Stránky

sobota 21. září 2013

Maybelline Colorama, Polka Dots nr. 200

Ano, opět jsem podlehla reklamě a rozjuchaným blogorecenzím a také jsem si pořídila puntíkovanou Coloramu. Celkem existuje v pěti barevných provedeních, do Česka se prý klasicky dovážejí jen 3, no a v DM po celém Brně není k sehnání jiný než ten zelený, který bych si určitě nekoupila, kdybych ho předtím neviděla nafocený v akci.


Lakovala jsem v 5 vrstvách. Úplně dospod přišel lak Rimmel, base coat ze setu na francouzskou manikúru, pak 2 vrstvy barevného laku a nakonec 2 vrstvy Essence better than gel nails top sealer fast dry. Včetně odlakování nepříjemného omylu s lakem Catrice to celé i se schnutím bylo hotové za 1 díl Gossip Girl (jo, jsem povrchní čůza, no a?).



Lak se vzhledem k tomu, že obsahuje pevné částečky, nanáší docela dobře. Na to, že stojí jen 39 Kč, dokonce skvěle, řekla bych. Hlavně si při aplikaci nelámejte hlavu rozmístěním těch teček. Štěteček moc neotírejte a hrňte to tam, ono si to samo hezky sedne. :) Jen si dejte pozor, aby větší útvary neskončily na hraně nehtu, tam se pochopitelně odloupnou.


Četla jsem, že lak toho moc nevydrží a hned se začne loupat. Sám o sobě možná ano, ale mně díky mému způsobu lakování drží bez sebemenšího porušení už 5. dnem.



Tuším, že odlakovávání nebude procházka růžovým sadem a moc se na něj netěším.

Líbí se vám láček? Máte ho taky? A jste spokojené? :)

17 komentářů:

  1. No já jsem okouzlena :). Lak je přenádherný! Připomíná mi šupinky a celkově je takový pohádkový.

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá pěkně, ale zajímal by mě podrobněji ten tvůj lakovací postup. Proč tam dáváš tolik vrstev? Ta poslední vrstva od Essence má dělat co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vytrvrzovat, urychlit schnuti a prodloužit životnost. A fakt že jo.

      Vymazat
    2. Odpovídala jsem z mobilu, tak ještě raději doplním, že podlak používám kvůli větší výdrži a taky proto, že barevné laky nehty žlutí. Dvě barevné vrstvy pro lepší krytí no a nadlaky jsem vysvětlila výše. Jsem tak trochu lakomaniačka, no. :)

      Vymazat
  3. Zelene laky nemusim, ale tenhle me zaujal, mam ho na nehtech aktualne :) Predtim jsem mela ten ruzovy a v pohode vydrzel tyden (ve slozeni peti vrstev, stejne jako u tebe).
    Jo, a odlakovani bylo strasny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to se netěším teda. Před chvílí se mi kousek odštípnul a objevila jsem, že jde hezky dolakovat a není to vidět. Tak to tak asi budu dělat, dokud se nebudu cítit psychycky připravená na to odlakování. :D

      Vymazat
  4. Já jsem se zařekla, že Coloramu nene, ale týýýjooo! Když vidím tenhle, tak si říkám, proč jsem vlastně tak hloupé rozhodnutí učinila. Fakt krásný. A zelená je moje!

    OdpovědětVymazat
  5. Pořídila jsem si ho taky a zrovna přemýšlím, zda ho dneska nenalakuji (nebo jiný Polka dots).. ale asi ne, na koleji nemám alobal a bez něj bych u toho odlakování asi umřela :D jinak na nehtech vypadá opravdu hezky, tak už se těším, až bude zdobit i ty moje:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tvl, prvně jsem se lekla, že 5 barevných vrstev, to by (vzhledem k tomu, že už tohoto krasavce sháním) byla moje smrt!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D

      Tak můžeš to zkusit, třeba docílíš nějakého bonusového efektu.

      Vymazat
    2. Nenene :D Myslela jsem, že je třeba tak málo pigmentovaný :)

      Vymazat
  7. Taky jsem na ten "zázrak" koukala v drogešce, ale nijak mě to nezaujalo, prostě další glitrák akorát s tečkama...Odstín co sis koupila se mi teda líbí moc a to zelená je jedna z mála barev, které nemusím....5 vrstev by mě odrovnalo, ale beru, že takto i s tím nadlakem může lak vydržet hodně...ale nemusím ho mít :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já takhle lakuju vždycky, ale zase mi to pak vydrží hezké i týden. Když dám jen barevný lak s podlakem, schne to o dost dýl a hned se to sloupe. A bez podlaku nelakuju, žloutnou mi pak z toho nehty, a to je eklíček. :)

      Vymazat
  8. Ten efekt se mi moc líbí, ale na mých krátkých nehtech by to asi vypadalo divně..
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  9. To je krásné, chci ho!!! Ale žel jsem ho neviděla prodávat...

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)