Stránky

úterý 2. prosince 2014

Řasy, že se budete divit

Po půl roce mi zase došla moje oblíbená řasenka HR Lash Queen. A moje podlá kolegyně dýluje Oriflame. Tak jsem si řekla, že zase po letech zkusím Wonderlash, kterou jsem měla dřív docela ráda. Přišla v pravý čas. Mimochodem taky máte doma vždycky jen jednu řasenku? Nebo je vám to jedno a nevadí vám jich mít načatých víc najednou?


V akci stála jen něco přes stovku. Ještě jsem si k ní koupila asi za 70 Kč linky ve fixu, ale o těch až příště (nekupujte si je).


Kartáček je plasťák. Nemám je zrovna moc v lásce. Po ránu se mi občas klepou ruce a tím plastem to do oka celkem bolí... Ale jinak maluje fakt hezky. Mám tvrdé a rovné řasy a většina řasenek mi je vůbec nenatočí. S Wonderlash mám řasy i po celém dni mírně vytočené nahoru.


Asi vám to nebude připadat jako žádný velký zázrak. Ale věřte mi, že na moje poměry docela je. Řasy s ní mám bez přehánění o 100 % zvýrazněnější a natočenější.


Na fotkách mám jednu vrstvu. S více vrstvami je efekt ještě patrnější a dá se docílit až skoro vzhledu umělých řas bez větších slepení.


Za sebe vám tuhle řasenku rozhodně doporučuju. Výdrž má zhruba stejnou jako její kolegyně z drogérky. Po 2 měsících je po ní. Ale efekt má pro mě téměř srovnatelný s high endem.

Znáte Wonderlash? A co říkáte na Oriflame? Jste náročné na výběr řasenky?

19 komentářů:

  1. já jich mám doma teď asi 5, minimálně... ale ne všechny otevřené, s některýma ještě čekám. každopádně mám na řasenky teď zákaz, musím je dodělat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takhle to mám se vším možným, ale s řasenkama mám zábrany, že to vysychá a tak.

      Vymazat
  2. zrovna mám asi 6 rozdělaných a min. další 4 čekají na zkoušení :D jinak spíš preferuji menší štětečky a takové klasické, žádné zahnuté kobry ani jiné vymoženosti :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam doma vzdy len jednu. Ked su otvorene, zbytocne schnu.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  4. Rasenek mám tak deset naclejch, ale používám dvě, hanba mi... Wonderku jsem zkoušela kdysi na škole a nic moc... Moje nej je žlutá Miss Sporty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ostudo. :) Tu MS snad taky ještě zkusím, všichni na ni pějou ódy.

      Vymazat
  5. Pokud mi řasenka vyhovuje, tak mám otevřenou jen jednu. Aktuálně mi vysychají 2 oblíbené a tu Korres jsem měla fakt strašně ráda. A jednu čerstvou používám. Obecně mám radši menší kartáčky, ale jinak je mi to jedno. Naučím se teoreticky s čímkoliv, pokud to udělá pěkné řasy :)
    Tvá Oriflame má dobrý kartáček, asi by mě neurazila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě urazí skoro všechno, ale s touhle jsem kupodivu docela spokojená.

      Vymazat
  6. Oriflame je pre mna spomienka na stredoskolske casy, v triede sa vzdy nasla nejaka spoluziacka, ktora dealovala... Ja mam otvorenu vzdy len jednu mascaru s vynimkou letneho obdobia, kedy pouzivam aj vodeodolnu. A vzdy mam jednu mascaru vopred v zasobe, keby tak aktualna znenazdajky vyschla.

    OdpovědětVymazat
  7. Nechci být za fajnovku, ale vyzkoušela jsem za ty roky dost řasenek a z drogerky bych si už žádnou nikdy nekoupila. Nejde mi o to, že by řasenka z drogerky neudělala stejně krásné řasy, jako high end, udělá. Problém je v tom, že všechny řasenky z drogerie, začnou přes den dříve či později opadávat, usnu s ní ve vlaku nebo promnu oči a je ze mně panda. Kvalitní high end vydrží do večera dokonalý. Ať už to byla Clinique, EL nebo aktuálně Bobbi Brown, ráno namaluju a řasy mi beze změny vydrží stejné do večera. Jednou jsem dokonce byla tak vyčerpaná, že jsem si řasy večer neodmalovala a ráno po 24 hodinách ty řasy pořád vypadaly jako čerstvě namalované. Vydrží i pár slz a letní pařáky. Tohle mi žádné řasenky z drogerie, avonu, nebo oriflamu nikdy neudělaly.

    OdpovědětVymazat
  8. Jednu to jsem neměla ani nepamatuju :-) Momentálně 4 (1 už jsem stačila zredukovat - donedávna ještě 5). 2 mi tolik nevyhovují takže ty jsou na všední nalíčení do práce a 2 jsou super a ty mám na víkendy :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Wonderlash má zase novej obal? Měla jsem ji xkrát, je vážně skvělá!

    OdpovědětVymazat
  10. Wonderlashka je uplně nej řasenka! chvilku v katalogu nebyla, tak jsem zkusila The one...z kartáčku se mi nejdřív chtělo brečet, ale čí dál vícjí přicházím na chuť, možná vytlačí wonderlash z prvního místa :)

    OdpovědětVymazat
  11. teraz mám otvorené asi 4... o nie... 6...nejako som sa rozšoupla, ale to vieš, vyskúšam jednu, nie som spokojná, otvorím ďalšiu, potom nejakú farebnú, potom si kúpim tú milovanú a čakať na ňu sa mi nechce...
    wonderlash si žiaľ ale moje srdce nezískala...ja potrebujem dĺžku...a objem. A táto kočka zvýrazní, héj, ale nepredĺži. Ani nezahustí. A hrozne rýchlo mi vyschla... Oko - au... fakt to viackrát bolelo ako šľak...Žiaľ nikdy viac ...

    OdpovědětVymazat
  12. Od pocatku blogovani jich mam vzdy vic....ja mam rada avonovskou Colortrend, vzdy tu valentynskou. Ale je fakt, ze vydrz a neopadavani se s takovou Clarinskou srovnavat neda.

    OdpovědětVymazat
  13. na riasy som velmi zatazena.. najst tu spravnu spiralu je vazne tazke :) Bourjois je u mna momentalne najviac a ich spiraly su aspon pre mna najlepsie na trhu :) Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)