Stránky

pondělí 4. listopadu 2013

Velká asijská giveaway!

A je to tady. :) Jak jsem slíbila, tak taky konám. Děláte mi totiž obrovskou radost. Myšlenka na tuto giveaway mě napadla poprvé, když se mi počítadlo návštěv přehouplo přes 50 000. A než jsem se nadála, je vás tu přes 200 pravidelných čtenářů! Wow!

Jsem za to hrozně ráda a nesmírně si toho vážím. Blog sice píšu už od února, ale pořádně se mu věnuju necelého půl roku. Ze začátku jsem to s bloggerem vůbec neuměla a "guerillové" způsoby sebepropagace, jako třeba smapování diskusí, mi byly vždycky cizí, o to větší mám radost, že jste si ke mně našli cestu a vracíte se sem.

Takže slavím a vy musíte se mnou! Co tu pro vás mám? Nachystala jsem 2 balíčky - behold!



V 1. balíčku najdete thajský kokosový olej lisovaný zatepla, který se nehodí ke konzumaci, ale o to je voňavější a lepší pro kosmetické účely. Dále se v něm nachází výborný BB pudr Natriv, BB krém Utip, náplasti na nos proti černým tečkám a petrolejově modrý lak Colorama.

Ve 2. balíčku je extra panenský kokosák, který sice tak hezky nevoní, ale krom kosmetického využití se dá i baštit. Je skvělý na detoxikaci organismu a taky do buchet. :) Nesmí chybět BB krém Utip, BB pudr Berli Pops v roztomilém balení, voděodolná černočerná tužka na oči Lola a puntíkatý zelený lak Colorama.

Podmínky GA


Abyste si mohli o tyto balíčky zahrát, musíte být viditelnými čtenáři mého blogu přes GFC. Napište mi do diskuse, váš příspěvek bude zařazen do slosování. Pokud budete soutěž někde sdílet, nebo pokud máte blog a odkazujete na mě v blogrollu, můžete si přidat příspěvek druhý.

Pokud byste nevěděli, co mi napsat, zajímalo by mě, který balíček byste preferovali. A taky jak jste ke mně na blog poprvé zavítali, jestli vám tu něco chybí a jestli byste měli zájem o další bloggerskou fanpage na Facebooku. :)

GA poběží do konce měsíce. Vítěze vyhlásím 1.12.2013 v samostatném postu a ti se mi pak sami přihlásí na mail. Ať máme všichni jistotu, že balíčky poputují skutečně k pravidelným čtenářům, kterým chci uspořádat malé předVánoce.

Toť vše. Kdybyste někdo urgentně zatoužili po některé z věcí z balíčků a nechtělo se vám čekat na výsledky soutěže, mrkněte ke mně do shopu (nebo si pro ty laky skočte do drogérky, hahaha). Mám tam všechno kromě tužky a kokosáků - ale i těch mám pár navíc, tak se nestyďte napsat mi na mail a třeba se domluvíme.

Přeji hezké soutěžení!


EDIT: Fakt mi na sebe nepište ty maily. K výhře vám to nepomůže, akorát skončíte na mailing listu nějakého kosmetického e-shopu. :)

123 komentářů:

  1. Sleduju:)
    O kapku vice se mi libi druhy balicek:)
    Urcite jsem Te nasla pres nejaky tvuj komentar, ale kdy, to uz netusim, sleduji te jiz dyl a blog mam rada:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala bych si balíček č. 2 :)
    A jak jsem tě našla, to si pamatuju úplně přesně (což rozhodně nemůžu říct o každé bloggerce, kterou čtu) :) Na nějakém blogu jsi komentovala článek o intimní hygieně, že když jsi sama psala o tomhle tématu, tak ti přišel mail ve smyslu, že mykózami a podobnými problémy trpí jenom běhny a ne slušné holky. Tehdy mě to vážně rozsekalo :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, Asie! Líbí se mi balíček číslo 2. Kokosák mám totiž na jídlo moc ráda (v kašičkách, pod palačinky a tak žejo)

    OdpovědětVymazat
  4. A druhý koment, protože tě v blogrolu mám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sledujem tvoj blog len naozaj kratko takze neviem posudit co by si mala zmenit, mozno ani nic lebo sa mi zda skvely :) Viac sa mi paci balicek c.2 lebo nemam problemy s ciernymi bodkami :)

    OdpovědětVymazat
  6. Libi se mi druhy balicek
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi první balíček, protože v něm jsou lepící pásky na nos, a na těch já poslední dobou ujíždím :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  8. a zdielam tu :) https://www.facebook.com/daska.melosova

