Stránky

sobota 23. listopadu 2013

Thajské beauty youtuberky

Protože má posedlost asijskou kosmetikou nezná mezí, pravidelně na YouTube sjíždím videa, kde ji můžu vidět přímo v akci. Dneska vám chci ukázat několik šikovných Thajek, na které jsem narazila při surfováním napříč internetem. Co na tom, že mluví převážně thajsky? Řeč štětců a barviček je mezinárodní. :)

Všimněte si, že slečny z videí kromě asijské kosmetiky zhusta používají dekorativku, která se na blozích opěvuje i u nás. To je opravdu tak skvělá, nebo mají ty značky tak vymakaný marketing? :)

Než se do videí zadíváte, ráda bych vás upozornila, abyste si všimli, jakou mají všechna ta videa vysokou úroveň a jak jsou profesionálně udělaná a do detailu vymakaná. Přitom jejich sledovanost většinou nedosahuje čísel nejpopulárnějších českých beauty bloggerek a nedočkáte se v nich znuděného a samolibého šklebení, pohupování, koukání do země, výplňkového slova "eeeeeeaaaaaa" a nevkusného klaunského líčení. Prostě nekecají a makají. Všechny do jedné si precizně nanášejí bázi, konturují tváře a ještě se u toho zvládnou přirozeně usmívat. Tak to má být!

1. Jako první si dáme vloggerku, která si říká Pearipye. Je to jedna z nejúspěšnějších thajských makeup artistek a své práci skvěle rozumí a dává jí všechno. V tomto videu ukazuje své běžné všední líčení, které je jednoduché, ale propracované do detailu a prostě krásné. O něco podobného se občas ráno snažím, ale takhle hezky mi to teda ještě nevyšlo. :)


2. Další vloggerka si říká Puyisme a její videa na YouTube rovněž doporučuji k podrobnějšímu prozkoumání. Vybrala jsem pro vás dvě. První je laděno tématicky a je o podzimním líčení. Což mi připadá hrozně vtipné. V Thajsku totiž podzim nemají, střídá se tam období sucha a období dešťů. :) Ve druhém videu ukazuje svou verzi decentního školního makeupu. Já bych tam teda už nedávala ty umělé řasy a linky udělala trochu tenčí, ale na Thajsko je to líčení ještě opravdu hodně konzervativní. :)


3. Vloggerku Mhunoii jsem vám už ukazovala ve článku o BB krému Utip. V tomto videu vytváří ledově lesklé a třpytivé líčení, které (opět v decentnějším provedení) určitě vyzkouším, až napadne sníh. Vypadá to, že Mhunoii nemá povolené repostování videií, tak si pro něj klikněte SEM

4. Erk-erk má v oblibě ňuňu kawaii design, který integruje i do svých videí. V tomto ukazuje líčení, které vytvořila pro značku Majolica Majorca, která mě teď velice zajímá. :) Příjemné je, že se u videa objevují anglické titulky. Pokud jste teda do teď thajštinu ještě nepochytili a plně ji neovládáte. :D


5. Našla jsem taky bloggerku, která je pravděpodobně Američanka s thajskými kořeny. Teda vím o ní z videí to, že žije v júesej a mluví jako rodilá mluvčí, ale videa natáčí i v thajštině. V tomto videu ukazuje Pambox, což je thajská krabička krásy. Kdyby se u nás prodávala taková krabka, tak po ní skočím okamžitě. Navíc za ty peníze (13 dolarů).


Tak co na to říkáte? Líbí? :)

21 komentářů:

  1. Skvělé tipy!!! Ani jednu jsem neznala a mám o zábavu postaráno :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta ktora robila ten Majolica Majorca tutorial je uzasna :) Btw aj ja pokukujem po tej znacke, vela ich veci vyzera dobre, najma ich maskary si ludia chvalia :D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super, já se soustřeím spíše na korejské slečny, thajky vůbec neznám, moc ráda se na všechny podívám! A bojím se, že mám zábavu na celou noc:D

    OdpovědětVymazat
  4. nevkusné klaunské líčení je narážka na PLH? docela by to odpovídalo :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechť si jméno každý dosadí dle svého (ne)vkusu. :)

      Vymazat
  5. Docela sranda, koukat na videa v thajštině :o)) jedno se jim musí nechat, jsou holky fakt precizní. Na to nemám, v šest ráno.. :o) ale pořád nechápu, proč jsou tak posedlé tou bílou pletí.. SPF 130? Tyjo.. a ty kontaktní čočky, co z nich dělají postavičky z animáku, mě děsí :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a ony zase nechápou euroamerickou posedlost opalováním a kolikrát je vidíš, jak se hihňají jako malé děti, když vidí farangy (bělochy), jak se pečou na pláži. A snaží se opticky si zvětšit oči, protože jejich ideál krásy je přesný opak "monolids" - asijské úzké oči s víčkem, které je vidět, jen když se oči zavřou. Já jakožto bledá a okatá jsem si tam připadala jako rocková hvězda. Pořád se mě chtěl někdo dotknout a říkat mi, jak jsem bjůtifl. :D

