Stránky

pátek 10. ledna 2014

Korektor, který je možná až příliš dobrý

Nj, už jsem vám to myslím několikrát říkala. A pokud ne, stejně jste si toho určitě museli všimnout. Mám hrozně slabou nákupní vůli a když se někde něco hromadně chválí, musím to mít taky. Takže hádejte, co mi teď trůní napravo vedle klávesnice? Ano, správně, je to NARS radiant creamy concealer v nejsvětlejším odstínu Chantilly, který se u nás uprostřed Evropy samozřejmě neprodává. Asi nás západ řadí někam na Balkán a my nebohé bledule si pak musíme pro kosmetiku posílat kamarádky do Londýna. Dost bylo ale volného proudu vědomí, jde se pět ódy recenzovat.


V korektoru je 6 ml náplně a stojí 21 liber. Má takový ten aplikátor, na který jsme zvyklí u lesků na rty. Fellow bloggerky z něj většinou moc nadšené nejsou, mně se ale líbí. Připomíná mi moje první "luxusní" oční stíny z Avonu, ze kterých jsem byla v patnácti celá vyplesklá.


Stačí jej použít opravdu minimální množství. Je vysoce pigmentovaný a jedno lehké máznutí a rozetření způsobí, že vaše kruhy pod očima zmizí raz dva. Pokud kruhy pod očima náhodou nemáte, gratuluju a závidím. Ale může se vám například hodit i na beďary a drobné jizvičky. S tím vším si hravě poradí.


Je to zatím nejvíc krycí korektor, jaký jsem kdy měla. YSL Touche Éclat, Helena Rubinstein a drogérkové zázraky, které snad ani radši nebudu jmenovat, ti všichni se před ním můžou jít zahrabat. Myslím, že by si ho měl koupit každý, kdo si chce korektor pořídit. Protože vydrží opravdu celý den a spotřebovat ho bude taky trvat minimálně půl roku (ale spíš rok, myslím). A na rozdíl od většiny toho, co je na trhu, vám skutečně pomůže.

bez korektoru

s jednou vrstvou

Teď bych vám asi měla vysvětlit ten nadpis. Tenhle korektor mi totiž jako první dokázal 100% zakrýt kruhy pod očima. No a ten efekt je tak dokonalý, až se mi to nelíbí. Připadá mi, že mi strašně zmenšuje oči. :D Jsem hrozná, že? Ale tuto "vadu" řeším tak, že se buď více nalíčím, nebo ho nenanáším až úplně k řasám.

Jak to máte s korektory vy? Který je podle vás ten nej?

52 komentářů:

  1. Ach nééé, jestli si o něm ještě párkrát něco takového přečtu, budu si na něj muset našetřit:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, jak je skvělý, bych se s koupí nerozmýšlela. Stejné peníze vyhodím několikrát do roka (ne-li do měsíce) za hadry, které pak stejně ani nenosím...

      Vymazat
  2. Tak nic je rozhodnuto!!! Musím si ho koupit, ted jsem tedy utrácela jako divá,ale nejdýl v březnu musí být můj!!!!! Potřebovala bych taky kamarádku v Londýně!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dá se objednat třeba odsud http://www.hqhair.com/nars-radiant-creamy-concealer-various-shades/10785711.html

      A pokud nejsi taková bledule, zkus si u nás v Sephoře odstín č. 2 vanilla, ten je taky celkem hezky světlý.

      Vymazat
  3. už ho mám na svém wishlistu a musí být můj (bude můj!) :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ha, tak to je přesně to, co taky na mi na hodně krycích korektorech přijde divný :D Ale stejně bych jej ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som teraz nedavno dospela k zaveru, ze ma vsetky korektory, makeupy, pudry..atd..nejak..zostarsuju :/ Akokeby sa naznasali do ohybov tvare a tvorili vrasky alebo co. Rano po zobudeni sa sebe zdam nejaka krajsia, nez potom a pocas dna..
    (Alebo tu je este teoria, ze za to mozu kontaktne cocky, ktore si rano nasadim..)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jsi ještě mladice (pod 20), tak se vůbec nedivím. Později ale jako když je najdeš. :)

      Vymazat
    2. Oooh bejvavalo :D bohuzial som uz vyse dva roky po vyske. S vraskami budeme zanedlho blizky (ne)priatelsky vztah..

      Vymazat
    3. Tak v tom případě jsi asi hezčí bez malovátek a upřímně a nefalšovaně ti závidím!

