Stránky

neděle 13. října 2013

Triky okoukané z youtube

Taky jste někdy tak líní, že se vám nechce dělat ani to, co máte rádi? Kupříkladu já jsem dneska chtěla dopsat článek o antiaknózní péči od Neutrogeny, který mám rozepsaný asi už půl roku a místo toho jsem skončila sjížděním youtube beauty kanálů. A tak mě napadlo udělat minikompilaci videí, ve kterých jsou rady, jak se levně a často za pomocí netradičních nástrojů rychle hodit "do pucu". Všechna videa jsou v angličtině, ale nebojte se jich, i když třeba anglicky moc nebo vůbec nerozumíte, holky na to pamatovaly a vše je názorně ukázané.

Michelle Phan asi znáte. A pokud ne, koukejte to napravit. Je to první beauty bloggerka, která dokázala prorazit a postavit si na svém jménu slušný byznys. V současné době její práci zaštiťuje L'Oréal a v létě vydala svou první řadu produktů, kterých je "pouze" něco přes 250. A tohle všechno dokázala ve věku 26 let - dost mě tím se*e. :) Ve videu ukazuje, jak při líčení použít navštívenku. Zkoušela jsem to taky a je to celkem vtipné - často si takto pomáhám při malování linek. Ač je nosím pravidelně 10 let určitě, stejně si je pořád neumím vyrobit stejné.


Zapátrala jsem v hlubinách youtube a vykouklo na mě video s Michelle, kde tentýž trik, ale trochu jinak, ukazovala před 4 lety a pobavilo mě hlavně kvůli tomu, že je z něj vidět, že ještě nebyla tolik profi focused serious supercute podnikatelka a byla tam i vtipná!


A do třetice ještě zůstaneme u Michelle a podíváme se, co umí se lžičkou. Nejvíc mě zaujalo natáčení řas a od jara jsem neměla kleštičky na řasy v ruce. :)


Další youtouberka se jmenuje Evelina a ukazuje, jak se dají prodloužit řasy za pomocí odličovacích tampónků. Opravdu to funguje, ale musíte si dát pozor, abyste si ten sajrajt nenanesli i do oka. Když mám čas a náladu, zavřu se do koupelny s nůžkama a mými oblíbenými tampónky Bel a za 15 minut vychází ven úplně jiná osoba.


V dalším videu vám ukáže, jak se přirozeně, hezky a rychle nalíčit, samotná Tyra Banks. Na videu mě baví formát - vypadá to na nějakou talk show, kde Tyra sedí na pódiu spolu s nějakou nevýraznou paní s pisklavým hláskem (takže asi ne s moderátorkou) a pod ní je spousta ženštin s kosmetickými stolečky a všechny se malujou - úlet! Nevíte, kde by se něčeho takového dalo najít víc? Docela mě to fascinuje. :)


Na tohle video jako na jediné musíte umět anglicky, protože je jen povídací. Je nadupané beauty tipy a triky - 30 za 4 minuty, to je fér, ne? A protože jeho autorka Buzbeauty vypadá, že ví, co říká, dávejte pozor a učte se od ní.


Poslední video přidávám pro pobavení. Vyjelo mi jako související s povídáním o tom, jak se zbavit kruhů pod očima. Btw. jsem nevěděla, že Atticus z Californication je i ve skutečnosti zpěvák s touhle image.


Znáte taky nějaké podobné vychytávky, co vám ulehčují život? A koho na youtube pravidelně sledujete? A nezkoušeli jste někdo kosmetiku EM od Michelle?

17 komentářů:

  1. Jo, Michelle a její triky mám ráda. A Bubz asi ještě radši:) Ten trik s delšíma řasama mě zaujal, ale trochu se takového kouzlení bojím - nepadá to dolů?

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, drží to jak přibité. :) Ale je to piplačka, tak to dělám fakt jen výjimečně. Pořád mi to jde ale líp, než lepení umělých řas - to většinou končí akorát tak, že mám záchvat vzteku a makeup jako Joker.

      Vymazat
    2. To máme podobně, u mně jsou umělé řasy proces na půl hodiny a ještě to na mně vypadá blbě. Tak si dám čokoládu na nervy a zkusím ty vatičky, pokud to do oka nepadá, tak se toho bát nebudu...:)

      Vymazat
    3. No... Mně to do oka nepadá a drželo to i s levnou i s drahou řasenkou. V podstatě prodlužovací řasenky taky fungují na principu malých vláken, kterýma jsou zahuštěné.

      Vymazat
  2. super nápad na článek! :) nejvíc mě pobavila Tyra a okamžitě běžím před zrcadlo zkusit si udělat linky podle vizitky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Je, díky za článek. Plno videí jsem teď hledala.
    Michelle jedinou znám, četla jsem o ní nedávno ve Vogue. Jo, člověka to nasere, když vidí, že on skoro vůbec nic nedokázal. Ani si udělat tu blbou linku, která mi občas jde a občas si vypadám jak Ozzy Osbourne...:-(

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek, díky za všechny tip, jdu studovat :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  5. Zajímavé tipy, to s lžičkou asi zkusím (a něco si udělám, já se znám...:D).
    Škoda, že snad ani nemám žádné vizitky. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, jako chytré děvče si za vizitku zajisté najdeš adekvátní náhradu! :P Ale dej si bacha, dneska jsem byla nějaká rozjařená a trochu jsem se řízla tím papírem do víčka. Ale u mě jsou takové karamboly normální...

      Vymazat
  6. Tedy, dnes jsem u tebe přes FB U dvou Verunek. Páni, ty jedeš!!! Gratuluji, myslím, že jsi velká ryba v tom našem rybníčku :-) Ráda sem chodím už dlouho (ale to víš :) ) Splňuješ to, že ostatním přinášíš něco nového. :-)
    heh, a ten komentář jsem napsala ještě před čtením článku, tak ho čtu před odesláním ať nejsem jakože úplně OT, no a jen dodám - myslím, že nemusíš být nas***** :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fakt že jo, 13 přístupů přes FB - hustý! :)

      Tomu zbytku teda ale moc nerozumím. A nasr..klá nejsem, byla jsem na fajn kafi s Margaretkou a Papájou a je mi fajn. :)

      Vymazat
    2. A podle bohaté slovní zásoby jde taky poznat to víno, na které jsem šla potom. Kakra!

      Vymazat
  7. Dobré tipy! Akorát s tím odličovacím tampónem, no nevím, bála bych se, že mi ty chlupy z toho vlezou do oka :-D
    Parádní jsou ty linky podle vizitky :-)
    A jinak co se týče "natáčení" řas, kleštiček na ně atp....asi žiju na Marsu, ale mě nikdy nenapadlo něco takového použít, naprosto mi stačí to, co mi řasenky s řasami vytvoří, tak nevím...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš nemáš řasy rovné jak hřebíky jako já. A s těma vatičkama - když jsem si je zvládla nenandat do očí já, dáš to taky. :)

      Vymazat
  8. Nejlepší jsou ty triky s těma vizitkama, to určitě zkusím, protože si nejsem schopná namalovat linky. Ale to s těma vatama je opravdu divné, hlavně se mi nelíbí ten výsledek, slečna má totálně slepené řasy aji po tom, co si je oddělila.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)