Stránky

středa 3. července 2013

Maybelline Colorama, GS Stars enamel a Dermacol Love, aneb jsem oběť reklamy!

O těchto výrobcích jste toho určitě na blozích četli spoustu. Já taky, a tak jsem si je samozřejmě musela hned pořídit, i když jsem se zapřísáhla, že budu chvíli šetřit. Ale pak jsem vlezla do drogerie, protože jsem si chtěla koupit vodu a bylo to...



Maybelline, Colorama Blush




Ač tvářenek vlastním spoustu, takovouhle růžovou lesklou jsem ještě neměla. Navíc stála v Rossmannu v akci 59 Kč, uznejte, že jsem ji tam nemohla nechat. Zatím jsem s ní maximálně spokojená. Barva je svěží a mladistvá, hezky se nanáší a pigmentovaná je tak akorát - nestane se vám, že se s ní hned prvním tahem přemalujete jako štětka, ale pokud je to vaším cílem, doberete se ho už ve druhé třetí vrstvě. Když po tvářích chvíli šmrdláte štětcem, zvýrazníte její lesk. Výdrž je bohužel trochu slabší, kolem poledne se musím přemalovat, i když není tropické vedro. Dávám jí 4 body z 5 za tu výdrž, ale za 59 Kč je to podle mě must have (a není vyrobená v Číně, ale v Itálii!).

Dermacol Love



Tyhle tónované balzámy na rty jsou teď taky celkem hype, takže je nebudu zdlouhavě představovat. Ač mám i jeleních hnojů fůru, kterou určitě nezvládnu zlikvidovat, tenhle mi byl sympatický kvůli dobré pigmentaci a srdíčkovému tvaru (jo, jsem infantilní - no a?). Co mě na něm ale rozladilo, je parfemace. Voní totiž po čokoládě a všimla jsem si toho bohužel až doma. Čokoládu miluju, ale nesnáším, když voním jako jídlo - já chci být cítit Guerlainem, sakra! Na balzámu se o jeho vůni nic nepíše a v regálu k tomu taky žádná legenda nebyla, akorát fotka hroznového vína v zeleném srdíčku - i vzala jsem si tedy jedinou zelenou tyčinku a doma rozkaceně shledala, že je tomu jinak. Hamba Dermacolu a jejich pošahanému marketingu! Za trest 3 body z 5, tak.

Gabriella Salvete, Stars enamel


Nečernají mi nehty, to se v nich odráží barva sukně. :)

Koupi tohoto laku jsem dlouho odolávala, protože byly jednu dobu prostě všude, až toho na mě bylo moc. Ve slabé chvíli v drogerii jsem však podlehla a nelituju toho. Lak je chvíli po nalakování takový hrubější a silonky bych si v tu chvíli teda oblíkat nechtěla. Ale zhruba za půl dne si to sedne a ohladí se to. Nejdřív jsem si nemohla zvyknout, ale teď si zase připadám divně s klasickým lakem. Stars enamel plně kryje ve 2 vrstvách a i s podlakem je hrozně rychle suchý. Ovšem to, co na něm mám nejradši, je možnost ho postupně dolakovávat. Uštípl se vám kousek laku? No problemo, stačí ho tam trochu nanést a je to. Vůbec není vidět, že jste si lak opravovali. Postupem času nebledne, takže se nemusíte bát ho podle potřeby dodělávat. Já ho mám už 7. den v kuse a doplňovala jsem ho i zespoda. Jsem zdechlá, vím. :) 5 bodů z 5 a chci další a další barvy!

Mimochodem dneska jsem si chtěla koupit ten šedostříbrný a hádejte, který zrovna jako jediný neměli? Což je ohromná škoda, protože byl zrovna ve slevě z 69,90 Kč na 69,90!!!


A jak to máte s těmito produkty vy? Nebo jste snad dokázali odolat reklamní masáži a jen já jsem taková máčka? :)

20 komentářů:

  1. Nejsi...já mám taky od každého kousek:-D Tvářenku mám v jiném odstínu,ale jinak jsme na tom stejně...a vonět Guerlainem?Voalá..s tím musím souhlasit!