    OdpovědětVymazat
  9. Je to už nějaký ten týden, co jsem tvůj blog objevila a tuším, že to bylo přes nějaký komentář, který jsi ty napsala na jiný blog :), od té doby tě asi sleduji...
    Balíčky jsou pěkné oba, takže v případě výhry bych měla radost z každého z nich :)
    e-mail: janadvorakova02@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj narazila jsem na tvůj blog přes Ordinary life
    líbí se mi první balíček
    Blog máš pestrý,takže mi nechybí nic
    Fanpage na FB vítám
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. uááá, chci oba :D :D ale asi víc by se mi hodil ten první, kvůli zelenému pudru. na tvůj blog jsem narazila v nějaké diskusi, mylím u Moory a už jsem tu zůstala :) a přes GFC sleduji

    OdpovědětVymazat
  12. Já tě sleduju už dlouho :) Myslím, že jsem na tebe narazila nějakém blogu, kde jsi zvala na giveaway čokoládového balzámu a pak jsem už zůstala a pěkně si početla ve starších příspěvcích :)
    Jo a víc se mi líbí ten ten první balíček :)

    OdpovědětVymazat
  13. Sleduji jako: TheMonisa

    Oba balíčky vypadají zajímavě. Asi bych měla zájem o první, jelikož bych chtěla vyzkoušet náplasti na černé tečky. Lak od Maybelline Colorama mám moc ráda, takže ten bych určitě využila také. A kokosový olej vypadá také velmi lákavě !

    Jak jsem poprvé přišla, si už nepamatuji. Většinou se dívám na blogerky, které komentují nějaký článek, co mě zajímá a asi tak jsem tvůj blog objevila.

    Fanpage bych klidně uvítala !


    OdpovědětVymazat
  14. Ahojda, tak já osobne bych preferovala první balicek, samozrejme se nebranim ani druhemu...
    Nasla jsem te v odkazu pod diskusi na blogu, kde se diskutovalo o asijske kosmetice, tam se psalo jakoze jsi asijskej nadsenec, tak jsem sem vlezla a uz jsem tady zustala =o)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, asi bych preferovala první balíček :) Jinak Tvůj blog sleduju už pár týdnů, jednou jsem se koukla na nějaký článek a zaujal mě originální styl, od té doby už čtu pravidelně :)

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, to by teda byly předVánoce! Více se mi asi líbí druhý balíček (protože i když kokosák používám běžně při výrobě kosmetiky, většinou u toho nadšeně ujídám:)), ale oba vypadají naprosto senzačně. A našla jsem tě samozřejmě přes asijskou kosmetiku, kterou žeru!

    OdpovědětVymazat
  17. Tvůj blog jsem objevila přes Rendy z Ordinary Life :-) Balíčky jsou krásné oba, kdybych si měla vybrat, zvolím č. 2. Sleduji jako Em :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se mi líbí 1.balíček. Na tvůj blog jsem zavítala přes blog Rendy. Moc se mi líbí tvůj design a styl psaní:)

    vermilion@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Mám velkou slabost pro kokosové oleje, navíc z Thajska, ten musí pžasně vonět! Neplánuješ ho náhodou zařadit do shopu? Šance, že bych ho vyhrála, je miniaturní. :D Jinak mi přijde druhý balíček zajímavější. Začala jsem tě sledovat někdy v létě, když jsi byla na cestách a fotila jsi zajímavosti... a kvůli tobě mám zálusk na značku theBalm. :P

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji tě už dlouho, ani nevím, jakým způsobem jsem na tvůj blog narazila. Z obou dvou balíčků bych měla velkou radost.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Najskôr som len kukla na obrázok, že o čom bude dnes rozprava a ona je to rozdávačka!...Za mňa určite vyhráva balíček číslo jedna! Dostala som sa k tebe buď cez našu Margaretku alebo eM, to som si už neni istá a najviac ma tu baví, že tu nájdem aj toho veľa z rôznych kútov sveta, je to taký zaujímavý mix...z môjho pohľadu mi tu chýba ešte nejaké ďalšie roztriedenie...napríklad prírodná kozmetika, veci zo života, cestovanie alebo také čosi, lebo vidím, že aj medzi záložkami to aj máš, ale sa mi to tam tak nejak stráca, keďže je tam ďalších milión názvov kozmetických značiek..... vieš isto čo myslím:D koniec hlásenia

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji. :)
    Více se mi líbí balíček číslo 1.
    Tvůj blog se mi moc líbí. Všechno je tu rozmtomilé. :D

    OdpovědětVymazat
  23. Raději první balíček (tečkovaný lak mám a strašně blbě se drhne z nehtů).
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. By se mi líbil ten první, protože ty pásky na nos bych ráda zas zkusila, poslední jsem měla tak před dvaceti lety a servaly mi i kůži a pak už jsem se neodvážila. a vůbec se mi tam líbí všechno. Já tě našla, když jsem koukala, u koho že skončil ten můj tónovák Nars :-) A FB bych uvítala, mě to vyhovuje, že to na mě vyskočí, že se něco stalo, jinak ty blogy nějak moc nestíhám.

