Stránky

neděle 1. září 2013

Vyhlášení giveaway o vůni Moschino

Nastal moment, na který mnoho z vás netrpělivě čekalo. S koncem srpna skončila i má giveaway o vůni Moschino. Nebudu to protahovat a rovnou vám oznámím, že vítězkou je... Tramtadadaá! Lady An, která mi napsala 48. komentář. Gratuluji! :)


Jinak vám moc děkuji za tipy na vůně. Musím říct, že mě překvapilo, kolik z vás mi radilo Chloé a podobné slaďárny. :) Mé dilema stále trvá a doufám, že už ho brzy rozseknu v duty free shopu na tureckých hranicích. Zatím to vypadá na J'adore od Dior a nebo se trapně už posté vrátím k Shalimaru.

Omlouvám se, že teď moc nepíšu, ale jsem na dovolené a nějak se mi nedaří se donutit k něčemu jinému než k zevlování. Avšak námětů mám hodně - například že představa, že si v Řečku jen tak dojdete na nákup do obchodu Korres je naprosto zcestná. :) Sledujte mě, brzy se tu objeví minimálně krátký nakupovací a žrací report.

A kde jste byli na dovolené vy? Nebo se teprve chystáte? A taky rádi na cestách nakupujete kosmetiku?

5 komentářů:

  1. výherkyni moc gratuluji;)
    užívej si dovolenou!:) já letos byla taky v Řecku, konkrétně na Kosu a bylo to fajn, jen už mi přijde, že to bylo hrozně dávno (na začátku července) :D a po Korresu jsem taky pokukovala, na letišti v "duťáku", nakonec jsem ale vzala Pivoňku od L´Occitane:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to gratulujem výherkyni :))

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace a závist výherkyni :)

    OdpovědětVymazat
  4. jéé, ty jsi zlatíčko♥ moc moc děkuju!:* ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost!:))
    já se letos na dovolenou nedostanu, pořád máme doma nějak smůlu, co se týká zdraví.. ale snad to bude brzo v pořádku :)) užívej si dovolenou i za mě, ještě jednou děkuji a těším se na další články :))

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)