Stránky

úterý 24. prosince 2013

Šťastné a veselé, and stay tuned!

Co bych to byla za bloggerku, kdybych všem svým milým čtenářkám a čtenářům taky nepopřála krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježucha a splnění všech snů a přání. Já už si toho přát moc nemusím - za ten necelý rok, co píšu, jste mi totiž ohromnou radost udělali vy, co si ke mně občas zajdete počíst a ještě o chlup víc ti, kteří u mě zanecháte krom stopy vašeho internetového prohlížeče i pár slov.

Source
Z fellow bloggerek bych chtěla poděkovat především Levanduli, Rendy, Mooře a Lili, které mají všechny lví podíl na nárůstu mé čtenosti a počtu pravidelných čtenářů. Holky, jste nej! :-* A taky jsem moc ráda, že jsem mohla naživo poznat Margeretku, Páju a eM s Mitsuuko, protože jsou všechny boží a ještě mnohem sympatičtější než u sebe na blozích.

Ačkoliv pár kolegyň ohlásilo pro letošek blogové prázdniny, já to tak (doufám) mít nebudu. Zkuste ke mně ještě občas mrknout - mám pro vás nachystaný minimálně jeden bilancovací článek, kde se dozvíte šokující pravdu mimo jiné o tom, kolik mi proteče za rok micelárky odpadem.

A nyní mne omluvte - jdu zanořit pařáty do bramborového salátu. Mějte se famfárově a pokud budete mít kdy, pochlubte se mi, co jste dostali pod strom - děsně mě to zajímá! :)

11 komentářů:

  1. Milá Anno, Ty se měj taky co nejlépe, ať se bramborový salát povede a vůbec, vše ať vyjde dle Tvých představ a přání :). A dárečky se určitě pochlubím, to se neboj ;-). Měj se dobře a krásně si vše užij. Doufám v setkání i v novém roce, i s Margaretkou, to by mohlo vyjít, ne? Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně. Až se proberu z jídelního kómatu, pošlu vám mail. VVAŠNR!

      Vymazat
  2. Hmm... salát. :D
    Tak ať to tu šlape ještě lépe, a krásné Vánoce. :)

    OdpovědětVymazat
  3. my už salát máme, teď jsem obalovala řízky a za chvíli jdu zdobit stůl a nandavat cukroví, snad něco zbyde :D i tobě krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  4. Vytáhla jsem pařáty ze salátu, abych Ti popřála hezké svátky. A to už něco znamená :o)))))

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, kde je salátu konec! Letos jsem měla zdravější celerovou variantu, a byl skvělý! Krásné svátky i Tobě!

    OdpovědětVymazat
  6. Nemas zac:))
    ( o salatu at mi nikdo nemluvi:D)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)