    OdpovědětVymazat
  25. Nebudu nijak originální, ale Tvůj blog jsem začala číst díky Tvým komentářům na jiných blozích. Zaujaly mě, tak jsem sem zavítala...
    Oba balíčky jsou moc pěkné, ale víc se mi asi líbí dvojka.

    OdpovědětVymazat
  26. Netuším ako som ťa objavila asi som len tak preklikávala blogy:) a asi mi je sympatickejší 1. balíček:)

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji!
    Super giveaway! Za mě balíček číslo jedna kvůli páskám na černé tečky, ty se mi fakt líbí!:D A jak jsem sem zavítala, no tak to už si opravdu nepamatuji:D

    OdpovědětVymazat
  28. určite balíček č.2 :)
    zdá sa mi že som ťa objavila cez nejakú recenziu ktorú som hľadala :)
    sledujem ťa cez Bloglovin a GFC :)
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  29. Konečně hezká zpráva dnes, děkuji. :) Ráda si zasoutěžím, ještě radši čtu Tvé články. :)
    Balíčky jsou moc krásné oba, přenechám případný výběr na Tobě či druhé výherkyni. 1.12... To by byl dokonalý dárek k narozeninám, které mám o den déle :D
    Ani nevím, jak jsem sem zavítala, ale od prvního přečteného článku (o černých tečkách) jsem prostě věděla, že blog musí do mých oblíbených. FB stránku určitě budu likovat, nenechám si nic ujít :)

    OdpovědětVymazat
  30. Přes google sleduji. Na tvůj blog jsem narazila u ordinarylife a od té doby tě sleduju (spíše přes bloglovin.com). Balíček se mi líbí ten první.

    OdpovědětVymazat
  31. Mě se líbí oba balíčky, ale druhý o trochu víc :).
    Blog jsem našla přes jiný blog :D Ale jsem moc ráda, že jsem ho našla :)
    Sleduju přes GFC a bloglovin
    adel.konarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji, ale to snad nemusím zmiňovat nějak zvlášť důrazně. :)
    A jak jsem se sem dostala? Já vlastně ani nevím. Někde jsem narazila na odkaz, tuším, že to bylo v něčím blogrollu, a od té doby tu straším. :)
    Balíček se mi líbí ten druhý, hlavně kvůli puntíkovanému laku, který jsem nestihla koupit, a kvůli oleji, který se dá i jíst. :))

    OdpovědětVymazat
  33. líbí se mi 1.balíček)
    tvůj blog sleduju už dýl a jak jsem se k němu dostala si bohužel nepamatuju
    denisa.hartmannova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Sleduji :)
    Víc sem i líbí 2. balíček.
    Našla jsem tě když jsem hledala recenzi právě na asijskou kosmetiku :) ale co konkrétně jsem hledala už si nevzpomenu :)

    OdpovědětVymazat
  35. sleduji :-)
    oba balíčky jsou krsné, ale ten druhý by se mi možná hodil více :-)
    Jak jsem na tebe přišla už nevím, ale určitě přes blog někoho jiného :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Jak jsem blog našla, to už si teda nepamatuju, je to už nějaký měsíc :)
    A oba balíčky jsou krásné, pokud bych si musela vybrat tak ten druhý :)

    OdpovědětVymazat
  37. obidva balíčky sú veľmi pekné :-), nevedela by som si vybrať asi sama :-D
    gratulujem ti k 50 000 návštevám :-))

    OdpovědětVymazat
  38. sleduju, ale nevim, jak jsem na tebe prisla. tipuju to na odkazy na blogerky u nejaky jiny blogerky. je tezky se rozhodnout, ale asi balicek 1, kvuli tomu lepsimu oleji. bb pudr bych si moc prala, protoze na obliceji nesnesu nic tekutyho :)

    OdpovědětVymazat
  39. Muhehe, brala bych první balíček, už kvůli tomu báječnému BB krému, který si nyní na svůj ksichtík denně patlám:)Pudr by se mi také tuze líbil:)Sleduji Tě díky Mooře.
    FB nemám, takže fanpage se mě netýká, stačí mi blog:)

    OdpovědětVymazat
  40. Super giveaway!
    Já jsem na tebe narazila díky Mooře, líbí se mi balíček č. 2. A strašně se mi líbí tvůj puntíkatý design blogu. :D
    Proti fanpage nic nemám, akorát na ně moc nechodím, protože na fb zas tak moc nejsem...

