Stránky

pondělí 7. října 2013

Podivné cesty internetem a machrovačka

Včera večer mě napadlo zase po nějaké době detailněji prozkoumat klíčová slova, která mi přivádějí čtenáře na blog a asi jsem to neměla dělat... Posuďte sami.

5 nejzajímavějších frází, které vás sem přivedly


"Jsou tam milí a slušní" - dvacetkrát!
"Shaved cat"
"se koupit v každ" - 15 přístupů
"růžovoučké nehtíčky"

a nejlepší...

.
.
.

Tramtadadá!

Anální dědek a Anna! - důrazně vám radím, ať to hledat nezkoušíte. What has been seen, cannot be unseen. Už nikdy nebudu taková jako dřív. :/

Source

Mno tak to jen tak na okraj.

Chtěla jsem se hlavně pochlubit, že jsem byla v pátek na galavečeru a skvělé párty v karlovarském grandhotelu Pupp a že jsem vyhrála u Veroniky v giveaway. Pupp je asi nejkrásnější český hotel, skvěle tam vaří a chci tam bydlet! Napořád. A navíc jsem byla příjemně překvapená, že se Češi až na menší prohřešky pánů (sako se dvěma rozparky se večer fakt nenosí) umí celkem hezky a dobře obléct. Teď ještě ubrat černou a přidat trochu barviček a bude to tip top. Tak snad příští rok. :)



Výhra od Verči mi udělala velikou radost, protože obsahovala ufo Clinique řasenku, kterou jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, ale kvůli rozporuplným recenzím se mi do ní nechtělo investovat. Zatím jsem s ní po pár ozkoušeních spokojená a časem přibude i recenze.


Bloggerka roku

Také jsem včera s překvapením zjistila, že mě někdo z vás nominoval na Bloggerku roku. Kdo to byl, přiznejte se? :) Mám z toho velikou radost, ale rozhodně po nikom z vás nechci, abyste mi posílali hlasy - vítězky jsou přeci jen víceméně jasné a můj pidibloggísek nemá šanci, co si budem... :) Ale jsem opravdu ráda, že se u mě někomu líbilo natolik, že mi poslal hlas a zařadil mě tak do rozcestníku odkazů, odkud mi přichází pár návštěv navíc. O moc větší radost mi ale udělá, kdy mi napíšete, mám to ráda a můžem si tak aspoň spolu povídat. :)

A jak se máte vy? Co vám udělalo v poslední době radost a co vás překvapilo?

29 komentářů:

  1. Tak úvod byl docela děsivý :-))....ale konec byl skvělý... řasenky Clinique miluju ale na téhle zahnuté mi právě vadil ten kartáček, na mě moc velká akrobacie... tak jsem si koupila klasiku high impact a láska nebeská....
    Tak Pupp jo - high society...se nedivím, bych se taky pochlubila :-)
    Mě právě poslední dobou dělají radost blogerky...třeba Anna...Míša, Meduňka a ostatní... a nominace mého blogu mě taky odrovnala, i když všichni víme, kdo to vyhraje, velmi to potěší..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pošlu ti hlas. :) Pupp byl boží - báli jsme se, že to bude trapas a chtěli jsme to zrušit a nakonec jsme byli TAK rádi, že jsme to neudělali. Boží, fakt! Dokonce i nějaké ty polobrity se tam ukázaly. :D

      Vymazat
    2. Jsi Zlatá :-) to nemusíš, po tom, co jsem si teď přečetla, že tahají kvůli dobré věci z lidí čísla...Já Ti tak závidím ty polobrity, bych taky chtěla vidět nějakou živou :-). To je fajn, že jste si to užili, už ty interiéry jsou nádherné.

      Vymazat
    3. Neboj, nepošlu. Pak jsem se to právě vydala zkoumat a svoje číslo jen tak někomu dávat nebudu. Už tak mi volají různí psychopati a to mi stačí. :)

      Vymazat
  2. Já ti hlas pošlu, co by ne. Ráda sem chodím a čtu tvé články, mají pozitivní atmosféru nejen-tohle se mi líbí, tohle ne a konec subjektivní recenze. Ačkoli třeba nevyhraješ, tak si můžeš být jistá, že si blog nepíšeš jen pro srandu králíkům. Třeba teď ležím s čajem pod peřinou nachcípaná, ale díky tomuto článku jsem se upřímně rozesmála. :) Děkuji.
    Mimochodem, ten, kdo našel tvůj blog pod TÍM heslem asi měl nemilé překvapení. Kosmetiku místo.... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak moc děkuju. Naparuju se teď u počítače jako holub. :)

      Vymazat
    2. Neposílej, bude ti pak volat kdejaký telemarketing!

