Stránky

středa 20. listopadu 2013

Jsem květinka

No dobře, tak nejsem, ale aspoň tak voním. Po růžích. Nevím, kdy tahle moje mánie začala, ale je to se mnou čím dál tím horší. A současná nabídka v obchodech jí jen nahrává. Takže co všechno na sebe v růžové náladě nanáším?

Po sprše se celá namažu Alverde tělovým olejem s divokou růží a rakytníkem, který má opravdu hodně růžovou vůni. Nanáší se na neosušenou kůži a jeho efekt miluju. Hydratuje a zároveň vůbec nemastí. Je určený pro všechny typy pleti a myslím, že možná nebude stačit sušenkám. Mastňákům ale rozhodně neublíží.

Source

DM prodává i Alverde tělový krém s růží a mandlemi, který se mnou samozřejmě musel také domů. Růže z něj nejsou cítit tak výrazně a je určený na suchou kůži. Tak si s ním mažu ruce.

Source
Bohužel nevlastním růžový sprchový gel, ale pokukuju po tom od Lavery. A asi si ho koupím zároveň s tělovým mlékem. Jedno jsem už kdysi měla a bylo výborné. Vydrželo mi několik měsíců a vonělo celý den.

Source
Jako parfém použiju Stellu od Stelly McCartney, která je mou oblíbenou podzimní vůní. Je to opět růže, pěkně rozkvetlá a zralá s jemným podtónem ovoce. Ach! :)

Source
Obličej tonizuju růžovou vodou od Purity Vision (už jsem o ní psala tady) a pak se mažu růžovým pleťovým krémem od Lavery. Ten se dá normálně koupit i v DM. I s očním krémem, který mi v poslední době nedá spát, kakra!

Source
Protože Stella je sice parfém s dlouhou výdrží, ale není moc výrazná (teda jako je, ale není zas tak pronikavá jako třeba jiné vůně), přes den se moc nepřestříkávám, ale na zápěstí, krk a kam si jen vzpomenu, nanáším roll-on olejový "parfém" od Saloosu. Jeho vůně je taková přírodnější - hodně růžová, ale málo sladká. Spíš sušší. Ale na kůži se pak trochu dosladka rozvoní. Tak akorát.


Source
Tady bych vám chtěla vysvětlit, proč nepoužívám své fotky. Přespávala jsem totiž o víkendu u kamarádky a pár těch věcí jsem tam zapomněla. A nechtěla jsem mít obrázky každý pes jiná ves. Tak se jen teď mrkněte na kupičku toho, co mám aktuálně u sebe. :)



Pořád mám pocit, že toho mám málo. Nezdá se vám? Kromě Lavera sprcháče a tělového mléka mi ještě nedávají vydechnout Saloos a Alverde obličejové oleje s toutéž kytičkou. Asi si pro ně brzy zajdu. A tuším že Hadek má růžový sprchový olej, n'est-ce pas? :)

Máte rádi růže? A znáte něco z toho, co jsem vám teď ukázala? Taky jste někdy něčím tak posedlí, že pak nemáte pokoj, dokud to všechno neskoupíte?

33 komentářů:

  1. Ahojda, tak růže fakt můžu :-) no nejvíc mi láká Stella, takže pojedu do Sephory

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nejsem si jistá, jestli se tam dá koupit. Já jsem tu svou kupovala na parfums.cz

      Vymazat
  2. Joj, taky jsem na růže, vůně buď růžové nebo citrusové, přes to vlak nejede. Naposled jsem si vyhlédla DKNY - Pure rose, ale je to teda pálka. Musím očichat tu Stellu, tu neznám. Mívala jsem doma Saloos olej a byl skvělý, ani nevím, proč jsem zásobu neobnovila, musím to udělat, chybí mi. Růže si suším a vystavuju, mám je v pokojíčku všude možně, jsou hrozně krásný. A málem bych zapomněla - zrovna včera večer k fotbalu jsem vypila nejlepší limonádu na světě od značky Fentimans, která obsahuje růžový olej. Jak když člověk pije tu kytku, fakt úžasný.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná sbírka :) Já mám růži taky ráda, na podzim/zimu ideální vůně. Momentálně mám jen pleťovou vodu od Saloosu, ale brala bych i něco od Lavery nebo ten roll-on od Saloosu. Alverďácký vůně se mně nějak zprotivily, ale možná zkusím očuchat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak o tom teď píšeš, tak úplně chápu, co myslíš "alverďáckýma" vůněma. Mají všechny stejný podtón. Díky za upozornění, teď to ze sebe cítím. :D

      Vymazat
  4. Hotovo šípková růženka. No jo, mám jen roll-on od Saloosu, ale růžová vůně mě poslední dobou baví. Přijde mi prostě princeznovská :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, už se těším, až doma večer oznámím, že jsem princezna. :D

      Vymazat
  5. Mam len ruzovu vodu od Nobilisu, ale celkom sa mi paci ta Lavera sprchac a telove mlieko, ale sprchacov mam mraky, tak asi len to telove mlieko :) A telovy olej, tak to ja mozem, a je mi teraz divne, ze Alverde poslednu dobu obchadzam a ani mi nepride na mysel, ale olejmi sa mazem velmi rada a ked vidim, ze tento ruzovy obsahuje aj rakytnik?:-O Tak to musim mat:) Este by som chcela olej rosmarin-citron proti celulitide aj s peelingom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo vidíš, růžovku od Nobilisu jsem ještě chtěla. Díky za připomenutí.