    OdpovědětVymazat
  41. alenkakrivosudska@gmail.com
    2.baliček je skvely:)

    OdpovědětVymazat
  42. To je hezký :D Mně se líbí ten 2. balíček! :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduji už dýl, takže už nevím přesně, jak jsem na tebe narazila, ale určitě to bylo kvůli nějaký recenzi na kosmetiku :-)
    balíček č. 2
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Líbil by se mi spíš 1.balíček :)
    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. sleduju tě už měsíce přes bloglovin, ale že jsi to ty, tak jsem zprovoznila i to GFC :D oba balíčky jsou super!
    smidova.lucie()gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. jasně že sleduju a už docela dlouho ;) narazila jsem na blog někde skrz Tvůj komentář, jinak už snad ani nové blogy nepotkávám ... a taky si pamatuju, že jsi byla první, kdo sledovat můj liščí svět přes GFC, tenkát jsem skákala radostí dva metry do vzduchu :D jo a taky se mi líbí Tvé pozadí (jako blogu, ne to druhé), jsem na tyto věci docela ujetá a když se mi nelíbí na blogu grafika, tak nejsem schopná ho ani číst :D

    určitě bych měla zájem o fanpage na efbíčku!

    a kdyby se na mě náhodou usmálo štěstí, tak bych brala balíček č. 2 (držím si palce i na nohách!)

    OdpovědětVymazat
  47. Asi bych si vybrala č.2, ale krásný jsou oba:). A já si za boha nemůžu vzpomenout jak jsem na tebe přišla..už je to dlouho a četla jsem tě snad měsíc od založení..možná u Rendy ve čtených blozích jsem si tě všimla..ale fakt si nejsem jistá :). terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Líbí se mi oba balíčky. Na prvním mne láká kokosák lisovaný za tepla - takový jsem ještě nezkoušela. Na druhém mne láká tečkovaná Colorama, nemohu ji zaboha nikde sehnat, prý to byla limitka. Jinak kdybych si musela vybrat, beru první balíček ;) A dozvěděla jsem se o Tobě přes Rendy z Ordinary life.

    OdpovědětVymazat
  49. mě se moc líbí balíček č. 2 :)
    vůbec netuším, jak jsem se k tvému blogu dostala, ale moc se mi tu líbí a těším se na nové články :)
    aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Sleduji :)
    Čoveče - určitě to byl odkaz na tvůj blog - a buď u Moory nebo u Rendy - teď si nejsem úplně jistá. Nicméně jak jsem nakoukla hned jsi putovala do bloglovinu :)
    Oba balíčky jsou naprosto bombastické - snad možná kvůli náplastím na nos balíček číslo 1.

    odjogurtukelimek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. sleduji :) No a začala jsem tak, že tě někdo někde zmínil... nevím jestli to byla rendy nebo tak, ale nějak jsem na tebe přišla :)

    No a v případě výhry je mi jedno, který balíček... líbí se mi oba :)

    janescolours@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Tuším, že jsem na Tvůj blog přišla přes Rendy Ordinary Life a hned mě zaujal, i název je originální a snadno zapamatovatelný. Balíček je krásný, nejspíš bych více užila tu druhou variantu. FB nemám, takže jestli si stránku založíš nebo ne je mi jedno.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. ahoj) určitě bych více využila balíček č. 1 )) tvůj blog znám od kamarádky a jsem strašně ráda, že mi ho ukázala ! :) hezký den
    zuzik.nesa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Vůbec netuším, který je lepší, v BB záležitostech se moc nevyznám :D
    clefairy22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj, já osobně blogerky na FB vůbec nesleduju, přijde mi to zbytečné:) Blog sleduju už delší dobu, líbí se mi styl recenzí :)
    Balíček by mi byl vlastně jedno, jeden lepší jak druhý! :D patissie@live.com

    OdpovědětVymazat
  56. Sleduji tě už celkem dlouhou, ale netuším kde jsem na tvůj blog přišla :D Víc by mě potěšil první balíček :)
    DennyBlackk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. oba balíčky jsou úžasné :-) kokosák v jakékoli podobě je vždycky dobrá volba :-) Tvůj blog jsem objevila díky Rendy z Ordinery life a hned jsi mi sedla ;-) přeju hezký den a spousty dalším spokojených čtenářů, jako jsem já ;-)
    vondruskovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj, často se koukám na články, ale zatím jsem nebyla registrovaná (protože těch sledujících mám už teda požehnaně ve svém portfoliu), ale to mě neomlouvá...a přidala jsem si tě přes GFC a Bloglovin, FB stránka je pro mě osobně zbytečnost, protože ho nemám ráda, ale rozhodnutí je na tobě...jj a víc bych chtěla č. 2, pokud se poštěstí, v což už nedoufám (ale co kdyby, že?)
    petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Jsem také jedním ze sledovatelů :) Uplně první článek, kratý jsem u tebe četla byl ten o tvých nejhorších prohřešcích z minulosti. Ten mě dostal a od té doby tě sleduji :) Vyplácí se, protože tě čtu ráda :)