      Vymazat
    2. Úplně ty hihňající se porcelánové panenky vidím :o)) na mě by si tam asi holky ukazovaly prstem, opaluju se ráda, jsem blond a měřím 184.. by se uhihňaly :o)) já si vždycky toho maxiobdivu užila v Itálii, páč dvoumetrová dlouhonohá blondýna je pro místní snědé prcky výzva :o)) no co, u nás si mě na ulici nikdo nevšimne, tak jsem si aspoň na dofce užívala svých 15 vteřin slávy :o)))

      Vymazat
    3. Ty jo, ty jsi ještě skoro o 10 cm vyšší! To je málokdo - chci tě potkat! Mám hrozně ráda vysoké holky. Většina mých kamarádek mi vidí zespoda do nosu, když jsem na podpatcích...

      Vymazat
    4. :o)) to já koukám většině chlapů seshora na hlavu :o)) ale už jsem si tak nějak zvykla.. podpatky nenosím, ráda bych, ale pak škrtám hlavou o futra :o)) a já myslím, že se potkáme, pokud vím, výhledově plánovaný výlet do Maďarska s podtitulem "neserte mě už s tou Ilcsi" zahrnuje nás obě :o)) už teď se těším!!

      Vymazat
  6. Tak ani na jednu z nich jsem zatím nenarazila a přitom vypadají skvěle :) Vlastně by mě ani nenapadlo zaměřit se na Thajsko, super nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Proč si ta první slečna dělá falešnou pihu pod oko, ví to někdo? Jinak jsem se chtěla zeptat, Ani, neplánuješ nějakej článek o Thajsku? Jedem tam na tři týdny a zrovna řešíme, kde a na jak dlouho se zastavit, jak tam cestovat (z Bangoku vlakem, letadlem, busem?), kolik si toho vzít (spíš asi skoro nic), co tam koupit (spíš asi všechno:-)), krosny nebo kufry?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říká, že se jí to líbí. Ale taky mě to zarazilo - pihy jsou totiž pro Thajky dost velká tragédie a důvod pádit do obchodu pro bělicí krém. :) Asi už je poevropštěná. :) Ostatně ji podezřívám, že má buď nějaké farang geny nebo plastiku víček. :)

      O Thajsku jsem psala tady http://50shadesofanna.blogspot.cz/2013/04/thajsko-cast-1-co-byste-meli-vedet.html
      Část 2 se zatím nenapsala. :) A s tím cestováním - podle toho, kam chcete jet, žejo. Nejrychlejší a nejbezpečnější jsou vnitrostátní aerolinky. My jsme byli moc spokojení s Air Bangkok. Ale levněji samozřejmě vychází bus. Nevyplatí se ale jet úplně těma nejlevnějšíma, protože se tam dost krade. Dobré reference mám na VIP busy, které jsou dotované státem, tudíž zaměstnanci nemají potřebu si "dorovnávat" platy okrádáním turistů. Pokud bys měla nějaké dotazy, napiš mi na mail. Mám v Thajsku kamarády a přepošlu jim to.

      Vymazat
    2. jojo, to jsem četla, ale když bys měla chvilku, nesepsala bys mi, jak jste cestovali? Odkud kam a na kolik dní? Zatím v tom nemáme moc jasno, je tam spousta krásnejch míst, člověk je nestihne všechny, tak zkoumáme, jak to nejlíp vymyslet, abysme půlku času neproseděli v dopravních prostředcích.:-)

      Vymazat
  8. Opravdu jsi mě pobavila,samolibé a znuděné šklebení :D :D naprostá pravda a pro mě důvod sledovat videa cizinek i za cenu že ne vždy rozumím.Vůbec to nechápu jak je možné že se tu nenajde přirozeně se chovající a mluvící blogerka která je ovšem inspirující.

    OdpovědětVymazat
  9. se na to nemůžu dívat jak mají všechny krásnou a porcelánovou pleť - grrr! ví ony vůbec, co je to beďar? :D jo a naučila jsem se thajsky - každá věta končí něčím jako "tchajnacha" :D toď můj příspěvek, který určitě všechny kosmeticky obohatil ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkná videa :)) ale myslím, že zrovna ony to ani nepotřebují :D
    Budu ráda, když se zúčastníš v mé
    Giveaway o šperk Swarovski

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)