Stránky

pátek 18. září 2015

Lak Avon gel finish

Jak asi víte, nejsem velká fanynka Avonu. A možná jste si všimli, že jsem zmínila práci v ženském kolektivu. Což vede dřív nebo později k tomu, že ani nevíte jak a platíte kolegyni za pidiigelitku s něčím, co vůbec nevypadá tak hezky jako v katalogu. Pokud máte slabší povahu, z mírného zklamání se otřepete a do pár měsíců štěstěnu pokoušíte znova. Za rok a čtvrt jsem zatím neodolala dvakrát a asi ještě chvíli vydržím. :)



Ale teď k těm lakům. Na laky na nehty jsem poměrně náročná. Avoní "gel laky" jsem vzala proto, že jsem na ně četla pozitivní recence a taky proto, že byly v akci 1+1 zdarma. A ty barvičky v katalogu přímo křičely VEM SI MĚ DOMŮ!


Na téhle fotce jsou reálně barevně zachycené. Takhle fakt vypadají. V katalogu jsou víc dostudena. Jedná se o laky Royal Vendetta a Very Berry (to je ten fialový).

Very Berry a na nehtech Royal Vendetta.
Schválně jsem si vyjela jejich popisek na ofiko webu. Takže:

- Poskytuje plné krytí
Jo. Ale až ve 2 vrstvách. Ty třpytivé jsou na tom v 1 vrstvě fakt bledě - viděno u kolegyně.

- Dodává nehtům vysoký lesk
Pravda. Ale po pár dnech se tak nějak divně zakalí a už to není ono. I s nadlakem, i bez nadlaku.

- Zpevnění, zajistí trvanlivost barvy a lesku
Ano, nějaká zpevňovací složka tam je. Protože poslední den před odlakováním lak začíná praskat a jednou mi s sebou vzal i kousek nehtu. Pokud máte nehty tvrdé, pevné a lámavé, nemusel by vám dělat dobře.


Dál se o něm ještě na webu píše, že nehet vyhladí. Což nemůžu moc posuzovat, protože vyhladit nepotřebuju. I když... Pokud se podíváte na fotku mého palce, nějaké nerovnosti možná zaznamenáte. A bez laku je tam nemám. Ale třeba jsem jen blbě lakovala.

Ale abych jen nehaněla - lak vypadá na nehtech hezky a drží 5 dnů, pak se začne olupovat. Už si ho ale znova nekoupím. Pořizovala jsem je na jaře a teď jsou skoro vyschlé. Asi daň za tu gelovitou konzistenci.

Zkoušely jste tenhle lak? Byly jste spokojené? A co byste mi od Avonu doporučily?

6 komentářů:

  1. Od Avonu už jsem sto let nic neměla:))

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela jsem u kámošky a nenadchly mě....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Znám horší, ale i o dost lepší. A Život je krátký na to, abych měla na nehtech lak, který je jen ok.

      Vymazat
  3. Mam jeden a mne teda vyhovuje :) a zatial nemam pocit, ze by nejak vysychal, mam ho uz tusim tak rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš fajn. Já ty svoje oživila thinnerem a už je nějak nepotřebuju. Jestli je chceš adoptovat, hoď mi adresu do mejlu a jsou tvoje.

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)