      Vymazat
  3. To by člověk nevěřil, přes co se dá najít kosmetický blog. :D
    Mně dnes udělalo radost, že jsem přežila cestu vlakem v sedm ráno a následně i první hodinu ve škole. Ale větší radost mi doma asi udělá, až si uvařím čaj, leze na mě nějaký bacil. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ti přeju, ať se rychle vyléčíš. Poradím ti můj tajný recept na léčbu rýmečky - nastrouhej tunu zázvoru a nech to tak 5 minut povařit a pij s hromadou medu - nejlépe ať už to není ani moc tekuté. Bacila to zabije na 100 %. Tebe sice možná taky, ale když to přežiješ, už si na tebe žádná choroba nepřijde. :D

      Vymazat
  4. Nominovala jsem tě proto, že dobře píšeš a ráda si proto od tebe přečtu i článek na téma, které mě nezajímá, což se mi stává jen u pár dalších blogů. Říkala jsem si, že ti to udělá radost a jsem ráda, že nepatříš k té sortě bloggerek, které se nominují samy v rámci sebepropagace nebo které mají tisíce sledování a pak si dost trapně hrají na údiv s tím, že to nečekaly, ale když už je to tady, tak ať lidi hlasují a cpou pak odkaz s hlasováním do každého článku, i kdyby byl o pohřbu člena rodiny.
    Přeju ti, abys dostala hodně hlasů a hlavně aby se o tobě dozvěděli i další, kterým tvé články zpříjemní den tak jako mě. Ať se vede!

    OdpovědětVymazat
  5. Z tej fotky som si takmer ucvrkla :D a prosím ťa, vysvetlíš mne neznalej, slušne vychovanej, čo je to anální dědek? :D nejak sa márne snažím na to prísť, a nič, ani blik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak si to napiš do googlu. Ale neříkej pak, že jsem tě nevarovala. Taky jsem to zjistila až včera. Ale aspoň už vím, odkud mají mojí zvrhlí kamarádi hlášku "Strčím ti ho do zadku a přestaneš mi říkat dědku."...

      Vymazat
  6. No teda fůj! :)

    Mně dneska udělalo radost zjištění ve škole, že nemusím chodit na jeden seminář :) Teď mi dělá radost čaj a mňamka, taky na mě něco leze, tak se kurýruju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni na toho zadkového kmeta teď koukáte, co? (nechci sem psát to sousloví, už tak mě v souvislosti s ním google indexuje :D)

      Vymazat
  7. No to ne! Tohle že jsou Tvá klíčová slova:-D? Uniklo mi něco:-D?
    Já mám občas taky perličky, ale podle Tebe naprosté normálnosti, fádnosti a nezajímavosti:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá to, že spíš něco uniklo mně a měla bych se pořádně naučit SEO. :)

      Vymazat
  8. Jako by mě zajímalo co tvůj blog má společného s tou hledanou frází :D. že by nějaký skrytý podtext? :D

    OdpovědětVymazat
  9. Som zvedava na tvoje dojmy z riasenky; ja som ju nazvala "mimozemske civilizacie sa pokusaju o kontakt". Ja som ju dostala ako darcek k nakupu, ale kedze predlzenie nie je to, co primarne vyhladavam u riasenky, nepatri medzi moje naj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dojem je zatím takový, že se to s ní dá jednoduše přehnat a pak slepuje řasy dohromady. Až se to s ní naučím, bude to, doufám, lepší. :)

      Vymazat
  10. LOL! já se na ty svoje taky musím podívat ...nebo ne? radši? :D

    (a černou jako neubírat nikdy a nikde .)))


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej! :)

      A proti černé nic nemám, aby bylo jasno, sama jsem na sobě měla malé černé s krajkou. Ale na spoustě lidí bylo vidět, že nevěděli, co na sebe, tak si vzali to nejdecentnější a nejčernější, co doma našli. Žádné kreativnější střihy, kombinace materiálů - nic. Tak trochu to vypadalo jako sraz sekretářek, co se hodily do gala. Neurazí to, ale ani nenadchne. Věřím, že tvá variace na černý ohoz by strčila do kapsy i ty brazilské hopsandy, co tam vystupovaly. :)

      Vymazat
  11. Aspoň, že ty máš také šťastie, že niekedy aj niečo vyhráš :D ja som také šťastie žiaľ ešte ani nemala :D
    L a - S i s s i

    OdpovědětVymazat
  12. zajímavé klíčové slova :D
    jinak galavečer Ti opravdu závidím, muselo to být skvělé <3
    co se týká nominace na bloggerku roku, gratuluji, jsi tam právem! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, je hrozně hezké vidět, že si to někdo myslí. :)

      Vymazat
  13. :-DDD Mně naštěstí hledají pod "Shellac koupit" a "zinková mast" :-) ale věřím tomu že časem přibude i něco obskurdního, nechci vidět, pod čím hledali Mooru když měla článek o bukake masce na obličej :-D
    Jsem ráda, že výhra potěšila, budu se těšit na recenzi, určitě jsi s ní šikovnější než já, měla jsem to stejné mini balení a prostě jsme se nesžily.
    KV - závidím, já byla jen před hotelem a je impozantní.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, pokud se Ti líbil Pupp, tak se ti možná bude líbit i tento film - http://www.csfd.cz/film/194883-posledni-prazdniny/ Už jsem ho viděla alespoň 3x, a stejně pokaždé, když ho dávají v televizi, tak se jdu podívat :-)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)