Stránky

pondělí 4. března 2013

Aniččin víkendový šoping

Nedávno jsem byla celkem vážně nemocná a po mém uzdravení zrovna řádila chřipková epidemie a já jsem měla zakázáno chodit ven, aby mě ta chřipka prej nezabila. A tak jsem měla čas na sebezpytování. Prohrabala jsem si skříň a kosmetické šuple a zhrozila jsem se. Taky nakupujete tolik oblečení a kosmetiky a pak to vůbec nenosíte a nepoužíváte? Myslela jsem si, že to nedělám, ale týden o samotě s mými věcmi mě utvrdil v opaku. Oblečení jsem vytřídila, něco poslala na charitu, porozdávala kamarádkám a něco jsem prodala na netu.

Co se kosmetiky týká, stanovila jsem si přísné pravidlo, že si nesmím koupit víc věcí, než vyhodím. Za únor jsem spotřebovala 8 věcí (šikulka!) a mohla jsem se tedy konečně zase podívat do drogerie. Hle, co jsem ulovila.



- Z první fotky jasně vyplývá, co mě trápí. Jo, černé tečky, fuj. Zkoušela jsem snad úplně všechno: slupovací masky, jíl, čistící náplasti... Jediné, co mi opravdu 100% pomohlo, byl pobyt v Thajsku. Tam jsem měla pleť nádherně čistou a hydratovanou, ani jsem nemusela používat krémy, jen kolem poledne jsem si nanesla trochu BB pudru, abych se moc neleskla a bylo to, ach! A teď zpět na zem. :)
- Čistící náplasti Balea znám a často používám. Vždycky něco vytáhnou, ale bohužel nikdy ne vše. Jsem zvědavá, jak bude účinkovat maska od Freeman, zatím jsem na ní četla spíše pozitivní ohlasy.

- Na druhé fotce je pleťovka od Neutrogeny, která je také mou stálicí. Rovněž pomáhá proti černým tečkám a rovněž se mi nedaří s ní zničit vše. Když jsem ji ale přestala na zkoušku na 2 týdny používat, rozbujely se strašlivým způsobem, takže účinná nepochybně je.
- Deodorant Nivea pearl beauty jsem si koupila proto, že mi z dostupných Nivea deodorantů nejméně nevoněl. Ostatní drogérkové značky mi vyloženě smrdí a po spotřebování tohoto zázraku se asi už definitivně vydám lovit nové antipotítko do parfumerie. Až v autě jsem si všimla, že tato "kulička" slibuje "neodolatelně krásné a svůdné podpaží se smyslnou vůní" - jsem jediná, komu to přijde jako oxymóron? A mám silné nutkání fotit si podpaží "před" a "po" a doufám pro dobro nás všech, že mě brzo přejde...

- Pilníčky na nehty jsou vyrobené v Japonsku a dvojbalení stálo v Globusu okolo 70 Kč a jsou boží. Od nejvyšší hrubosti až po leštítko, v hezkých barvách a s anglickými popisky, co se s kterou plochou má dělat. Kdysi jsem měla podobný pilník od Miss sporty, jen trochu růžovější a bárbínovatější a měla jsem ho moc ráda.


A co jste si koupili vy? Jste taky takoví kramáři a skladníci? A vadí vám to, nebo jsem jen divná?

3 komentáře:

  1. Hezké nákupy :). Já se snažím si kupovat nové kosmetické výrobky, až mi ty staré dojdou, takže mám například jeden šampon, jeden kondicionér atd. Akorát že momentálně bydlím na dvou místech (doma a v Brně, kde studuji), takže to stejně trochu leze do peněz :).

    OdpovědětVymazat
  2. jak často používáš tu neutrogenu? tak ji mám doma, ale hrozně me vysušuje skrz ten alkohol, tak nějak nemůžu odhanout, jak často ji na sebe plácat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Naše malá Anička měla taky nakupovací víkend. V hudební škole jí přeřadili na zobcovou flétnu, takže já jsem s panem učitelem řešila po telefonu to, jak vybrat zobcovou flétnu a zároveň s ní létala po městě po různých hudebninách a vybírali tne správný nástroj. Nakonec jsme ale stejně zůstali na internetu s tím, že objednáme něco, co je pravděpodobně nejlepší, ale učitel nám to ještě schválí. ;-)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)