Stránky

čtvrtek 28. března 2013

Nejlevnější brněnská drogerie - 2. část cyklu o oldschoolových drogerkách

Tuhle drogerii jsem poprvé navštívila už před lety a úspěšně na ni zapomněla. Brněnští starousedlíci ji dávno znají a hojně navštěvují. I já jsem na ni dostala tip od kovaného Brňáka, který se zde narodil a navzdory tomu, že i vystudoval vysokou školu, zarputile mluví hantecem a všem návštěvám bez rozdílu otevírá jenom v trenýrkách...

Ale zpět k té drogerii, nechutných chlapů jistě znáte všichni spousty. Nachází se na Palackého třídě poblíž kulturního domu Semilasso a sestává se ze dvou provozoven se dvěma samostatnými vchody. V jedné se prodávají věci jako barvy a laky a tak a v té druhé kosmetika a věci pro péči o domácnost. Patří do sítě drogerií Teta a podle letáku, který se tam válel na pultě je asi žlutá nebo co. Pořád tomu s těma barvama nerozumím a pořád mě to nezajímá.

Ceny zboží jsou tu úplně jinde - asi kvůli tomu, že se mu blíží doba exspirace. Ovšem nijak závratně, téměř u všech hyperlevných artiklů máte zhruba rok na jejich spotřebování. To docela jde, ne? Pro lepší představu o cenách jsem pořídila několik fotek. Co na nich chybí je oční odličovač Nivea za 59 Kč, který se běžně pod stovku pořídit nedá.






















Na posledním obrázku je můj giganákup - na ten šampon za dvacku jsem fakt zvědavá. Když nebude stát za nic, nechám si alespoň lahvičku, na cesty se bude hodit.

Pokud se vám nechtělo fotky detailně zkoumat, tak jo, ten Listerine je fakt litrový a za cenu, za jakou se běžně prodává půllitr. Podobných věcí je tam víc a stoprocentně stojí za detailní průzkum. Akorát se musíte připravit na to, že prodejna je mrňavá a plná koupěchtivých Brňáků. :)

Znáte tuhle drogerii? Já jsem z ní úplně hotová a zase tam začnu chodit. :)

4 komentáře:

  1. Znám ji a když se v jejím okolí nacházím, vždy zajdu dovnitř minimálně na průzkum :). Mají tam fakt super ceny, takže není co řešit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to se člověk vždycky zamyslí, jaká je asi výrobní cena těch věcí, že se jim to pořád vyplatí prodávat... A dej si pozor, nemají moc rádi focení. Posledně mě podezřívali, že jsem tajný agent od konkurence, přitom jim vlastně dělám reklamu. :)

      Vymazat
  2. To je Amica, že? =D Na tenhle ještě pamatuje mamča a hrozně se divila, že se stále ještě prodává a balení se ani trochu nezměnilo =) Jo, jinak, bělí, nemyje, smrdí a prý hrozně svědí =D Takže máš asi lahvičku.. nebo Ti vyhovuje? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amica, jj. Dřív jsem to občas používala, ale teď už nemůžu, mám pořád rozhašenou kůži na hlavě a jsem ráda, že mi přestaly padat vlasy. Neměla jsem to na klasické osvěžování účesu - potom jsem vypadala, jako když jdu ze stavby, ale dělala jsem si tím hrubější strukturu a větší objem, když jsem si třeba česala drdol. Na to je to fajn.

      Vymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)