    O trošku víc se mi líbí balíček číslo 2 :) blogsimplelife@gmail.com

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  60. Neviem presne cez koho, ale mám pocit, že niekto tvoj blog odporúčal, resp. informoval o tom, že ho číta a ja som ho po prezretí musela tiež začať sledovať:). Vybrala by som si asi balíček č. 1
    dalila2809svk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. kokosák na konzum ma až tak neočaril, vyše roka mi stojí v chladničke, takže preferovala by som č.1 ;) blog som objavila ako všetky ostatné - nejako náhodne :) ale je fajn, hlavne provokuješ tými thajskými vecami, jaaaaj :) bolo by fajn niečo vyhrať :) mohla by si dať niekedy ukážky tých BB v akcii - swatche + foto časti tváre, to by bolo fajn :)
    lenocka.jancova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Myslím, že jsi mi na blog napsala první :) Jelikož se mi tvůj zalíbil začala jsem ho sledovat. Líbil by se mi druhý balíček. Byla bych pro facebook, jelikož jsem na něm stále furt a proto bych tvé články viděla hned z první ruky :))
    bilkovasabina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj, Tvůj blog mám v oblíbených už dlouho, díky (kvůli) Tobě taky občas tolik utratím! :D
    Balíček by se mi asi spíš líbil první, ale rozhodně by radost udělal i druhý :)
    elusive.tezz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj, sledujem cez GFC ako Berenice, k tvojmu blogu som sa dostala cez iný blog a som rada :)
    viac by sa mi pozdával balíček č.2
    lama.guanako@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. Tak to jedna z nejlepších blogových soutěží co jsem kdy zřela. Zab mě, ale jak jsem se dostala na tvůj blog, to netuším :D. Buď to bylo přel Ilku (Deník Fotografky), nebo díky Evelíně (to vidím jako pravděpodobné), nebo taky za to může Trb a já nevím kdo ještě. Bude to asi ta Evelínka. Výhry bych brala obě bez rozdílu rady a pohlaví :).

    Měj se krásně, Šárka
    sarkakk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Chodím na tvůj blog už někdy od léta, ale teda už si ani nepamatuju, jak jsem se k tobě dostala :), pro fb rozhodně hlasuju. Jinak líbí se mi balíčky oba, ale víc mě zaujal první, ráda bych vyzkoušela zelený pudr :)
    monika.jurakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Wow! Tohle je teda hodně luxusní GA! Jinak tvůj blog jsem myslím poprvé našla díky nějakému komentáři, který jsi u mě nechala - a obratem jsem ho zařadila mezi oblíbené.

    OdpovědětVymazat
  68. Fakt skvělá GA. Vybrat si je tedy fakt těžké, ale o fousek to u mě vyhrává balíček č. 1.
    Jak jsem narazila na tvůj blog se musím přiznat, že nevím úplně přesně, ale předpokládám, že přes odkaz na jiném blogu.

    OdpovědětVymazat
  69. balíček č. 1.
    našla jsem tě přes mooru a rendy
    Facebook ne. :)
    jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj, já tě čtu docela chvilku asi tak měsíc, ale líbí se mi tu. Našla jsem tě přes nějaký odkaz na blogu...buď u Moory nebo Rendy, který to byl to už si nevybavuji. Navíc se mi tenkrát zalíbil název blogu, proto jsem se sem šla podívat:)

    Mě by se líbil balíček č. 1

    natalunka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  71. sdílím zde:

    https://www.facebook.com/moje.male.radosti?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  72. Libi se mi jednicka ... Vlasnte oba balicky jsou pekne :)
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Sleduji:)
    Oba balíčky jsou pěkné, ale více se mi asi líbí 2.
    Na blog jsem narazila přes blogerky.cz
    Určitě bych uvítala nějaký článek na téma Vánoc, už se na ně pomalu začínám připravovat a nasávat tu atmosféru:)
    anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Já prosím jedničku!! Až mě z té krásy přecházel zrak - tolik roztodivných obrázků a neznámých balení - radost pohledět =) A gratuju ke statistikám, se vůbec nedivím, že jak ses dot oho pustila, tak Ti začali čtenáři naskakovat po desítkách ;)

    OdpovědětVymazat
  75. Jooo a taky přidávám druhý komentář, páč Tě mám v Bloglovinu, v Blogrollu a momentálně i plnou hlavu spolu s Em a naším plánovaným výletem ;)