    OdpovědětVymazat
  2. Akurát si idem odlakovať nohy - mám GS už mesiac, a stále vyzerá dobre.. ale bohužiaľ nechty rastú :D a zajtra si idem kúpiť ďalšie, keď nebudú, asi zbijem predavačky.

    S Dermacolom pozor, aby sa ti nestalo to čo Baške :))
    http://lifeparade-by-bashi.blogspot.cz/2013/07/nastvana-dermacol-love-lip-balms.html

    Coloramu som zatiaľ nikde nevidela, takže ma až tak neláka, čo ale nevylučuje prípadný nákup ak ju niekde objavím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ty jo, říkala jsem si, že obal nic moc, ale zatím drží dobře, tak uvidíme.

      Všechny Stars laky mají v drogerii na Orlí, nebo alespoň v pondělí tam byly. I Reginu tam mají. ;)

      Vymazat
  3. :D no to je vtipné, já si minule taky pro něj šla a taky ho neměly :D je to jediný který mi chybí :D

    OdpovědětVymazat
  4. Musím se přiznat. Dnes jsem narazila na tvůj blog a místo toho, abych se chystala na odpolední do práce tak pročítám tvé články :D. Moc se mi líbí tvůj styl psaní a humor. Takže přidávám do oblíbených a sleduji! A mimochodem ti také moc děkuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké, díky. :) A ty jsi taky moc hezká, ale to už určitě víš. :)

      Vymazat
  5. Také jsem oběť reklamy :-). A mám zálusk na Stars enamel. A taky mám pro Tebe tip a poznatek, v lékárně na Kobližné mají hodně balíčků od Biodermy, například krém Hydrabiio Legere plus sérum zdarma, nebo velká micelárka Sensibio jedna plus jedna zdarma, určitě tam zajdi. :) Není to ta Chytrá lékárna, ale ta naproti.

    http://www.lekkoblizna.cz/informace

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tě miluju, fakt! Zrovna mi dochází micelárka. :-* :-* :-*

      (Pardon. :)

      Vymazat
    2. :-) Hm... dáme rande? :-)

      Vymazat
    3. I ty šibalko! :D Ale jestli to myslíš vážně, můžem někdy na kafe, hm?

      Btw. micelárky už jsou doma u maminky. :)

      Vymazat
    4. No myslím to vážně, brněnské bloggerky jsou vzácné :-).

      Vymazat
    5. Tak pojďme na kafíčko. A napíšem aj Margaretce, jo? Na tu jsem zvědavá dost. Teď mizím na pár dní mimo civilizaci, myslíš, že bys mohla být tak hodná a poslat mail, jak ti to vyhovuje - kdy a kde a tak? Já se pak v neděli večer milostivě vyjádřím. :D

      Vymazat
  6. Z 69,90,- na 69,90,-... óóó jaká škoda, že nebyl:-D ale u nás v drogerce taky mívají občas takovéto "slevičky" :-))) .... Jinak Colorama je fajn, hodlám si od ní více výrobku dokoupit:-).
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ten poměr cena/výkon je super. Musím teď drogerie obcházet velkým obloukem, jinak nebudu mít ani na dovolenou. :)

      Vymazat
  7. Já jsem na tom se všemi víceméně stejně... Nalákaná jsem byla, ale nakonec jsem docela spokojená. :)
    Dneska jsem si chtěla koupit některý z nových odstínů Stars a byly kompletně vyprodané...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys byla v Brně, tak bych ti uměla poradit, kde je mají. Jinak bych šla spíš do nějaké drogerie "komunistického" typu, kam lidi chodí spíš pro jiné věci, tam bývají nevybrané taky. :)

      Vymazat
  8. tvářenka vypadá skvělě! už delší dobu nějakou takovou sháním :) takže děkuji! a miluju tvůj styl psaní :D "..pigmentovaná je tak akorát - nestane se vám, že se s ní hned prvním tahem přemalujete jako štětka, ale pokud je to vaším cílem, doberete se ho už ve druhé třetí vrstvě.." <- dokonalé :DD

    http://www.fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)