Stránky

sobota 9. listopadu 2013

RJK, sérum proti zvětšeným pórům a černým tečkám

O tomto séru jsem se zmiňovala v předchozím postu. A protože ho používám už skoro měsíc v kuse, cítím potřebu vám o něm napsat.



Vy, co podobně jako já, trávíte neúměrné množství času bojem s větrnými mlýny eee černými tečkami, určitě víte, že se toho proti nim jenom na našem malém českém trhu dá koupit tolik, že by se to nedalo za jeden život všechno vyplácat. A taky víte - a kdo nevíte, teď už víte - že jen máloco z toho opravdu něco dělá. A když už to to "něco" dělá, obvykle to není nic ohromujícího. Jak si na tom stojí tohle sérum? Ještě vás budu chvíli nudit napínat. :)


Sérum jsem si koupila v Thajsku normálně v Tescu. Mimochodem to Tesco bylo větší než brněnské shopping centrum Královo pole a to bylo ve městě jen s nějakými 15 000 obyvateli. A skoro třetinu prodejního prostoru zabírala kosmetika včetně mezinárodních high endových značek. Pak že prej konzumní Evropa a Amerika a mystický dálný východ, pche!



Anžto jsem sysel a taky jsem na něj trochu pozapomněla, přišlo na řadu až se zpožděním. V celkem miniaturní tubičce se ukrývá 5 ml čirého gelu, který je maličko slizký. Nanáším ho čistýma rukama na vyčištěný a tonizovaný obličej dvakrát denně. Pokud chcete, aby na vás mělo nějaký účinek, musí na pleť přijít hnedka v 1. vrstvě. Když ho dáte přes krém nebo jiné sérum, neudělá to nic.


No a co že to vlastně dělá? :) Zlepšuje čištění pleti. Když pleť čistím ráno a večer, vidím, že čištění je jednodušší a důkladnější. To sérum ty tečky jakoby destabilizuje a částečně rozpustí, takže jdou snáze ven. Zejména při odličování balzámem nebo při metodě olejového čištění. Po zhruba měsíci používání jsou mé tečky menší a je jich tak o třetinu méně. Vím, žádný zázrak, ale na moje poměry to celkem odvaz je. Takhle hezky mi nefunguje ani hodinová jílová maska.

Jak je to s těma tečkama?


Podle mě by měl každý na začátku, než se se svýma tečkama rozhodne zatočit, objektivně zhodnotit, jak na tom je a podle toho čekat výsledky. Pokud např. máte tečky mělké a jdou jednoduše odstranit, vymýt, seškrábnout, whatever, tak vám tohle sérum pomůže na 100 %. Pokud je máte hluboké a odolné i vůči mechanickému čištění, čekejte podobné výsledky jako já. Já jsem tedy velmi spokojená a sérum si koupím zase. Dá se najít na ebay za asi 300 Kč. 5ml balení mi vydrželo zatím měsíc a stále ještě není u konce, spotřebovává se hrozně pomalu. Je totiž hodně lehké a i malá kapička se dá rozmazat přes celou bradu a kus nosu.

Zkoušeli jste někdy něco podobného? Jak s černými tečkami válčíte vy?

17 komentářů:

  1. Nikdy jsem nic podobného nezkoušela, ale vlastně nevím jestli mě to láká, protože mám pocit, že boj s černýma tečkama je stejně beznadějný...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Beznadějný není, ale zázraku se taky asi s ničím nedočkáme. :) Na 100 % mi zabírá zatím jen dobrá kosmetička.

      Vymazat
  2. No, nevím, asi by mi pomohl tak jako tobě. Černé tečky jsou téměř předem prohraný boj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ně ale jednou vyzraju. A pak dostanu Nobelovku!

      Vymazat
  3. Mně ty potvůrky na nose trápí celkem minimálně a vždycky si je tak nějak rozrýpu sama, takže mám zase pokoj. To je tak jediné, co pro to dělám. Jednou jsem si pořídila jílovou masku, ale použila jsem jí cca 5x a už mi stojí v koupelně možná tak 3 roky:D
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to vypadá moc dobře! Já teď nějakou do bu používám levandulový olej a jsem překvapená, jak moc mi vyčistil póry.. to bych od oleje opravdu nečekala!
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pche. :) A od jaké značky ten olej máš? Protože mně Saloos zafungoval sice hezky, ale ne úplně tak, jak jsem potřebovala.

      Vymazat
  5. Já mám bohužel fakt hluboké černé tečky, takže na mě by to asi mělo minimální efekt, ale docela mě to zaujalo! Mně pomáhá akorát čistit, čistit a čistit, hlavně jílem. To se pak dějou divy :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si udělám jílovou masku a zmizí jich jen minimum. Celkově mám pak o dost hezčí pleť, ale tečky tam straší dál, mrchy.

      Vymazat
  6. Moc pěkný výrobek, určitě se po něm podívám. Děkuju za pěknou recenzi. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Problém mých černých teček je ten, že se nacházejí na jinak suché pleti a když je nějak aktivněji čistím, tak se zároveň loupu. Myslíš, že by mi to nerozhodilo obličej úplně? Nevysušuje moc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevysušuje vůbec. Nedaří se mi najít složení, ale mám z něj dost silikonový pocit. Je to takový hodně hydratační gel.

      Vymazat
  8. Tak to je něco pro mě! Já a moje tečky jsme samostatná kapitola. Díky za doporučení :)!

    OdpovědětVymazat
  9. Opět se ti podařilo mě zaujmout, ale ta cena za 5ml se mi moc nelíbí... Já s tečkami bojuju čisticími pásky a jílem a s obojím velká spokojenost, ale jsem na štíru s pravidelností, takže moc dobře vím, že by to mohlo být i mnohem lepší.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak teraz si ma zaujala .. Nemám nejako veľa čiernych bodiek ale ide o to, že stále sú tam. Skúšala som garnier a neskôr aj drahšie prípravky ale zmizlo to možno na chvíľku a znovu sa objavili aj ked som si pleť čistila. Takže skúsim toto a budem dúfať, že toto zaberie :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný produkt, trošku mě odrazuje ta cena ale jestli mi to pomůže, tak bych to za to klidně dala. Uvidím, jdu se kouknout na ebay :-)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)