Stránky

neděle 8. září 2013

Tvářenka The Balm Hot Mama a jedno velké och!

Tenhle post jsem původně chtěla napsat až po návratu domů po důkladnějším otestování a prozkoumání tvářenky, ale jsem z ní tak nadšená, že nemůžu jinak. Koupila jsem ji v Istanbulu v drogerii, kam jsem původně šla jen pro kapesníky. Ale znáte to... Začnete se rozhlížet a najednou zjistíte, že nemůžete jen tak odejít. Zaujal mě stojan s kosmetikou The Balm, která se vyrábí v USA a kterou zná skoro celý svět (kromě Čr) jako jednu z lepších drogérkových značek. Podle toho, co na mě vyjelo z Googlu se u nás snad prodává v některých Sephorách za nekřesťanské peníze. Já jsem za ní dala 27 tureckých lir, což je cca 260 Kč.



Na první pohled mě zaujala tím, že doslova "smrdí kvalitou". Krásná barva - růžovobroskvová se zlatým shimmerem bez třpytek s úžasnou pigmentací. Když jsem se jen zlehka dotkla testeru, ulpěla mi na ruce v tenounké vrstvě s krásně sytou barvou.


Protože s sebou jako správná kosmetická maniačka neustále nosím štětec, první aplikaci a následný adrenalinový zážitek jsem prodělala 10 minut po nákupu na záchodě v přilehlé kavárně. Na cesty jsem si s sebou vzala totiž jen obyčejnou růžovou tvářenku od Maybelline a stejným grifem jsem se jala nanášet Hot mamu. Uáá - okamžitě jsem se proměnila v klauna. Naštěstí jsem měla i odličovač (taky toho nakoupíte tuny, když si jdete jen pro drobnost?), a tak jsem to mohla hned opravit. Nanášet se musí opravdu opatrně a s lehkou rukou. Po návratu milý hned zaznamenal změnu - "máš nějakou zdravou barvu". A to si jednou nevšiml, když jsem se z blond přebarvila na středně hnědou. :)


Tvářenka drží bez hnutí v místních 30stupňových vedrech od rána do večera ve stejně syté barvě. Fakt, nekecám. Hrozně mi připomíná benefití Coralistu, ale výdrž má pro mě lepší. Porovnání provedu doma a napíšu opravdickou recenzi. Podle toho, co jsem našla v dalších rozjuchaných blogopříspěvcích z celého světa, je to dupe právě Coralisty a NARS Orgasmu a Superorgasmu. Na rozdíl od NARSu ale neobsahuje vůbec žádné třpytky a ten lesk není až tak zběsilý. Poslední dvě jmenované tvářenky nevlastním, i když jsem se jimi nechala v parfumeriích několikrát nalíčit a už jsem je měla nesčetněkrát v různých virtuálních i nevirtuálních nákupních košících. Myslete si třeba, že jsem prudérní, ale mně ta sexualizace v reklamě docela vadí.


Sečteno a podtrženo - tvářence nemám vůbec nic, co bych vytkla. Má nádhernou barvu i shimmer, drží celý den, je skvěle pigmentovaná a má dokonce i použitelné zrcátko. Naliskala bych si, že jsem si nekoupila víc odstínů, růžové a červené vypadaly taky moc hezky. Snad na ně narazím ještě i v Řecku, kam jsme se zase přesunuli. Opravdickou recenzi čekejte někdy začátkem října. Myslím ale, že už v ní nic moc nového nebude. :)

Znáte The Balm? A dá se u nás koupit/objednat za normální peníze? A jaká je vaše nejoblíbenější tvářenka?

31 komentářů:

  1. vypadá fakt hezky! the Balm jsem objevila teď nedávno, v ČR se sehnat dá, ale stojí přes 400, no klasika :) i když na FU není zase o tolik levnější

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že já husa toho nekoupila víc! Ceny pro asijský trh jsou, zdá se, skoro u všeho nižší. :/

      Vymazat
  2. Krásná, značku znám, ale ještě nic nevlastním, zatím...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tě jen upozorňuju, že je to dost návykové. :)

      Vymazat
  3. Páni, ta je krásná - jak obal, tak obsah :) A vlastnosti zní báječně! Takovou tvářenkou bych nepohrdla ;)

    OdpovědětVymazat
  4. No je krásná. Já mám objednanou the Balm tvářenku z Ebay, tak jsem zvědavá co dorazí :).