      Vymazat
  6. jo, já teda růži poslední dobou fakt můžu! teď si jedu v Rose the One od D&G a strašně se mi zalíbil nový parfém od Chloé - Roses de Chloé. asi do něj půjdu, pokud ho zas nebudou mít všichni :D voní totiž jako růžový keř!
    ale asi mrknu po tom oleji Alverde a roll-onu Saloos. nalákalas mě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžový keř říkáš? :) Chloé mě nijak zvlášť nebere, ale tohle zní dobře, asi to musím očichat.

      Vymazat
    2. jo, nejdřív voní tak svěže a pak se naplno rozjede ta růže a voní a voní.... určitě očuchej!

      Vymazat
  7. Přiznám se, že s růží nemam nic. Možná jsem někdy něco měla. Potrpim si na věci bez parfemace. A polejvám se jenom parfémem. Nejradši Chanel Coco Madm. Každopádně tělový oleje fakt miluju. Je super, že to máš všechno do jedný vůně včetně parfému. Pak se ti to netříská. Což mě třeba vadí, když tělový mlíko nebo olej voní nějak a pak na to navršíš parfém s uplně jinou vůní. I když je fakt, že krémem nebo olejem se natírám většinou večer po sprchování a parfém na sebe leju až ráno. A jít do postele pěkně voňavá po růžích není od věci - spát jako když máš na růžích ustláno. Možná zvážím nákup nějakého tělového oleje :) Ale jsem teda sušenka nejsušší. Máte nějaký tip holky??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co kokosový olej? Mám thajský bio, kdybys chtěla. :)

      Vymazat
    2. Přivezla jsem si ho z Thajska.... a teď mi dosšlo, že jsem ho zapomněla dát do článku :D

      Vymazat
    3. Tak uka! Beztak máme ten samý. :D

      Vymazat
  8. joo, růžovou vůni já ráda! láká m ten roll-on :)
    momentálně mám všechny růžové věci od Crabtree, z nějakého dárkového balíčku - tělové mléko, krém na ruce a dokonce i krémový antibakteriální gel, ten naprosto miluju! a to Roses de Chloé doporučuju, fakt nádherná růžová vůně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Crabtree jsem ještě nezkoušela. Nevím proč, myslela jsem, že to smrdí. Takže nesmrdí, říkáš? Hmmm.... :)

      Vymazat
  9. Na tu vonavku striehnem uz strasne dlho vonia uzasne!

    Pozyvam na 2 giveaways, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bianco, o těch GA už snad ví celá blogosféra. Jen ke mně už o tom píšeš po několikáté. Nechtěla bys to prosím omezit?

      Vymazat
  10. Já mám růže moc ráda, zrovna jsem si pořídila olejíček od Alverde s růžovým olejem (ten na obličej). :) Ale až tak moc to asi ne... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mňam. Miluji tu vůni. :) A do seznamu bych já sobě přidala růžový čaj-dokonalost.

    OdpovědětVymazat
  12. Mam Alverde telove mlieko a z tej vone na napina vzdy, ked otvorim tubu. Ale kedze je v nej uz iba na cca 4 pouzitia, nejako to uz dorazim. Aspon ma to nauci poriadne uvazovat nad niecim, kym to kupim.
    Mala som aj krem na ruky od Lavery s ruzou a musela som ho posunut dalej, pretoze z tej vone ma vzdy rozbolela hlava. Fuj.
    Takze kozmetika s vonou ruzi asi nebude pre mna to prave orechove :)
    Ale clanok na temu kozmetika s vonou kokosu, cokolady, piskacii atd. by som naozaj uvitala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, růžička holt není pro každého. :) Já zase nejsem ráda cítit po jídle. Ale moc ráda se mažu kvalitním thajským kokosákem. Už jsem o něm psala tady http://50shadesofanna.blogspot.cz/2013/04/jak-je-dulezite-miti-kokosak.html a ještě jednou budu, protože jsem se o něm dozvěděla další zajímavé věci. Takže stay tuned. :)

      Vymazat
    2. Kokosovy olej pouzivam uz niekolko rokov a naposledy som si z Thajska tiez doviezla slusnu zasobu. Kokosak rules :)

      Vymazat
  13. Teď jsi mě teda nalákala na ten alverdí růžový olej... měla jsem ten citrusový,jako dobrý, pak červený pomeranč a to byla pecka!, bohužel jsem ho už tak 4 roky neviděla, takže ho museli stáhnout z prodeje, ahjo.
    Jinak úžasně voňavou řadu má Melvita, ale to už je jiná cenová relace, no třeba ježíšek zaboduje :)
    měj se, trn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už tu půl hodiny slintám na Melvitu, díky moc! :D

      Vymazat
  14. Růže já můžu, ten olej od Alverde zrovna dodělávám a hodlám si ho pořídit znovu...A k té posedlosti- ten pocit znám až moc dobře :D

    OdpovědětVymazat
  15. Mě růže k srdci moc nepřirostly, mám vzoreček toho krému od Lavery, ale nějak mě to neuchvátilo..ani konzistencí, ani vůní, asi bych tam potřebovala víc těch makadamových ořechů, ty miluju :-D

    www.zivotoc.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)