Stránky

středa 23. října 2013

Pár rychlých tipů na nákup v DM a v Globusu

Ač asi čekáte spíše recenzi na korejské černé masky proti ucpaným pórům. Včera jsem ale vlezla do DM drogerie a to, co jsem tam viděla, si nemůžu nechat pro sebe. Nezlobte se, že dnes nebudu používat své fotky, ale ochrance se mé počínání moc nezamlouvalo. A přitom je to pro jejich dobro, pche! :)

1. Černobílá crossbody kabelka


Source

Ode dneška si můžete nechat za 150 bodů nechat vytisknout poukázku na tuhle černobílou jednoduchou kabelku. Na jedno bodové konto si můžete nechat vystavit až 2 poukázky (pokud tedy máte tolik bodů :) a v každé jedné prodejně by těch kabelek mělo být minimálně 30. Takže pokud máte bodů dost a slevové knížečky vás nechávají chladnými, máte alternativu. Ale asi jen dneska. :) Pro bližší info o kabelce klikněte sem a na seznamy kupónů za 150, 75 a za 50 bodů klikněte sem, sem a sem.

2. Sprchové gely Dermacol Aroma Ritual za 39 Kč


Z Facebooku mé kamarádky :)
Nadpis jaksi shrnuje podstatu sdělení. :) Doufám, že se nepřestanou prodávat, protože ty vůně jsou fakt boží. Hlavně ta pistáciová, hmmmmmmmmmm (homersipmsonface). Jo a pořád se bavíme o DéeMku.

3. Biopha organic gel na holčičí hygienu


Source

No a tohle je důvod, proč jsem do té drogerie vlekla svou znavenou kostru. Teda původně jsem chtěla Saloos hambatý sprchový olej, ale toho je jen 125 ml za 119 Kč no a za stejnou cenu byl zlevněný tento s obsahem 200 ml. Na obalu se píše, že 98,22 % složek je přírodního původu a 10,87 % složek bio zemědělského původu. To je fér, ne? Už jsem ho testla a je fajn. Dělá, co má a nesmrdí. :)

Z pumpičky dostanete, kolik přesně potřebujete, takže vám nehrozí, že si toho naráz vyprdnete do dlaně půlku lahvičky, jak se mi to stávalo s Lactacydem. Na tyhle věci nemám obvykle žádné nároky kromě toho, aby to mylo a nesmrdělo, ale ten Lactacyd mě právě štval tím, že v něm byla díra jak - s odpuštěním - do pr*ele. No a jelikož se v nákupu tohoto druhu zboží nijak nevyžívám, chci, ať mi to vydrží co nejdýl, žejo.

4. Širší sortiment kosmetiky v brněnském Glóbusu


Source

Nevím, jak to mají ostatní Glóbusy, ale ten brněnský (respektive ivanovický, modří vědí) si teď překopal regály a výrazně rozšířil drogérkový sortiment. Nově začal prodávat například Saloos za podobné ceny jako v drogeriích. Dále jsem zaznamenala značku Alviana, která se tváří jako přírodka a stojí podobně jako Alverde.

Source

No a přibyly tam i regály s dekorativkou. Kromě Essence tam tak najdete i Max Factor, Miss Sporty a MissLyn, což je levná německá dekorativka, u které jsem raději nezkoumala zemi původu. Nicméně ohlasy na blozích má celkem dobré a na první pohled mě tam zaujaly laky na nehty. Až skončí mé nákupní embargo (které jsem si prodloužila, protože jsem zlobila - zlá Anna!), půjdu prozkoumat právě je. V Globusu jsem fotila, ale mám to všechno rozmazané, asi jsem se třepala z absťáku, takže opět pardon za neosobní fota.

Tak co? Půjdete si pro kabelku? Nebo pro něco jiného? A kdo držíte říjnovou výzvu - daří se?



25 komentářů:

  1. Sprchové gely jen za 39 korun, to je super. ten Biopha gel stojí za promyšlení. Dala jsi mi s ním teď brouka do hlavy. Jelikož mám dnes už od rána nakupovací náladu tak to bude tedy zase den :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No teď doufám, že jsem se s tou cenou nesekla, ale byl hodně zlevněný. :)

      Vymazat
  2. ty sprchove gely vypadaj dobre, dik za tip!
    zvu te ke mne na blog na giveaway!:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  3. tak ty gely jsou super, taky miluju pistaciovej :D

    jinak překopání kosmetickýho oddělení jsem taky v G. zaznamenala, ale zatím to víc nezkoumala, nově jsem tam viděla jen tu Misslyn a ta mě nějak vůbec netankovala už od pohledu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbilo, že tam přibyly věci, pro které chodím do drogérky a stojí podobně, takže toho zvládnu v rámci nedělního nákupu jídla víc.

