Stránky

sobota 27. července 2013

Tak jsem TO taky zkusila (tělové mléko do sprchy)

O horké novince od Nivey jste určitě už taky slyšeli. No dobře, možná už není tak horká, ale ještě snad úplně nevychladla. Jedná se o takový tělový kondicionér - po použití sprchového gelu se tím namažete a spláchnete to ze sebe a pak už se stačí jen utřít a jít.

Nevím, kde se vzala zvěst, že má "ta věc" nahradit i sprcháč, ale není tomu tak. Bohužel nemyje a tím pádem neslučuje dva kroky do jednoho. No co už. Jsem z těch, kteří se musí mazat alespoň jednou denně, jinak se začnu vysušovat, až se ze mě práší. Takže když se ke mně dostaly vzorky tohoto "zázraku", byla jsem ráda, že si po čase vyzkouším nějaké nové mazadlo.





Testovací dvojbalení jsem měla dvě a vystačila mi na něco přes týden každodenního mazání. A jaký mám z přípravku dojem? Mno, upřímně, je to opruz. Ač mám jinak tělovou kosmetiku Nivea moc ráda, tato věc mě nijak zvlášť nezaujala.

Nevěděla jsem, kolik toho na sebe dát a jak s tím zacházet. Na první pokus jsem se tedy hojně pokryla a pak mi to nešlo smýt. Podruhé to už bylo lepší, ale smíšené pocity přetrvávaly. Když jsem se sušila ručníkem, měla jsem na sobě místa vyloženě slizká a jiná zase suchá - přitom jsem mléko nanášela rovnoměrně. Taky jsem nevěděla, jestli ta slizovitost je kýžený účinek, nebo jestli jsem to špatně smyla. Když jsem se pořádně utřela do ručníku, pocit namazanosti a hydratace byl velmi slabý. Na noze jsem měla pidikolečko suché kůže, se kterým týdenní kúra tímto přípravkem neudělala vůbec nic, ale které okamžitě zmizelo po lehkém máznutí tělovým mlékem od Baley s ureou.

Takže za mě je tento přípravek nic moc a kdybych neměla Niveu jinak tak ráda, asi bych i řekla, že je k ničemu. A ani čas strávený mazáním vám neušetří - o to déle jste ve sprše. Nuda prostě a jsem ráda, že jsem si nekoupila plné balení, měla jsem k tomu nakročeno.

Jak to máte s touto věcí vy? Zajímá/nezajímá? Máte/nemáte?

14 komentářů:

  1. Nezaujalo mě to, není nad to se namazat po sprše oblíbeným krémem/olejem a navíc složení mě odradilo. Ještě, že to byly jen vzorečky že :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle mě nechává úplně chladnou.Jinak kosmetiku od nivei mám ráda,ale tohle je pro mě zbytečnost....Mám ráda se osprchovat,použít třeba olejový sprcháč,nebo přísadu do koupele,pro zvláčnění pokožky.Preferuji používat mazadla mimo vanu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidím, že se shodneme. Jen za věci od Nivea utratím měsíčně skoro pětikilo, tahle věc mi ale na nákupní seznam nepřibude. :)

      Vymazat
  3. mam presne ten isty nazor..je to uplna zbytocnost,ktora vobec nehydratuje :( nastastie som tiez mala len vzorky,takze nelujtujem vyhodene peniaze

    OdpovědětVymazat
  4. Mela jsem vzorecky z Elle a na zaklade toho jsem si poridila velky 400ml baleni :) Vyhovuje mi jak aplikace tak hydratace, obzvlast ted v lete, kdy se mi nechce nicim mazat ... Navic tech 400ml jsem sehnala v akci za 80 kc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že jsi spokojená. :) Nám vysušencům to bohužel nestačí, ale to neznamená, že to globálně odsuzuju.

      Vymazat
  5. Já se začínám zamilovávat do olejů a jiných přírodnin, takže tohle jaksi ani nemůže konkurovat. Podobnou věc jsem měla z Lushe - tělový kondicionér, byl boží, krásně mazal a voněl, ale je to drahota.
    Vysušovat až se ze mě práší - to jsi mě pobavila :-D je to tak hezky a vlastně výstižně řečeno, to znám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, mám teď v merku sprchový olej od Atok - znáš?

      Vymazat
  6. Chtěla jsem si ho koupit, ale jak tak koukám, tak je to asi zbytečnost a zůstanu u klasického tělového mléka po sprše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si třeba obstarat vzorek. Pokud nejsi takový ten "suchar", co se opravdu potřebuje mazat, může ti to sednout.

      Vymazat
  7. Při představě, že se napatlám, dvě minuty tam budu stát, pak to spláchnu a až vylezu, musím po sobě umejt sprcháč, aby se mi tam muž nepřerazil, se mi dělá úplně rosno. Radši umejt, namazat mazadlem, voschnout, voblíct a jít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě - nechápu, jak to šetří čas, i když proti nápadu dělat to jinak, nic nemám. Ale bohužel mě to ani moc nenamazalo.

      Vymazat
  8. Tak tohle me zatím nikterak nechytlo:-/
    Jako nápad zajímavý, novinka to je (coz kolikrát třeba někdo píse, jak je výrobek desna novinka a ono to tady uz máme pekne dlouho - naposledy me takhle pobavil tuším garnier s temi svymi inovativnimi barevnými krémy pro různé typy pleti - ehmm tedy suchou, mastnou a normální.... Fakt nevídané...)
    Nicméně teda tohle me nebere.
    Mazu se az po vylezeni ze sprchy balzamem od saloosu a cítím se hyperluxusne;-))

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som si ho kúpila a čo sa týka hydratácie, nie je to bohviečo. Okrem toho, ten čas, kým sa mlieko vstrebe (cca 2 minúty) a následné čistenie sprchy - po opláchnutí ostane okolo výlevky mastná vrstva, skutočne fuj - tak za ten čas sa stihnem namazať normálnym telovým mliekom a uschnúť. :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)