    OdpovědětVymazat
  76. sleduji :))
    oba balíčky jsou skvělé, takže pokud bych vyhrála je na tobě, který mi pošleš :)
    jak jsem se k tobě dostala upřímně už si nepamatuji, ale mám tvůj blog hrozně ráda a vždy se těším na nové články

    OdpovědětVymazat
  77. Sleduju :) Více se mi líbí druhý balíček, hlavně kvůli jedlému kokosovému oleji a taky protože v prvním jsou dva BB krémy ale tady je i pudr.
    Na tvůj blog jsem poprvé zavítala dnes, přiznám se že kvůli giveaway, ale sledovat budu protože tvůj blog se mi moc líbí :)
    polisa@seznam.cz (Vím, že na mail při výhře psát nebudeš, ale i tak :)

    OdpovědětVymazat
  78. Tak to, že sleduju, asi nemusím nějak zvlášť dodávat :)

    Balíčky vypadají báječně oba dva, po dlouhém mozkovém hloubání a dloubání vybírám dvojku, neboť preferuju kokosák i na jídlo, a taky je tam lak, který se mi za boha nepodařilo sehnat a přála jsem si ho! :)

    Jinak mi tu nechybí nic, jsi osobitá a to stačí :) A jsem klidně pro FB, já FB ráda.

    OdpovědětVymazat
  79. A odkaz na tvůj blog mám v blogrollu.

    OdpovědětVymazat
  80. Sleduji :).
    Nějak si nemůžu vybrat, ale nejspíš druhý balíček a to kvůli laku! :) Poprvé zhruba před týdnem, ale vůbec nevím jak :D. Možná přes jiný blog :).

    OdpovědětVymazat
  81. Sleduji:)
    Oba dva balíčky se mi moc líbí, ale vybrala bych si spíše druhý balíček:)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Sleduji. Ne dlouho, ale o to radši, moc se mi tu líbí :-) Přišla jsem na tebe přes Ordinary life. A kdybych náhodou vyhrála, víc by se mi líbil druhý balíček.
    shafran.teich@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Sledujem ťa cez gfc ako Nat :-)
    Na tvoj blog som zavítala po prvý krát práve dnes, a to podobne ako slečna predomnou cez Ordinary life:-)
    Keby som náhodou vyhrala, viac by ma asi potešil balíček číslo 2, ale v podstate je to úplne jedno, pretože oba sú veľmi lákavé :-)

    ostrihonovanat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Pokud si to pamatuji dobře, tak tvůj blog jsem objevila díky odkazu u Moory a už jsem u něj zůstala.

    Balíček by se mi líbil více číslo 2, kvůli tomu laku, prostě zelená :-) Ale v případě výhry bych se rozhodně nezlobila ani za 1.

    OdpovědětVymazat
  85. já bych si vybrala balíček druhý
    nečtu Tě moc dlouho přiznám se, na blogy jsem celkově neměla čas. Ale našla jsem to tu přes nějaký odkaz u jiné blogerky...asi u Černé Moory

    OdpovědětVymazat
  86. Paci sa mi prvy balicek :)
    A uz si nepamatam presne, ako som sa sem dostala asi cez Ordinary Life :) Ale prvy clanok, co som citala, bol ten o brnenskych old schoolovych drogeriach :) a uz do dvoch z nich chodim :)
    A inak fanpage na FB urcite ano :)

    OdpovědětVymazat
  87. Vybrala bych si balíček číslo dvě:) Protože kokosák užívám v domácnosti na plno věcí, nejen na vlasy. A dostala jsem se na tvůj blog přes černou mooru a kvůli zájmu a článeček právě o kososový olej:)

    OdpovědětVymazat
  88. Já bych si vybrala ten druhý balíček:) Kamarádka, co tě zná, se jednou zmínila o tvém blogu, jelikož ráda čtu blogy, našla jsem si ten tvůj. :)

    OdpovědětVymazat
  89. vybrala bych si balíček č.1:) na tvuj blog jsem se dostala dneska náhodou přes blog myslím ordinary life ale nejsem si jistá:)zaujala mě tvá recenze na kosmetiku dermacol..a jak tak vidím asi se k ní zase vrátím:) a pak mě zaujal článek o asijské kosmetice páč mě poslední dobou okouzlila:)

    OdpovědětVymazat
  90. Pika pika! Na Tvoj blog som zavitala prave po prvy krat a zaujala ma maska ako titulna fotka v blogoch, ktore sleduje Misa z Kiss a Bee ^^
    Paci sa mi tu, takze sa stavam citatelom a pravidelne sledujem pod menom Siu Peackapples :)

    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  91. a ty jo, nevšimla jsem si, že můžu mít i druhý komentář! v blogrollu tě samozřejmě mám :)

    OdpovědětVymazat
  92. 26nikolka26@seznam.cz
    balíček číslo 1 :)

