Stránky

čtvrtek 24. září 2015

Fotoromán, díl 9.

 Zítra jedu na výlet. Nečekaně opět do Budapešti. A strašně špatně se mi soustředí na cokoliv jiného než na "už abych tam byla". A tak si procházím staré fotky a opět nezůstanete ušetřeni mého oblíbeného fotorománu.



 Máme v Brně další hipstrov. Asi tak stopadesátý osmý. Tenhle mě ale se*e, protože mi udělali cappuccino se sójovým mlíkem. Dvakrát po sobě. Bez upozornění. Poprvé jsem doufala, že to byl jen úlet, ale kdepak. Kdyby aspoň békli. Jo jmenuje se to tam Charakter bakery & coffe shop.


V Tigeru mají nádherné věci. Svatá dvojice za šede, no nekup to.


Takhle jim to slušelo v Šálku. Trochu mě zklamalo, že nás za to nevyvedli. Tam jsme měli kafe mimochodem prvotřídní.


Mám ráda podzim. Není už takové vedro, líp se oblíká a navíc už se zas dá chodit do Skogu. Někomu to jejich kafe přijde moc kyselé, ale já jsem spokojená.





A poslední příspěvek na cafénazi notu - kafe ve Falku je pořád super a obsluha pořád čím dál tím víc na přesdržku. Chodím tam už jen tak jednou za 14 dní a vždycky se mi otvírá kudla v kapse. A to jsem tam dřív bývala denně, chjo.


A jak vypadá váš pracovní koutek? Tuhle fotku jsem si cvakla, než jsem z kanclu vypadla na 3 týdny v kuse. Botičky jsou od OJJU a nemají chybu.


Z kanclu jsem jela rovnou na trutnovský festival. Mám ho ráda. Ale jezdíme tam už spíš jen ze zvyku, kapely zas takový odvaz nebyly. Kromě Prodigy teda a pár světlých výjimek.


Tohle je jediná reklama, kterou na Trutnově potkáte.


A tady je důkaz, že to je akce pro zralé a vyspělé publikum.


No a když už jsme byli v podkrkonoší, museli jsme pozdravit i pana Krakena v Hořicích.



Moc to není vidět, ale na kabelce je nápis Prada. Tak určitě.


Toto je prosím pěkně výjev z vjezdu do Shengenu začátkem září v noci. Ztvrdli jsme tam 5 hodin. Se těm uprchlíkům nedivím, že to brali zkratkou lesem. Za pozornost stojí pán - Turek - venčící psa. Jeho manželka měla šátek. Takže fakt neplatí, že všichni muslimové nesnášejí psy. Ostatně kolik znáte katolíků, co souloží poprvé až po svatbě?


Naše krněnská kontroverzní kašna minulý čtvrtek, kdy se naposledy dalo večer sedět na trávě jen tak v šatech. Ach.

Jste rádi, že je podzim? Kde jste byli na dovči? A máte rádi sójové mlíko?

16 komentářů:

  1. Mi ten podzim přijde takový chladný...chladnější než obvykle! Ale třeba jsem jen přecitlivělá. Dovča to asi úplně nebyla, ale pár dní u polského móře bylo fajn a sójové mlíko asi nepiju. Hlavně do kávy bych si to jen tak nedala. Jen z té představy je mi trochu ouzko, tak bůhví, co by to se mnou udělalo v reálu...možná bych se rozplakala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla v pohodě, jen mi to moc nejelo. Ale kamarádce bylo blbě celý večer.

      Vymazat
  2. No, ono Charakter bakery & coffe shop je čístě veganská kavárna, takže kravské mléko nevedou vůbec. Proto jim asi nepřijde nutné to zdůrazňovat. Občas se zeptají, jestli chceš mandlové nebo sojové-když mají výběr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tam děláš, že? Když je někde na vchodu napsané vegan friendly, představím si pod tím, že si tam vyberou i vegani a ne že je to výlučně veganské.

      Vymazat
    2. On to má se svou ženou můj bejvalej spolužák a taky vím, že je to čistě vegan věc. Ale nikdy jsem ještě nešla okolo, tak nevim, co maji zvenku. Asi bych ale taky čekala něco jako nápis pro lidi, co nekoukaj napřed na fb stranky, že je to čistě vegan kavarna.

      Vymazat
    3. Vůbec tam nedělám, jenom to tam mám ráda a vím, jak to tam funguje

      Vymazat
    4. Ylo, podle fotky mi přišlo, že jsi mě možná obsluhovala. Tak nic. :) Jinak je fajn, že lidi, co ke kavárně mají vztah, ví, jak to tam funguje, ale jak to má kakra poznat někdo, kdo jde kolem a vleze tam na kafe? :)

      Vymazat
  3. Podla mna je neeticke zverejnovat fotografie ludi bez ich suhlasu /pani s kabelkou/. Ta fotka sa predsa da orezat tak, aby nebolo vidiet tvar.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suhlasim. Presne to iste som si pomyslela aj ja pri pohlade na tu fotku. A zarazili ma tie reci o moslimoch a katolikoch. "Svata dvojica" vo flasiach od piva? Asi som to cele nejako nepochopila.

      Vymazat
    2. Paní jsem obličej zakryla. Přemýšlela jsem o tom, jestli to udělat, ale přišlo mi, že by se z té fotky ani nepoznala. No přesvědčily jste mě.

      Jinak s náboženstvím - to je jednoduché. Nejsem ani katolička, ani muslimka, ani nic jiného. Co je pro jednoho svatá dvojice, to jsou pro druhého dvě levné propisky vyrobené v Číně. A ač jsem nevěřící, fakt se mi nelíbí, jak se tolik lidí naváží do muslimů za něco, co vůbec není pravda.

      Vymazat
  4. hele, asi se potkáme v Menze :D nečekaně jedu na výlet, ale až v sobotu

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsem chuť na chleba s máslem :-))) asi už je fakt podzim :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňam, s takovým tím slaným. A možná i s marmeládou.

      Vymazat
  6. Já mám ráda podzim, ale je fakt, že počasí už není úplně ono. :) Pěkné fotky kávy. ;)
    Paní s Pradou bych se zastala, tyhle paní kolikrát ani neví, co to prada je a že jim jejich tržnicový prodejce prodává padělek něčeho... :)
    Jinak, jak vidím z komentářů výš, jsi evidentně velmi společensky a nábožensky nekorektní. Tak hlásím, že mě svatá dvojice celkem pobavila a katolíky, co souloží až po svatbě, neznám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paní už je zakrytá a kdybych mohla, omluvím se jí. Jinak to, že korektní nejsem... Už z toho asi nevyrostu, mno. :D

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)