Stránky

středa 26. listopadu 2014

7 kosmetických hříchů (TAG)

Tento TAG už všichni viděli a asi ani nikoho nezajímá, ale mně se líbí. Tak to se mnou prosím přežijte. Anžto jsem nemohla přijít na to, jaké k němu přidat obrázky, sáhla jsem nakonec do archivu a vybrala ty, které mám spojené s nějakým hřešením.

Hřích 1 - focení přisprostlých cedulí.



1.CHAMTIVOST - Jaký je tvůj nejdražší a nejlevnější kousek?


Nějak nevím, proč bych ohledně chamtivosti měla přiznávat nejlevnější kousek. Ale v poslední době to bude asi lak od Miss Sporty za necelých 30 korun. Zvítězil chtíč po hezké barvě nad rozumem, který říkal, že to složení je bakané. Ale ta barva je fakt hezká. Brzy vám jej ukážu s tím, že si ho rozhodně nemáte kupovat, protože je potenciálně škodlivý. :D

A nejdražší? Největší výdaj všech dob to asi není, ale koupila jsem si nedávno jednu věc, co stála přes 2 tisíce. Ale je to děsně tajné, protože to bude až pod stromečkem. Jo a taky jsem si na jaře koupila zaráz Naked 1 a 2 a ještě jsem k tomu poplenila Urban Decay stojan o nějaké tužky, bázi a tvářenku... To jsem se pak bála asi týden podívat na účet.

Hřích č. 2 - zevling na chatě a mrhání časem produktivního mladého člověka (mě).



2.HNĚV - Jaký kousek miluješ, nenávidíš a nebo obojí?


Co se týká péče, tam nějak moc citově stálá nejsem. Co jsem milovala loni, mě nezřídkakdy další roku už nedojme a naopak. Teď jsem nadšená z L'Oréal Laser Renew aka krémů pro starý, ale kdo ví, jak to bude za pár měsíců.

S dekorativkou to je jiná. Miluju všechny 3 Naked palety, Lash Queen od Heleny Rubinstein, tvářenky od TheBalm, NARS radiant concealer... A takhle bych mohla pokračovat ještě dlouho.

Hřích č. 3 - ke kafi mám dost nezdravý vztah. Musím ho mít všude, často a pořád dokola...




3.OBŽERSTVÍ - Která tvá věc nejlépe chutná, nebo voní?


Bavíme se pořád o kosmetice, že jo? Anžto lesky na rty nepoužívám, o chuti pomlčím. Jen vám teda poradím, že jestli chcete pusu na krk, tak se předtím nemažte tělovým mlíkem krAvon načurals. Prej je to hnus.


Nejlíp voní samo že moje parfémy. Chanel Chance, Shalimar, Stella McCaernety, Bottega Veneta (jo, Margaretko, už mám velký flakon, dík za vzorek!), L'Instant Magic, Aqua Allegoria Limon Verde... A na zbytek bych se musela jít podívat na polici. A to je moc daleko.


TOHLE je obžerství!




4.LENOST - Který výrobek často zapomínáš používat?


Nezapomínám. Ale když ráno spěchám, šulím krém, protože jinak bych se nestihla za půl hodiny vykopat. Tak používám jen BB krém na změkčující tonikum. Ale ničemu to nevadí. To bíbíčko je na bázi přírodních olejů a rozhodně na sobě nepozoruju, že by mi to nějak škodilo. Jo a taky někdy flákám kondicionér vlastně.

Lenoším často a ráda. Optimálně si k tomu najdu místo s krásným výhledem a zevluju.



5.PÝCHA - Který produkt ti dodá nejvíc sebevědomí?


Dřív to asi nebyl ani tak produkt, ale spotřebič. Kulma. Když si totiž natočím vlasy, mám pocit, že mi to sluší o dost víc. Teď už na sebevědomí potřebuju kompletní makeup. Ale když se nepovede, přežiju to i tak. Věk s sebou asi fakt nese povznesenost nad malichernostma.



Tahle věc taky dodává sebevědomí. Ale nesmí se to s ní přehnat.


6.SMYSLNOST - Co tě nejvíce přitahuje na opačném pohlaví?


Sexy mozek už je zabranej, že? Jak pravila jedna má moudrá kamarádka: "Správnej chlap tě nesmí srát a nesmí smrdět!" S čímž se zcela ztotožňuju. Protože je opravdu těžké, aby muž splňoval oba dva ty požadavky naráz.

Smyslný kočičí jazýček. Víte, jak je těžké tohle vyfotit? :D


7.ZÁVIST - Co z kosmetiky bys nejradši dostala?



Mrkněte SEM. Jo a světový mír.

Co chcete dostat vy? Baví vás na blozích TAGy? A hřešíte?

17 komentářů:

  1. Chci dostat princeznu a půl drogerie k tomu. Nebo raději parfumerie. Jo a tagy mě baví, nejvíce mě dostal chlap, co by neměl smrdět a zároveň tě srát. Dnes hlavně ta druhá věc se těžko hledá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a těch ve věkové kategorii 35 a víc je ještě pořád pár takových, co se nesprchujou každý den.

