Stránky

úterý 4. srpna 2015

Fotoromán, díl 8.

Tak jsem tu zase po víc jak čtvrt roce jako na koni a zkouším, jestli to tu ještě někdo čte. Dneska to bude random a mám v plánu další články. :)


Vyrobila jsem si selfíčko, není mi tam moc vidět do obličeje, jsem tam zmalovaná, mám tam 1000 filtrů a nějakou barevnou blbost, takže doufám, že to odpovídá současným beauty standardům.


Cestuju. Sice ne tolik, jak bych si přála, ale co už. Tahle fotka je z Airbnb bytu v Budapešti, o které chystám samostatný článek.


Bazilika svatého Štěpána v Budapešti. Je nádherná, uprostřed náměstí plného zahrádek a navíc je v ní vystavená oschlá ruka, nad kterou je žárovka, která se rozsvítí, když do kasičky vedle hodíte minci - to nevymyslíš.


Byla jsem i v Řecku, na Korfu. Tohle je část nákupů. Byli jsme tam v den, kdy přestaly fungovat bankomaty Alfa banky. Jeden by čekal, že to bude celkem drama, ale nic moc se nedělo. Nejdramatičtější byly slevy v Sephoře, skoro na všechno 40 % dolů, uááá!


O.P.I lak Czech me out za 4 eura a beauty blender za 12. Btw - čím ho myjete? Líčí se mi s ním dobře, ale nejde mi z toho ten makeup dostat. Už jsem ho i trochu natrhla, jak jsem se ho snažila vyprat. :/


Byli jste letos na Coulours of Ostrava? Mám ten festival moc ráda, ale to vedro bylo zabijácké.


O moc líp se mi existovalo na Besedě u bigbítu. Překvapilo mě, že se dají koupit tlumiče pro mimina a že jim to nevadí. :)


V horku se musí doplňovat tekutiny. Miluju Lynchburg lemonade v Café Fratelli.


Akorát pak nepijte bubble tea, pokud nechcete zírat celou noc do stropu...


Nebo to zkuste případně utlumit vínem. :)


Nebo že by tímhle? Roste nám to přímo v centru. Neřeknu kde - objevila jsem ji jen náhodou a s přítelem jsme se vsadili, jak dlouho tam vydrží a chci vyhrát.


I k nám do Brna dorazily navrtané cisterny. A až se tam jednou dohrabu před 18:00, udělám si fotku i z výšky.


Mám nové vlasy od nejšikovnější Míši Kobylky z Kadeřnictví na stejné vlně. Při barvení používají Olaplex, což je vychytávka, díky které se vlasy neničí i při zesvětlování o hodně odstínů. Prej to měla Kim Kardashian, když šla do platinové barvy - hustý, co?


Objednací doby mají příšerné. ale stojí to za to. Už kvůli tomu kafi.

Pokud to tu ještě někdo čte, můžete se těšit na články o Budapešti, Korfu a o kosmetických novinkách. Jak trávíte léto vy? A jak přežíváte vedra?



12 komentářů:

  1. Horko přežívám jen tak tak, jinak trávím docela příjemně.
    Fajn fotky. Já pořád dávám pozor. ;)
    A beauty blendr peru v jaru. :D Ale chce to hned po použití, jak to zaschne, drží to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám s rychleschnoucím voděodolným makeupem smůlu. :/ až to začne být neúnosné, hodím ho asi do pračky.

      Vymazat
  2. Krásný cestovatelský program, vypadá to na skvělý život :-) Na Besedu to Tasova jsem dřív jezdila pravidelně, v posledních letech už mi to nějak nevychází.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem spokojená, ale nejradši bych byla někde v čudu pořád. :)

      Vymazat
  3. Mně fakt zaujalo to kadeřnictví. Byla ses odbarvovat? Fakt to funguje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám trochu ze světlené konce, vznešeně balayage ombré. A jo, po tom Olaplexu to bylo hned hezky hladké a lesklé. Jsem fakt spokojená.

      Vymazat
  4. Ahoooj,

    no vitaj zpátky teda =o)

    Budapešť je krásná, lázně, jídlo, já jsem tam byla nadšená... A letos tam jedem na dovču, teda do HU, ne přímo do Buda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík za uvítání. HU je celkově boží, to jste si vymysleli hezky. :)

      Vymazat
  5. BB peru normálně tekutým mýdlem, ale úplně úplně na koních to zůstává i tak... tak jsem ho teď vzala klasickým tuhým a pustilo to hned! ale trhá se mi i tak, používám ho cca 3 měsíce a podle mě jeho životnost je tak půl roku... leda že by ho někdo nepral a to si moc nedovedu představit. až se rozpadne, zkusím Ebelin, 500 v Sephoře fakt nedám!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzala jsem ho šamponem, sprcháčem i tuhým mýdlem a fleky stále drží. Asi kvalitní makeup. Houbička je fajn, ale až se rozpadne, vrátím se k štětci a prstům, vadím mi na tom právě to, že se to blbě pere a nikdy nevím, jestli to pořádně vyschlo a neplesniví a tak.

      Vymazat
  6. Očividně to tu pořád někdo čte :-) Já jdu teď v sobotu na Hrady, takže předpokládám, že tam to vedro bude taky zabijácké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jupí, užij si Hrady. Můžete se jít koupat do Lažánek, tam je to fajn. :)

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)