    OdpovědětVymazat
  93. Tomuto sa hovorí sen ! Dala by som asi všetko za to aby som mohla navštíviť túto nádhernú krajinu a nakúpiť si aj takéto vecičky :) Do Giveaway si vybrala naozaj rozkošné veci a je ťažké si vybrať, ale ak by sa náááhodou na mňa usmialo šťastie, tak poprosím č.2 ♥
    RubyTheCrystal@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  94. Líbí se mi druhý balíček
    na blog jsem narazila přes blog se soutěžmi a moc se mi líbí
    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  95. oslovil ma druhý balíček.
    na tvoj blog som narazila tak, že som chcela vidieť recenziu na color tattoo ktoré sú dosť známe tak som googlovala a až som sa pregooglila tuto:) písala si o nich tu http://50shadesofanna.blogspot.sk/2013/10/oblibena-dekorativni-kosmetika-z.html

    OdpovědětVymazat
  96. Myslím, že poprvé jsem tvůj blog zaregistrovala v článku od Rendy. A v případě výhry by se mi zamlouval balíček č. 2

    OdpovědětVymazat
  97. ahoj,
    už nevím přesně, kde jsem zmínku o tvém blogu zahlédla prvně...asi na jiném blogu :) Je dost originální sám o sobě, neměnila bych nic.
    Balíček by byl lepší asi druhý (přece jen kokosák radši používám na vaření než na tělo :-)
    plasssma@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. ahoj,
    tak já to tedy vím přesně,začala jsme te sledovat teprve teď,když sem objevila tvojí giveaway :) a určite si tu počtu :),protože me blog zaujal ..
    Balíčky se mi líbí oba,víc však ten druhý :)
    sleduji přes gfc-jananulka.9@gmail.com

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Super balíčky, ale kdyby se mi poštěstilo tak se o kapku více líbí č. 2. A narazila jsem na tebe myslím, přes nějaký jiný blog, kde byl na ten tvůj odkaz

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, zdravím tě, opravdu lákavá giveaway, myslím, že s Thajskou kosmetikou jsem ještě neměla tu čest. O malinko víc se mi líbí první balíček. Na tvoje stránky jsem se tuším dostala přes Mooru, která tvůj blog doporučovala v článku.

    OdpovědětVymazat
  101. krásné výhry! vlastně ani nevím, který balíček se mi líbí víc, takže třebaaa.. druhý! :D
    Tvůj blog sleduji už dávno, takže už si vlastně ani nepamatuju, jak jsem na něj narazila :(
    Tvoje články se mi líbí především proto, že nejsou "odbyté pár větami".. vždycky si vezmu čas, sušenky,.. a prostě si užívám čtení! :D <3

    OdpovědětVymazat
  102. Líbí se mi více ten druhej :)) Mám ráda asijské bbča ale stouhle jsem neměla tu čest :))

    OdpovědětVymazat
  103. Volím číslo 2 :) Hej, jsi dobrá - budu Tě sledovat pravidelně. Miluju takový styl psaní :)

    OdpovědětVymazat
  104. Tak já to teda taky zkusím :-) A brala bych Berli Pops balíček ;-) (Teda, ne že bych tím druhým pohrdla :-))
    Narazila jsem na Tebe přes nějaký jiný blog, ale jaký, Ti už člověče nepovím (Moora to ale nebyla). Jak mají bloggerky viditelný seznam blogů, které sledují, tak mě tam asi zaujal nějaký Tvůj aktuální článek, tak jsem se k Tobě proklikla. Co přesně to bylo, si nevzpomenu (asi si ale vzpomenu, až na ten článek u Tebe zase narazím, tak pak dám vědět :-)).

    OdpovědětVymazat
  105. Mně se moc líbí druhý balíček. Černá tužka? Jo, nějak mi dochází. Dělám si srandu. Teď je pro všemožné GA a soutěže dost dobrá chvíle, jsem si všimla. Předvánoční čas, všichni si hrajou na Ježíšky, jenom já sobec nic nepořádám. :/ :D
    Děkujeme za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  106. Ja by som brala určite radšej balíček číslo dva ale nepohrdla by som ani balíčkom číslo jedna :)
    Na tvoj blog som natrafila cez iný blog :)

    OdpovědětVymazat
  107. sleduju :)
    balíček č. 2
    dostala jsem se sem myslím přes jiný blog :) a stránku na fb bych nezakládala, mě to přijde zbytečné protože vím že tam všechny blogy sledovat nestíhám :D

    OdpovědětVymazat
  108. ten druhý balíček bych brala, kdyby to šlo:)
    mám takový pocit, že jsem se k tobě proklikala přes komentáře u jiného blogu:)

    OdpovědětVymazat
  109. Sleduju jako TheMonikq.
    Na tvůj blog jsem narazila při brouzdání na netu.