      Vymazat
  2. Originální jako vždy. Fotky mě pobavily a vzpomněla jsem si na tento svůj starý článek:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2012/06/7-deadly-sins-of-beauty.html

    Dost se toho změnilo, hlavně co se nejdražšího výrobku týče :-). Jinak laky Miss sporty, to je hrozné smilstvo za pár korun! Ale jedeme v tom spolu...

    OdpovědětVymazat
  3. ten lak, ten lak... taky jsem si ho pořídila, nějaký nový s holografickým efektem. jak jsem ho otevřela, tak mi bylo jasné, že ten nebude mít pěkné složení. ale bohužel vypadá na nehtech moc hezky...a naštěstí rychle ubývá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak je super, na konci jsem se pobavila;) Jinak po koupi dvou naked paletek plus dalších pár věcí bych se asi na účet nepodívala;D až další měsíc. Taky když si sem tam něco koupím bojím se juknout na účet..;D

    OdpovědětVymazat
  5. Jen tak pro jistotu, stane se z tebe další pí*a - potenciálně škodlivá, dělající tyty na bakané složení? Jestli jo, stačí říct, nepáchnu sem.

    (Což bys po někom tak vulgárním, fuuuj, stejně nechtěla, že, je mi to jasný. Kritika má bejt na úrovni).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loool! Tak promiň, že mi vadí smradlavý formaldehyd. A nějakou piču klidně snesu, bez obav.

      Vymazat
    2. http://www.ekoporadna.cz/wiki/doku.php?id=znecisteni:co_je_formaldehyd_a_mame_se_ho_bat


      Asi tak. Takže stane se, nebo nestane? Jako třeba bys mohla bydlet ve skleníku a tak. Lidi s mozkem ví, co se může a nemůže dostat na trh, v jakých koncentracích, atd. Koupila jsi ten lak někde v čínský provincii za tmy? Člověk tě má za normálně, průměrně, inteligentní holku a Ty tohle.. Co budeš příště? Že z masa můžeš dostat raka nebo nebudeš používat barvu na vlasy a radši si dáš hennu (nejdřív si přečti, kolk henn je mezi nebezpečnejma výrobkama na webu v Dtestu. Jako OPRAVDU nebezpečnejma, ne co si Ananaska vymyslela v hlavě). ŠIŠ!

      Vymazat
    3. "Člověk tě má za normálně, průměrně, inteligentní holku" - na těch komplimentech ještě potřebuješ zamakat. ;)

      Ok, možná jsem se s tím lakem vyjádřila zkratkovitě. Ale nějak mě nenapadlo, že se tu toho někdo takhle chytne. Děsně smrdí formaldehydem i 2 dny po nalakování. Formaldehyd je jedovatá látka. I dopustila jsem se myšlenkové zkratky. Sežer mě.

      Btw. některé druhy masa taky nejím, bo mám citlivý nos a vadí mi, jak smrdí - zapadá to do tvé představy o mně? :P Jo a henna smrdí taky dost děsně.

      Vymazat
    4. Na ten článek jsem zvědavá, od Miss Sporty mám hodně laků a ve složení jsem nenašla ani formaldehyd, ani ty další dvě látky. Teď jde o to, jestli se neliší INCI a skutečný obsah lahvičky. Sice formaldehyd po čuchu nepoznám, ale tyhle laky jsou cítit stejně jako ostatní drogerijní kousky... A třeba jakýsi tržnicový lak, který se nám doma ocitl kdo ví jak a ve složení měl uvedený toluen, smrděl hodně jinak.
      Nenapsala bys mi prosím číslo toho laku? Ať vím, jestli ho náhodou nemám doma :)

      Vymazat
  6. Pekný článok, dobre sa to čítalo :) Kika

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si občas pripadám ako kozmetický smilník. Za jeden z najväčších hriechov pokladám svoju veľkú Sephora kazetku, kde je asi 50 tieňov, zo desať leskov na pery a 5 farieb na líčka. Stála asi 40 eur, kupovala som ju v Paríži a keď som ju zbadala, rýchlo som utekala ku pokladni, aby ma zdravý rozum nedobehol. Najhorší bol ten pocit, keď sa ma každý z kamarátov spytoval, že čo to v tej taške mám a ja som celá pyšná vytasila tú kazetu a každý na mňa hodil taký pohľad a veľmi opatrne sa mi snažili naznačiť že si nie sú istí tým, či som normálna. Ale ja som jej bola strašne rada! :) No a potom samozrejme Naked3 je taký ďalší veľký hriech. Ale ten nákup ani najmenej neľutujem. No a potom ešte množstvo takých nákupov, keď som nevedela čo od dobroty a nakupovala som preto, lebo "toto v tejto farbe ešte nemám a asi to potrebujem". No a myslím, že budem čím ďalej tým viac hriešna, lebo som začala uprednostňovať kvalitu pred kvantitou a za kvalitu sa platí viac :) A dostať chcem toho strašne veľa, včera otvorili u nás v Bratislave MAC predajňu, tak sa chystám na nálet :)

    Domka Domková

    OdpovědětVymazat
  8. fakt super článok ten medvedík na káve je zlatý :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Méďa je z Budapešti z café Alibi - doporučuju!

      Vymazat
  9. Tagy mám hrozně ráda, akorát do tohoto se moc nehodí ta šestá otázka.

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)