a dražším, abych podpořila nějakou mně sympatičtější značku - nemohli byste mi poradit? :)

A co máte na nehtech dneska vy?

16 komentářů:

  1. Colorama č. 91 - moje lakové zlo, ale já mám asi vadný kousek, jak tak na to koukám. Jinak prsteníčky jiným lakem se mi líbí, když se to umí zkombinovat, ty to máš moc pěkné :) A co mám na nehtech dneska já? Golden Rose Jolly Jewels, chystám článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, psala jsem ti tuším i do komentů. Můj lak lakuje hezky už v 1. vrstvě. Tak si skoč pro nový do DMka, za 39 kaček je to dobrá koupě. Jinak jsem si kvůli tobě koupila Rimmel Coralicious. Je fakt krásný, mám ho zrovna na nehtech.

      Vymazat
    2. Asi si pro něj fakt zajdu, protože ta barvička je úžasná (doufám, že zase nenarazím na špatný kousek, mám na to docela štěstí) :-D Jé, tak to je super, že sis kvůli mně koupila Rimmel, cítím se poctěna :) Je božský, viď? :)

      Vymazat
    3. Je nádherný, díky za tip. :)

      Vymazat
  2. já jako nadlak používám Sally Hansen Double Duty, dá se použít i jako podlak, ale na to je mi ho líto, páč je fakt nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela, nehty mi s ním vydrží hezké i týden a nezáleží vůbec jaký použiju lak barevný ;) stojí okolo 150kč a kupovala jsem ho v DM ... jak je na tom se složením a kde je vyrobený nevím, to jsem nikdy neřešila ;)

    OdpovědětVymazat
  3. To je povedené, fakt krásná kombinace na léto. Já si nehty vůbec nelakuju, takže poradit nemůžu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) Já jsem bohužel na nalakovaných nehtech závislá - tak jsem si na to zvykla, že si připadám vyloženě nepříjemně, když na nehtech lak nemám - jako kdybych měla ty nehty strhnuté, chybí mi tam ta ochranná vrstva. Tekže pokud nechceš takhle dopadnout, ani s tím nezačínej. :D (Konec feťákovy zpovědi.)

      Vymazat
  4. Ten Peppermint je moc krásný odstín. Jo to prej letos frčí jiný prsteníček, budu muset na to taky přistoupit, abych nebyla pozadu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jinak jako skvělé laky ti mohu doporučit Rimmel Pro Lycra, ty mají dobrou výdrž a pak klasicky Gabriella Salvete- všechny ty pískové :) ty jsou prostě bomba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, ale je to trošku nošení dříví do lesa - všechny ty pískáče už doma mám a těch lycrových Rimmelů asi 6 - ten mátový je jeden z nich. Asi bych se nad sebou měla zamyslet, když to vidím takhle černé na bílém, připadám si jako lakový úchylák. :)

      Vymazat
  6. ten mintový je úžasný! :)) také mám teď mentolové nehty!:))..a odlišné prsteníčky miluju!:D♥

    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Rimmel Peppermint zažívá poslední dobou nějaký boom, vidím ho na skoro každém blogu :) Já ho mám samozřejmě taky, kupovala jsem ho ještě v tom starém balení a lakuju si ho ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem po něm pokukovala už dávno, ale bála jsem se, že bude "vyblitý". No a jsem moc ráda, že jsem se odhodlala.

      Vymazat
  8. Pepprmintku mám prostě ráda, vidím, že je in :-) a ráda ho taky nenechávám o samotě a aspoň dodám kapičku jiné barvy, takže ses mi přesně trefila do vkusu. Jen ta nová Colorama mě dost štve...mám jeden lak a nostalgicky vzpomínám na starou mini coloramu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak jsem byla z Coloramy nadšená, tak teď zuřím. Po červeném laku mi na nehtech zůstaly rudé skvrny, které nejdou odlakovat. A to jsem měla podlak. Přemýšlím, jestli mám vůbec odvahu zkoušet tu fůru dalších, co jsem "výhodně" nakoupila.

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)