      Vymazat
  4. Hej, co je to za tipy, dyť já musím držet výzvu :) Gel by se mně zrovna taky hodil. Ten pistáciovej sprcháč je fakt boží, měla jsem dva, ale bohužel jsem z něho dostala hroznej ekzém, tak si musím nechat zajít chuť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardoníček! Ale když vyměníš tašku za body, tak bych to nepočítala. :) A pokud něco fakt potřebuješ, tak si to přece kup, jestli to doma nemáš, ne? :) Já už mám sprcháče na dně, tak se do konce týdne ještě pro pana pistáciového taky otočím, úplně legitimně. :D

      Vymazat
    2. Jasný, já jsem to myslela spíš ze srandy, zas tak tu výzvu nehrotím :)

      Vymazat
  5. ta kabelka je hrozně hnusná íí :D ale ty sprcháče mám v plánu vykoupit a dát si s mamkou k vánocům. :) intimní gel stojí za vyzkoušení, lactacyd mi nepřišlo že měl velký otvor, ale tak hnusně smrdí a dokonce mě i pálí. děs.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) No já si pro ní taky nejdu. Ale má obyč. tvar a je v neutrálních barvách, tak si dovedu představit, že bude hodně populární. :)

      Vymazat
  6. Kabelku jsem v nabídce DM viděla taky, ale asi bych jí nenosila. Občas si beru takové ty tašky na nákup - pevné, když jsou v nabídce asi za 10 - 30 bodů. Jsou na běžné potraviny super. Mám takovou žlutou a fialovou. Fialovou jsem si brala v létě i k vodě.

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám hambatého Hádka, vydrží mi 100ml půl roku. lactacyd mi strašně smrdí a všechny ty pěnivé gely se SLS mi vysušují kůži i sliznice, nehledě na pálení a záněty. Nechápu, že se na tak ciltivé oblasti vyrábí gely s tak hnusným složením a ještě je "doporučuje" gynekologická komora...ačkoliv žádný z mých 4 gynekologů mi nikdy mytí pěnivým gelem osobně nedoporučil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasický Lactacyd moc nevoní, to máš pravdu. Měla jsem ho v nějaké spešl antibaktriální verzi a nedělal peklo a byl ok. Ale 200 ml zařvalo za 3 měsíce, a to rozhodně nebyl v akci každý den. Mně taky všichni gynekologové říkali, že nejzdravější je nepoužívat nic. Jenže když chce být člověk hezky umytý a vonět, tak po tom holt sáhne. Hadek zní dobře, plánuju u něj větší nákup, tak díky moc za tip. :)

      Vymazat
  8. Miluju ten sprchový gel Belgická čokoláda, tak si udělám zásobu, díky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. čokosprcháč ve slevě, tak to neváhám!

    OdpovědětVymazat
  10. Zlá, zlá. :D
    Nepůjdu si pro nic. :) Kabelka bude dle mého nic moc, ale naživo jsem ji neviděla, tak nevím. :)

    OdpovědětVymazat
  11. AAAAAA, ty Dermacol sprcháče!!!! Musím pro ten pomerančový s čokoškou!
    A jinak já používám Lactacyd tak nějak odjakživa, máme ho nakoupeny tuny do zásoby a na to dávkování jsem si celkem v pohodě zvykla, už nechci jiný. Třeba jednou jsem zkusila nějaký takový gel od Nivey a docela mi zavařil, tak ani nezkouším nic jiného.

    TheHugeLover

    OdpovědětVymazat
  12. Aha, já jsem si říkala, minulej týden v Globusu, že tam mají té kosmetiky nějak víc...hlavně sem se divila, že začali prodávat spoustu přírodních věcí za krásný ceny.

    OdpovědětVymazat
  13. ta kabelka je super!:) díky za tip!
    perko101.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš spokojená a nenaštveš se na mě. :)

      Vymazat
  14. Zaujaly mě sprchové gely Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  15. Misslyn je super, mám dvě paletky stínů a jsem s nimi moc spokojená :-) O výletu do Brna zrovna uvažuji, ale nevím, zda najdu Globus :-D
    Do DM se chystám pro tašku, dnes jsem na ni zrovna koukala v DM Journalu - rozhodně smysluplnější využití bodů než za slevové knížky. A další sprcháče bych si kupovat neměla, ale pokud budou mít třešňový, neodolám! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud pojedeš autem, je to v Brněnských Ivanovicích po dálnici směr Svitavy a pokud mhd, jede tam autobus z Královopolského nádraží. Hodně štěstí a dej vědět, jak lov dopadl. Nebo ti to můžu nakoupit a poslat poštou, pokud budeš přesně vědět co. Nakupuju tam jídlo každý víkend. :) Tak se případně ozvi na mail.

      Vymazat
  16. Wow, ta kabelka se mi hodně líbí. Vůbec jsem nevěděla, že v DM jde něco takového získat. Dřív jsem měla jednu podobnou, byla hodně praktická. Teď ale mám potřebu u sebe nosit trochu víc věcí, tak mi mnohem víc vyhovuje taková ta větší shopper kabelka. Tu, kterou nosím teď mám už asi dva roky a pořád drží. :)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)