    OdpovědětVymazat
  110. Tož mě by jako zajímalo, jaktože ještě nesoutěžím. Teda doufám, že právě ve své skleróze a nepozornosti nepáchám nějakou škodu. Jak jsem na Tebe mohla jenom přijít? Ty jo, fakt nevím a dost mě překvapuje, že někdo na Tebe přišel přese mě. Jako sranda. Nebyl to náhodou ten Mooří článek? Hmm, podle mě jsem tě sledovala už před ním. Fakt záhada! A záhady já ráda. Zvlášť v tomto pošmournu :D. Ale ráda ho rozbíjím Tvým barevným blogem s tak trochu jedovatým tónem. Ten se mi moc líbí. Volám sláva a držím si palce!

    OdpovědětVymazat
  111. Krááása, jsem maniak na vše asijské :3 Jak vidím, tak Ty asi taky, takže se hned přidávám ke čtenářům a doufám že tady semtam narazím na nějaký ten asijsky zaměřený článek :D Ikdyž jak jsem projela poslední příspěvky, bavily mě všechny :)
    Jinak jsem na blog narazila úplně náhodou - zrovna přidávám svou giveaway na různé stránky a narazila jsem na tu Tvou (a když je u nějaké napsáno "asijská", tak není co řešit) :D
    Nicca

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj! takže ja som ťa našla náhodne, keď som hľadala recenzie na určitý produkt (už naozaj nepamätám, aký) no a tvoj zmysel pre humor (trochu sarkastický a ironický) ma úplne dostal! Pri niektorých tvojích príspevkoch som sa fakt smiala ako šibnutá :P Ja by som preferovala balíček číslo 1 a to z dôvodov: milujem kokosovú vôňu, čím výraznejšia, tým lepšie a i tak kokosový olej som používala prevažne na kozmetické účely a za druhé: neviem sa zbaviť čiernych "teček" na nose! tak rada vyskúšam čokoľvek nové :P Budem dúfať :D

    OdpovědětVymazat
  113. Jelikož se naši vrátili včera z Thajska a nepřivezli mi žádnou kosmetiku (máma na to, že jsem po ní chtěla pravý asijský BB úplně zapomněla a navíc se tam v tom moc neorientovala a asi ani nechtěla), tak bych nepohrdla náplastí v podobě balíčku číslo 2. :-).

    A jak jsem se k tobě dostala, asi nějak proklikala přes jiné blogy, člověk si musí neustále rozšiřovat čtenářské portfolio. (A jsem ráda, že sem nemusím psát email).

    OdpovědětVymazat
  114. Wou, to mám dneska ale štěstí: proklikávám se oblíbenci mých oblíbených blogů (bohužel si nepamatuju který přesně to byl, pardon >.<) a najdu takovýhle roztomilý blog a ještě k tomu s aktivní a úžasně lákavou giveaway, no co víc si přát...? :) A kdyby se na mě náhodou to štěstí i usmálo, moc ráda bych se doma pomazlila s balíčkem č. 1. ;)

    OdpovědětVymazat
  115. Oba balíčky jsou pěkné, ale druhý je pro mne využitelnější - na černé tečky totiž netrpím. Dostala jsem se k tobě tuším přes komentáře u Moory, ale nejsem si tím uplně jistá. FB fanpage je imho už zbytečná, já osobně bych tě asi stejně přes ní nesledovala, snažím se své aktivity na fb omezit a nové nepřidávat. Uplně mi stačí bloglovin :).

    OdpovědětVymazat
  116. Sledujem ťa ako Lizzy
    Oba balíčky sú skvelé,no viac by som prijala asi ten prvý,aj keď by ma potešil ktorýkoľvek :))
    FB fanpage by bola super,rada sledujem blogy aj na fb,pretože tam som častejšie ako na bloggeri a tak sa aj skôr dozviem o novom článku,ak tam teda blogerka hneď postne link :) FB stránky sú super aj v tom,že môžeš s čitateľmi zdieľať aj to,čo sa na blog nezmestí alebo to nie je na článok,no chceš to čitateľom ukázať :)) Takže za mňa určite áno

    OdpovědětVymazat
  117. Súťaž zdieľam na fb tu:
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=543642562392515&id=144814778941964

    OdpovědětVymazat
  118. ahoj, k tobě na blog jsme se dostala před několika měsíci asi odkazem přes jiný blog, ale už netuším, který to byl. Z balíčků by se mi asi líbil víc ten druhý, protože se mi strašně líbí BB pudr Berli Pops :-) ale ani ten první nevypadá špatně:-)

    OdpovědětVymazat
  119. pěkná giveaway :)
    Moc ráda bych vyhrála balíček č.2

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)