      Vymazat
    4. mno neviem..ale robim co mozem :)) ale ja mam taku suchsiu plet, ze som mala vrasky uz hadam od 15. Ale tak su aj horsie veci, ze..:D Hlavne ze sme zdravi :D

      Vymazat
  6. když ti tak skvěle zakryl kruhy proč není fotka právě s něma? :/ jinak ja pouzivam od max factor a spokojenost spolu s makeupem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože si ksicht na blog dávat nechci. :)

      Vymazat
    2. Aha, pak je recenze dcla o ničem, ne uplně ale trochu to ztrácí to hlavní.. Stačilo by i jen kousek oka , no ale nevadii, to jen tak poznámka;)

      Vymazat
    3. Hmmm, kousek oka. :) tak já to zkusím. Večer jdu pařit, tak by ty kruhy pak mohly být solidní. Ale nic neslibuju. :)

      Vymazat
    4. Kruhy byly, ale nebylo světlo. Nicméně na to budu myslet a pro ukázku krytí mrkni zatím třeba k Mooře. :)

      Vymazat
  7. ach jo.. že já jsem ten článek četla :X
    musím do Sephory a to tak, že co nejdříve! :D ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Já ti nevím, jsem si pořídila odstín medium custard ještě dřív, než se o něm začaly pět ty obrovské ódy! A pořád si říkám, co je u mě špatně :-(. Nevím, jestli jsem si vybrala špatný odstín, ale já z něj tak moc odvázaná nejsem. Není špatný, jasně že ne, ale nepřipadá mi o nic moc lepší než jiné korektory, které mám (a že jich mám opravdu hooodně různých konzistencí i značek). Barvu jsem ale vybírala fakt pečlivé, s mámou, prodavačkama (srovnávali jsme vanilla a custard), dokonce jsem od prodavačky v Sephoře dostala trochu toho světlejšího odstínu do lahvičky, ať si ho zkusím a pak případně přijdu vyměnit ten tmavší, který jsem si nakonec koupila, za ten světlejší. A neměnila jsem ho, prostě mi přišla lepší ta tmavší. Nevím, třeba mám kruhy pod očima fakt tak kvalitní, že je nezakryje vůbec nic :-(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí. Já jsem s ním fakt maximálně spokojená a lepší jsem ještě neměla. Třeba potřebuješ spíš rozjasnit?

      Vymazat
    2. Možná jo, jestli v italské Sephoře na něj narazím, až tam teď pojedeme, tak zkusím ještě přece jen nějaký světlejší odstín, nějakou jedničku...

      Vymazat
  9. Ahojda,

    tak já mám vyzkoušenej Lancome Effacerner Longue Tenue a ten nemůžu doporučit, docela mi zvýrazňuje linky pod očima, který ani nemam...
    Ale co můžu doporučit z kategorie za dobrej peníz je prachobyčejnej Rimmel v tubičce, kterej maj v každým Tescu za stovku a potom starej známej Dermacol cover, s kterým se ovšem musí umět pracovat, nejlépe ho smíchat s makeupem a zmizí po něm všechno...
    Takže mne Nars šílenství nestrhává a nechává mi ledově klidnou, čemuž se maximálně divím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cover mám a používám, ale přesedlala jsem teď na nahé líčení a k němu se moc nehodí. A Rimmel je na mě moc tmavý, bohužel. Gratuluju k odolávání. Třeba to taky jednou dokážu. :)

      Vymazat
  10. Nepotřebuju, nepotřebuju, nepotřebuju.... sakra :D proč mi to děláš? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tos psala ty, že používáš Touche Éclat, ne? Tohle kryje líp a za stejnou cenu ho máš o dost víc. Mrk mrk. :D

      Vymazat
    2. Jojo, používám YSL, ale vzpomenu si asi tak jednou za týden, protože na kruhy nějak extra netrpím. Takže už ho mám víc než rok. I přesto bych hrozně tenhle Nars chtěla vyzkoušet... :-/

      Vymazat
  11. Zatím zůstávám u svého milovaného Healthy mix od Bourjois, ale Ty a Moora jste mě už docela nalomily. Jelikož je pro mě korektor hned po řasence tou nejdůležitější věcí při líčení a očekávám od něj solidní výkon, asi se po tom NARSu poohlédnu. A souhlasím s Eve, že fotit jej na ruce nemá moc vypovídající hodnotu. Stačil by nám jen kousek oka nebo brady ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Časem se to pokusím apgrejdnout. Kdybys chtěla ozkoušet, ozvi se na kafe. :)

