Stránky

čtvrtek 21. dubna 2016

Barevné oční linky Miss Sporty

Dneska to bude rychlé. Ostatně těchhle linek jsou už teď stejně plné internety. Možná si pamatujete, že se značkou Miss Sporty mám love/hate relationship. Některé věci od nich mi vlastnostmi docela vyhovují - pudry, laky na nehty, tvářenky... Ale složení nebo země původu mi v nákupech brání.


U těchto linek jsem ochotná udělat výjimku. Jsou vyrobené v Anglii a složení na nich pro jistotu není. Ale na očích nedráždí, dobře se aplikují a drží celý den, nemažou se.


Protože co se makeupu týká, jsem stará konzerva, barevné linky jsou u mě spíš sezónní záležitost. A tak se mi do nich nechce nijak přehnaně investovat. Linky od Miss Sporty stojí v DM okolo 80 Kč, což je grejt dýl.


Na to, jak jsou linky levné, se s nima zachází poměrně dobře. Linku s nimi tedy napoprvé hezky sytou nenakreslíte, ale dlouho to taky netrvá. Aplikátor je přesný, nedělá kocoury a nemusíte se bát, že si vypíchnete oko.


Za mě je to jeden z nejlepších kousků dekorativní kosmetiky z drogerie. Vyrábí se ještě v růžové a žluté variantě. Kdybych měla psát článek na oblíbené téma 5 věcí pod 100, co stojí za povšimnutí, byly by to tyhle 4 linky a měsíčková Indulona... :P Ne, vážně - pokud berete barevné oční linky jen jako sezónní záležitost, s těmahle nešlápnete vedle - drží, nedráždí, jsou user friendly a stojí pár kaček.

Co vy a barevné líčení? Umíte? A máte rádi Miss Sporty?


11 komentářů:

  1. Vtipné.. Zrovna dneska jsem si koupila ty žluté. :-) Měla jsem v košíku i ty tyrkysové, nakonec jsem je vrátila, no stejně si pro ně asi zajdu..
    A protože to mám podobně a předpoklám, že je unosím maximálně během jara a léta, tak se mi nechtělo moc investovat. Jen doufám, že budou obstojně držet.
    Jinak Miss Sporty docela ignoruju, kromě populární žluté řasenky a pár laků je to můj první nákup po hodně dlouhé době.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žluté a růžové jsem nakonec zavrhla - vypadala bych s nima jak nemocná. Bohužel.

      Vymazat
  2. Jdu po nich, potřebuji barvičky na léto! Hehe, už se těším, až je vyvětrám na COO! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: jinak miss sporty taky moc nemusím, sice jsem slyšela docela chvály na jejich pudry, ale raději přidám pár desetikaček navíc a koupím si něco lépe vypadajícího, vyrobeného v rozumné lokalitě.

      Vymazat
    2. Jo! Ale do linek jdi. Za těch pár kaček budeš mít hodně muziky.

      Vymazat
  3. Já mám od Miss Sporty ráda řasenky a laky na nehty a právě linky. Růžová by mě lákala. Jen mě zaráží že píšeš že si MS nekupuješ kvůli složení - můžu se zeptat co je oproti ostatním drogerkovým značkách tady za průšvih? Jinak made in China bývá třeba také Catrice, E.L.F., Rimmel, NYC a mnoho mnoho dalších. Holt nejlevnější výroba...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě v drogerii už moc dekorativku nekupuju, to nebylo mířené jen na Miss Sporty. Výjimku občas udělám u L'Oréalu, ale to už je vyšší level. Ve složení mi vadí hlavně formaldehyd v lacích na nehty a talc v pudrech, přijde mi, že mi to zhoršuje astma. Možná bych vzala na milost levné řasenky, kdybych měla takové ty řasy, se kterýma je jedno, co použiješ.

      Vymazat
  4. Jee, díky za tip :) Zkusím teda ty růžové.

    OdpovědětVymazat
  5. Akurát som ich pred pár dňami pozerala v drogerii ale nakoniec som si ich nekupila, veľmi sa mi páčili aj žltá a ružová. Po zhliadnutí tohto tvojho článku sa po ne určite vrátim :) Sú krásne mam veľmi rada farebne ličenia a aj linky pred pár rokmi som dokonca robila líčenie s dúhovou očnou linkou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám všechny barvy, co měli. Mám ráda extravagantnější líčení a vždycky mi dělá problém sehnat barevné linky/řasenky apod. Takže jsem byla nadšená, když jsem to viděla v drogerii:D

    OdpovědětVymazat
  7. Barevné oční linky od Miss Sporty jsou bezvadné do mého denního líčení. Různé odstíny dodávají mému vzhledu šmrnc a zvýrazňují barvu mých očí. Po mé nedávné thajské masáži tady jsem se chtěla trochu rozmazlit a vyzkoušela jsem nové oční linky. Ale to se ukázalo jako špatný nápad, protože po masáži jsem měla linky rozmazané.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)