Stránky

středa 19. června 2013

Vyplatí se dát pět stovek za pinzetu?

Krátká verze článku


ANO. :)

Dlouhá verze

Donedávna jsem si s pinzetami hlavu nelámala - obočí si moc upravovat nemusím a na občasné odstranění jiných nežádoucích chloupků jsem používala levné no name pinzety, které se vždy po čase ztupily a zkřivily a nebylo možné je dát opravit. A tak jsem aktuální pinzetu vždy vyhodila a koupila novou, atd. 

O existenci pinzet Tweezerman jsem věděla dávno, ale přišlo mi zbytečné za jednu dávat pět stovek a víc. Jenže když mi před půl rokem přestala složit má poslední pinzeta, která byla v době nákupu krásně ostrá, precizní a stála dokonce přes stovku, začala jsem trochu bilancovat. Peněz jsem do nich za ta léta vrazila už hromadu a vyrobila jsem docela dost kovového odpadu. I řekla jsem si, že značce Tweezerman zkusím dát šanci a na vlastní kůži zjistím, jestli je to fakt taková bomba a pořídila jsem si růžové vydání pinzety Slant.



Nakupovala jsem v Profimedu v Brně v Olympii. Ochotná a milá paní prodavačka mi pinzetu ukázala, dala mi možnost si ji i vyzkoušet a řeknu vám, že to byla láska na první škubnutí. Pinzeta padne do ruky jako ulitá a pracuje se s ní úplně samo. Dokáže zachytit chloupek už v naprosto počátečním stadiu jeho růstu, protože je krásně ostrá a hrany na sebe doléhají 100% přesně. Je to tím, že jsou broušené ručně.

Pokud si pinzetu nebo cokoliv jiného od Tweezerman koupíte v USA, máte nárok na doživotní broušení zdarma, případně na 50% slevu na nový nákup, pokud vám nástroj doslouží tak, že se nedá opravit. Čekat toto zacházení od českých prodejců zatím bohužel nemůžeme, nicméně paní prodavačka mě ujistila, že by mi při případné reklamaci vyšla maximálně vstříc. Chci tomu věřit. Nicméně pokud budu u této firmy nakupovat znova, budu objednávat už přímo ze Států.

Myslím ale, že reklamovat nebudu muset  - po půlročním používání je stále jako nová. Zajímavé je také to, že se nemusí používat tak často, protože chloupky vytrhává opravdu důkladně. Jeden potvor, co mi roste centimetr od obočí, dokonce už asi zničila nadobro, což se mi dosud se žádnou jinou pinzetou nepovedlo - a že jsem se snažila!

Za sebe koupi této pinzety můžu vřele doporučit. Myslím, že je to investice, která se skutečně vyplatí po všech stránkách.

Znáte tuhle značku? A jste z ní taky tak nadšení?

13 komentářů:

  1. Značku neznám, pilník vypadá krásně, ale za tu cenu bych do toho nešla. Teď mám pinzetu za nějakých 70 Kč a jsem s ní spokojená. U mně je problém spíš se ztrácením těchle věciček, než s jejich opotřebením, takže za 500 to nebudu riskovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa na ňu chystám už dlho, zatiaľ mám od Tweezermanu len ten pekelný nástroj na vytláčanie pupákov (a vôbec ho nepoužívam), pinzeta by sa šikla viacej.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak o tomhle dlouho dlouho uvažuju a pokukuju po nich, potvrdila jsi mé domněnky. A ty barvy :-) Jen se bojím že jí ztratím, jak se znám :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak si na ni kup nějaký obří obal, aby se ti nikam nezakutálela. :)

      Vymazat
  4. taky mám pinzetu nevím asi za 4 stovky, ale našla jsem i levnější verzi a stejně dobou tudíž nemohu posoudit... Myslím, že mám stejnou značku jen jinou barvu a musím říct, že po asi ani ne roce nb roce není tak dobrá jako na začátku...

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tweezerman za 4 stovky odkud? Tak levně ho nemají ani na jahodě. No a jasně že se po čase trochu ztupí, musí se dát nabrousit, jako každý profi nástroj. Ale s těma levnějšíma to ani nejde - jsou z nekvalitních slitin, které by se broušením úplně zničily.

      Vymazat
  5. Já mám od nich nůžky na nehty (nehty si stříhám, nepiluji)a jsou PARÁDNÍ! Ostré, přesné, nerezavějící. Do těchto věcí se inevstovat opravdu vyplatí a ta pinzeta mě dost zaujala. Mimochodem, nechtělo by se Ti zúčastnit se tohoto TAGU?:)

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/06/letni-barvy-duhy-tag.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tak titulkem jsi mi přesně popsala otázku, která mi v hlavě vrtá už drahně let. Mně nejdýl vydržela od Avonu z jedné limitované letní edice (taková barevná pruhovaná), ale už jí zvoní hrana, takže otázka znovu vyvstala. Kdybych tohle četla dřív, tak možná půjdu rovnou d Tweez, ale takhle jsem si koupila černou variantu od Revlonu, uvidíme. Třeba skončím u Tweez dřív než bych si myslela =D

    OdpovědětVymazat
  7. Mně by popravdě bylo dosti líto utratit tolik peněž "jen" za pinzetu, ale pro někoho je zase třeba pětikila u tvářenky, takže tě naprosto chápu :).

    OdpovědětVymazat
  8. ano, znám, mám zebrovou:) koupila jsem ji mamce i ségře, nelituji ani koruny za tuhle pinzetu

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě ano, mám Tweezermanku for Benefit už přes 4 roky a myslím, že se mnou půjde do krematoria, protože je jak nová. Obočí upravuju jedině pinzetou, pak už nic nestínuju, nebarvím a nefixuju, mám od přírody obočí husté a tmavé, ale bez ní bych byla jak Brežněv, hlavně se mi s ní nestane, aby se nevytrhl i kořínek nebo že by nevzala půlmilimetrový chloupek (malý, ale tmavý a viditelný). Asi kdybych měla světlé, kde si na Vánoce vytrhnu dva chlupy mezi, neutrácím tolik... těžko říct:-) kdybych tu svou třeba ztratila, tak hned kupuju tu samou značku

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)