      Vymazat
  12. Mně by určitě stačil i ten odstín, co prodává Sephora... ale ne, ne, ne! Nebudu si ho kupovat! Vystačím si s kamufláží od Catrice. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamufláž je taky překvapivě dost dobrá. Poměr cena/výkon má určitě příznivější než NARS a o hodně. :)

      Vymazat
  13. Popsala si ten samý důvod, proč se těmhle extra krycím věcem pod oči vyhýbám - to zmenšení očí mi hrozně vadí :D Navíc mi to přijde poněkud divný, takhle vybělený oční okolí :) Na jizvičky a pupínky extra krycí věci ano, pod oči mi stačí Garnier roll on :)

    OdpovědětVymazat
  14. Plánuju si ho koupit i s tím, že to bude nejspíš nejdražší kousek v mé kosmetické sbírce (s dražší dekorativkou teprvne plánuji začít :D) a bude to můj první korektor, jelikož mám žilky spíš nad očima než pod :D úplně mě okouzlily ty všechny recenze a jestli mi v létě vyjde londýn, tak je můj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi si pro něj do Selfridges - z toho obchoďáku jsem byla celá pryč ještě dlouho. Dole luxusní kabelky, nahoře krásné boty... :)

      Vymazat
  15. Musím říct, že tuhle jsem kvůli zkoušce spala 4 hodiny a ráno kruhy jak blázen a hned jsem si pomyslela, že bycch si ho měla koupit. Ale na použití jednou za rok ....to je asi zbytečné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fleky po pupíncích by se ale hodil.... :-D Jenže právě objednáno minulý týden na FU, Balm Balm sada s odlič.balzámem za 20 liber no a tak mě to zaujalo, že objednávám zas něco od Balm Balm a objevila jsem tam mou vytouženou masku na vlasy.... objednávka zas za 20...čili já už mám vyčerpáno a zatím teda z korektoru nic nebude.

      Vymazat
  16. Ajaj další chválení Narsu, už mě tendle korektor docela štve, protože se snažím koupit nějaký vhodný pod oči a všude chválí Nars....:-), jsem ráda, že jsi napsala i tu "odvrácenou" stranu jeho efektu. Si namlouvám, že takový kruhy pod očima nemám, protože se mi ty peníze za to fakt dávat nechce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ta Catrice Camouflage ti pod oči nesedí? Já ji konečně sehnala taky a přijde mi hodně dobrá. Na NARS sice nemá, ale je dost povedená.

      Vymazat
  17. Rozhodla som sa, že investujem do svojich kruhov pod očami.:)

    OdpovědětVymazat
  18. Budu dělat, že jsem ten článek teď neviděla a až si ho konečně koupím, tak se sem přijdu zaradovat, že ho mám, jo? :)) Zatím přemýšlím, jak šlehačkový odstín sehnat. No, na něco přijdu, internet je mocný...

    OdpovědětVymazat
  19. Hele, co máte všichni s tím Chantilly, to jste fakt takové bledule? Googlila jsem si swatche a na některých mi přijde až bílý!
    Jinak já si zrovna nedávno koupila Maybelline Fit Me a je teda super. Předtím jsem měla Rimmel Match Perfection, se kterým jsem byla celkem spokojená, ale ten od Maybelline je mnohem lepší. Akorát se mi podařilo koupit ho až na několikátý pokus, buď zbývaly jen tmavé odstíny anebo byly všechny opatlané. Z toho se mi v drogeriích vždycky dělá zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jsme. Některým z nás dokonce na základce přezdívali upír. A to ještě upíři nebyli cool. Fňuk. :D

      Vymazat
    2. Tak to pak jo. No čučí na mě teď tento Nars odevšad, tak se obávám, že mu nakonec taky neodolám. Ten pravý korektor s velkým Ká jsem totiž zatím neobjevila. Slyšela jsem velkou chválu na All about eyes concealer od Clinique, neznáš?

      Vymazat
  20. Hele holky jsem blazen ale nikde nemohu ten korektor sehnat :D jak se prosim presne jmenuje?

    OdpovědětVymazat
  21. Po výplate mám v pláne si ho kúpiť tiež, dovtedy mi stačí full coverage makeup od Dermacol. Ten prekryje aj znamienka. Je fakt s mega krycou schopnosťou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom žádná. Ale pod očima vypadá fakt blbě. Alespoň na mně.

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)