Stránky

pátek 22. listopadu 2013

BB pudr Berli Pops

O BB pudrech, respektive o jejich existenci, jsem se dozvěděla na začátku tohoto roku, kdy jsem stanula v jedné legrační thajské večerce před regálem s kosmetikou. Už před výletem jsem měla v plánu nakoupit nějaké ty BB krémy, protože jsem z blogů věděla, že ty asijské jsou přece nejlepší. Ale BB pudry? S nedůvěrou jsem obchod opustila pouze s chlebem a hromadou ovoce a zeleniny. Zvědavost byla ale silnější než já. A navíc to mělo takové ťuťuňuňu obaly... :) A tak jsem si na zkoušku koupila tohoto krasavce jménem Berli Pops. Samo že ve světlejším odstínu.


Balení a obal jsou ultra super roztomilé a do poslední chvíle si nejste úplně jistí, jestli z toho skutečně vybalíte pudr nebo tamagoči. :) Ale pudr tam opravdu je a ne jen tak ledajaký.



Co je to vlastně ten BB pudr?


Kdo se v tom má vlastně vyznat? BB krémy, CC a snad už i DD a teď do toho i pudry. Pche. :) Učinila jsem výzkum - jak sběrem dat, tak i empiricky a dospěla jsem k závěru, že se jedná o další užitečnou multifunkční věc. BB pudr se totiž s úspěchem dá použít místo podkladové báze, makeupu a zapudrování naráz. Prostě ho nanášíte houbičkou ve fázi, kdy byste nanášeli podkladovou bázi. Tedy po vyčištění, tonizaci, nakrémování a vstřebání.

Je středně krycí a dá se vrstvit. Zanechává sametově jemnou, vyhlazenou a jednotně barevnou dokonale nalíčenou pleť. Líčení sice rozpoznatelné je, ale působí hezky a přirozeně, i když nanesete větší vrstvu. Dá se do pleti skvěle zapracovat. Na obličeji vydrží celý den i mně, která má smíšenou až mastnou pleť. Matuje velmi dobře, lesknout se začínám až k večeru. Dobře na něm drží tvářenka a dá se použít i jako podklad pod pudrové oční stíny. Pro ultrasilné krytí na večerní líčení se dá nanášet i mokrou houbičkou. Dělá to pak takový ten profi foto makeup. Pokud ale chcete, můžete jej použít normálně jako klasický fixační pudr na makeup či BB krém, pak ho ale nanášejte štětcem.


Mrkněte na vtipnou thajskou reklamu. :)

Pro mě je BB pudr ideálním pomocníkem pro líné holky. A hlavně teď, když nemám po ránu moc energie, ho hrozně oceňuju. Pleť mám díky němu nalíčenou raz dva ani ne za minutu a přes den ji skoro nemusím upravovat, když si vydržím nehrabat do obličeje. :) Pokud vás pudřík zaujal, mám ještě 3 navíc - jeden světlejší a 2 tmavší. Ten tmavší odstín je taková tmavá béžová, vůbec nejde do oranžova. Najdete je pod záložkou Shop. Má atest pro evropský trh a je koupený v Tescu v Bangkoku. :)

Znáte BB pudry? A zkoušely jste je někdy?

18 komentářů:

  1. Já jsem ten svuj od Gino ještě pořád nevyzkoušela.Dost mě láká zkusit to navlhko. Ale vzhledem k tomu, že ho nemam s houbičkou, která je jako na make up ale s takovou tou chlupatou, která bývá k pudrum, možná ten muj BB pudr na vlhký použití neni :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to zkus tak i tak, trocha vody mu určitě neublíží. :) A dej vědět, jaký je. Vypadá skvěle. .)

      Vymazat
  2. Obal vypadá opravdu dobře! Zkušenost s BB pudry zatím nemám, díky tvému příspěvku je, ale musím zkusit!!

    OdpovědětVymazat
  3. BB pudr chci zkusit už dlouho, na léto si určitě objednám jeden od Skinfoodu, který má vysoké SPF. Obal je fakt vychytaný, líbí se mi, že se ta houbička neňahňá v pudru, a zrcátko je supr:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, to jsem ani nevěděla. Tak další bonus navíc. :-) A vyšší SPF bych snad ani nechtěla, vždyť to je zbytečný i na léto, ne?

      Vymazat
    2. Ne, tak jsem se spletla, má spf 25. Píše se to na obalu :) A pro mě to třeba zbytečné není, já už jsem se spálila i přes 50.

      Vymazat
  4. Jééé, to vypadá nádherně :3 Já bych takové věci kupovala jen abych si je mohla vystavit a koukat na ně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na mě je možná roztomilý až moc, ale kdyby mi hezky fungoval, asi mi to vadit nebude... :D A něco pro líné by se mi hodilo. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vím o BB pudrech, ale teď co se přivalila lavina BBček i do Čr, tak mě to nějak přešlo. radši si užívám minerální MU :) Ale mojí ségře by se mohl hodit líbit. Že by dárek k vánocům? :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aby to nedopadlo tak, že na něj budeš ségře chodit. :D

      Vymazat
  7. Aničko, mám zas červa v hlavě, pač ten BB Utip je tak skvělý...
    Jak jsou velká ta balení těch pudrů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Nenašla jsem na tom gramáž, tak jsem ti to změřila. Je to čtverec o straně 5,5 cm o hloubce něco přes půl cenťáku. Stačí takhle? :)

      Vymazat
  8. Já jsem si koupila v létě BB od Physicians Formula v USA. Jenže jak jsme hodně cestovali, tak po přeletu do San Francisca koukám, že je úplně rozdrcený! Musel být hodně jemný, protože jsem si fakt dávala pozor :-(! Pak jsem si ho už znova nekoupila, protože jsem si vezla jiné pudry, tak mi to přišlo trochu zbytečné. Ale kdybych byla v Asii, tak jdu určitě do něj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Physicians Formula jsem koukala u Plum Foolery na eshopu a docela by mě to taky lákalo vyzkoušet, tak časem. :-)

      Vymazat
  9. Pudr nebo tamagoči, to je dobrý. :-D No je pravda, že pudr v takovémto balení člověk jen tak v drogerce nesežene. Já si chci taky pro takovouto kosmetiku chodit do Tesca! A potvrzuji, že je boží. :-) Nejvíc na něm oceňuji, že (jak sama píšeš) jsem s ním nalíčená raz dva a výsledek je dokonalý a dlouhotrvající. Skvělý vynález. Oceňuji i velké zrcátko.

    OdpovědětVymazat
  10. To balenie je vážne roztomilé a fakt by som tam čakala čokoľvek,len nie púder :D Veľmi sa mi zapáčil a zaujal výdržou,tiež mám zmiešanú až mastnú pleť a používam stay matte od rimmelu,ktorý si všetci chvália že vydrží neviem koľko hodín,ale ja sa lesknem už asi na obed (a to si dávam púder ráno a o siedmej cca)..

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)