    OdpovědětVymazat
  5. No tak ten obal tedy :D :D Ale vypadá moc dobře, sakra proč bydlíme v takovým prdelákově, kde nic nemaji :/ a když ano tak strašně drahé :/ Jinak jsem tě nominovala na na něco jako TAG o 10 otázek. Potěší, když vyplníš, jestli to vadí, vyprdni se na to :))

    http://www.lady-ees.blogspot.cz/2013/09/questions-from-sabiixxx.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, ale pořád cestuju, takže to bude později. Nevadí? :)

      Vymazat
  6. tuhle značku znám hlavně díky obalům, strašně se mi líbí, ale stačí rozkliknout e-shop, podívat se na ceny a zase mě to velice rychle přechází :/ já si nedávno koupila právě Coralistu od Benefitu, a ta barva je nádherná! takže prostě závist, no :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je boží. A přijde mi, že i lepší než Coralista. Už se těším domů na porovnávání.

      Vymazat
  7. Mám od nich ten slavný rozjasňovač a je fakt super. Až na to obr-balení, které mě nejspíš přežije :) Jejich tvářenky už jsem měla mockrát v košíku, no cca 400 se mi teda nechce dávat. Nedávno jsem objevila asi novější řadu instain a ty jsou ještě dražší.. ahjo. Potřebuju sponzora, nevíte o někom? :D
    trn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Ale 400 je pořád míň než za NARS a Benefit a je srovnatelně dobrá (vůbec nenavádím k utrácení!).

      Vymazat
  8. Paráda... Tvářenka krásná. Asi budu muset přijít na to, kde tuhle značku sehnat za nějaký soudný peníz, český oficiální e-shop je sice hezký, ale ceny jsou několikanásobně vyšší než ta Tvá... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý je mají za dobrou cenu v Londýně - tam se od nás celkem dá zaletět na jednodenní nákup. S cenama letenek od Ryanairu se to docela vyplatí. :)

      Vymazat
  9. theBalm taky miluju!:)
    V ČR jsou - objednávám na tomhle e-shopu: http://www.premiovakosmetika.cz/admin
    a mají ceny srovnatelný s FU a produkty mi vždycky dorazily skoro hned:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, ten odkaz je podezřelý - že by nenápadný pokus o propagaci přímo od firmy? :D

      Vymazat
    2. Že, takový provar za lomítkem :D

      Vymazat
  10. značku neznám.. ale krásná tvářenka, moc se mi líbí ten odstín :)


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je absolutně univerzální - už jsem ji odzkoušela na sobě (bledule), na tmavé Řekyni, na mulatce a asiatce (jsme tu pěkná sebranka...) a všem hrozně sluší.

      Vymazat
  11. tvářenku jsem zrovna nedávno viděla v časopise! zaujal mě obal, ale vidím, že ten není jedinou výhodou.. tvářenka vypadá opravdu úžasně, pokud na ni narazím, určitě také vyzkouším :)
    a moc děkuji za parfém, je dokonalý ♥

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezká barvička a musím říct, že obal je vtipný a nápaditý :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  13. Neznala, poznala, děkuji a prosila bych taky jednu :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  14. Takový odstín tvářenky používám :)))) a tuto značku neznám, oko úkonů ji na netu:))
    Přijd se mrknout i ke me budu rada :)))

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá opravdu luxusně:-)! Tahle značka je pro mě zároveň novinkou, takže moc díky za fajn doporučení:-))
    Glamour and Beauty

    OdpovědětVymazat
  16. značku mám v merku, sem tam mrknu na ty stránky premiovakosmetika, co ti tu někdo spamoval :) ale mám tvářenek tolik, že je mi trapné pořizovat další, chtěla bych jen od burjouis, protože tu ještě nemám a dlouho po nich koukám :)

    OdpovědětVymazat
  17. mám Coralistu od Benefitu i Orgasm od Narsu, potřebuji tuhle Hot Mama? já si pořád myslím, že jo :))

    OdpovědětVymazat
  18. Jojo ziju v Turecku a The Balm je tu pozehnani, ceny kosmetiky jsou vseobecne vyssi, ale u The Balm jsou z nejakeho duvodu mnooohem nizsi. Nedavno se mi podarilo koupit jejich rozjasnovac Mary-Lou a tvarenku celkem za 500 Kc ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Nově mají kosmetiku theBalm i v parfums.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Po téhle už dlouho toužím, ale nakonec vždycky koupím nějakou jinou - levnější. :(

    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)