Stránky

sobota 18. října 2014

Višlist

Jo, taky jsem si udělala seznam toho, co bych si přála. Pak jsem se na publikování vyflákla a voila! Višlisty jsou všude. Originální teda holt nebudu. Ani co se tématu týká a ani kvůli výběru. Mitsuuko, která si přeje lis na oleje či kýhošlaka, rozhodně netrumfnu. Takže co že si to neskromně přeju?


CHCU:

1. Tvářenku od theBalm Frat boy. Je to ideální barva pro bledule, která působí zdravě a svěže a zároveň to není žádná laciná oranžáda. Ale nepohrdla bych od nich jakoukoliv jinou tvářenkou. Zatím mám jen dvě a rozhodně to není konečné číslo. Barvy a výdrž jsou geniální a obaly mě taky nepohoršujou.

2. Krém Dior Hydralife. Na ten mě nalákaly hvězdy z gauče. A vůbec, celý ten jejich blog bych zakázala, už mám kvůli nim doma spousty věcí a občas tichou domácnost (že jako moc utrácím).

3. Krém Visionnaire od Lancome. Jo, vím, že to z hlediska složení není žádné terno a že stojí fůru peněz a že byl všude na blozích a blablabla. Jenže měla jsem několik pytlíčků se vzorečkama a jsem ztracená. Jestli ho nedonese Ježuch, koupím si ho. A basta.

4. Meteoritky. Jo, jsem trapná a houby blogérka, ale ještě je nemám. Ne nadlouho (temný smích).

5. Stíny v tužce od MUFE Aqua Matic. Klidně ve všech barvách. Mám ráda stíny v tužce a tyhlety mám ozkoušené a vím, že fakt dobře drží i bez báze.


6. Taky chcu všechny L'Oréal rtěnky Color Riche. Podle mě to jsou bezkonkurenčně nejlepší hydratační rtěnky z drogerie. Normálně stojí okolo tří stovek, ale v akcích se dají koupit levněji. Zatím mám tři a v příštích slevách si plánuju ulovit další.

7. Potřebuju nějaký tmavě červený lak. Nejlépe v barvě neokysličené krve. A nemůžu ho nikde sehnat. Hilfe!

8. Guerlain L'Instant Magic voní moc hezky. Asi ho všichni dobře znáte. A kdo ne, přečtěte si popis na arome.cz (klik!) a pak se hezky zase vraťte. Už jsem ho jednou měla a budeme si to spolu muset zopakovat. Nějak je bez něj ten život neúplný. :)

9. Sérum Vissionaire má prej spolu s krémem přímo kouzelný vliv a v podstatě po něm omládnete tak o 10 let minimálně. To už si teda nekoupím, ale kdyby ho ten Ježich donesl, vyskočila bych až do stropu.

10. Rozjasňovač Mary Lou Manizer je boží a hned jak ho někde uvidím za rozumnou cenu, bude můj.

11. Egyptský zázrak znám taky z blogu Sofastars a plánuju si ho koupit na zimu. Vypadá to přesně jako něco, co mě dokáže zbavit ekzému z mrazu.

Co říkáte na můj seznam? Znáte něco z toho? Rozmlouvali byste mi nějaký kup? Co si přejete vy?

31 komentářů:

  1. Aqua Matic si přeju taky, zdají se být skvělé :). A těch Loreal rtěnek jsem si v drogerii jaksi nevšimla :D, musím se na ně podívat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni. Ale pozor, jsou spíš tónovací a hlavně hydratační. Nějaký hodně krycí a matný finish se od nich čekat nedá.

      Vymazat
  2. Muhehe, je tam Lancome.... Já to věděla :)! Udělejte si radost sama :). S pozdravem Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu muset. I když se teď mažu "laserovým" L'Oréal krémem a s tím jsem taky moc spokojená. Znáte ho, Terezo?

      Vymazat
    2. Znám, ale ten mi ucpával póry a příšlo mi, že málo hydratuje. Mám asi divnou pleť. Některé silikony mi nevadí a jiné mi z obličeje udělají minové pole, jen se na ně podívám. Lancome je jediný krém, který mi teď v těhotenství dal do pořádku mou hormony šílenou pleť. Už nevypadám jako ropucha křížená s Poulíčkem :). Jen ta cena....S pozdravem Tereza

      Vymazat
  3. Ten me gusta face ma tam hrozne pobavil. :D Z tvojich vecí chcem rozjasňovač Mary Lou, vyzerá úžasne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On taky úžasný je. Za ten dám ruku do hov... do ohně.

      Vymazat
  4. Z tvého seznamu vlastním pouze Mary Lou Manizer, který je skvělý! Nad Vissionaire od Lancome také přemýšlím, jen se bojím toho složení, aby mě to neudělalo na obličeji spíše paseku. Tvářenka Fratboy od The Balm vypadá krásně, připíši si ji na seznam. Mám dvě tvářenky od této značky a ani jedna mě nezklamala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si ho kup a když ti nesedne, můžeš mi ho darovat, jo? :D

      Vymazat
  5. Ja mam Loreal ruze tri a pripadaju mi priemerne. Podobny lak mam Colorama, ale ten je tiez priemerny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak na Chanel rouge allure nemají, ale na drogérku mi přijdou fakt špičkové.

      Vymazat
  6. ale to je velmi pekny wishlist :) jako hviezdy z gauca su aj pre mna hrozne pokusitelky :D ja som si tento tyzden kupila lak od OPI Malaga Wine, lebo uz dlhsie zhanam vo farbe cerveneho vina, ale myslim, ze by splnal aj tvoju farebnu poziadavku,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten znám. Ale má trošku modrý podtón. Já chci rudou s černou. Ale prej to letos není in, měla jsem to údajně shánět před 2 lety. Pche.

      Vymazat
  7. Nebudu Ti rozmlouvat nic, ale chci sem zelené mozky, ať rozmlouvaj Lancome. Nějak se nudím..

    OdpovědětVymazat
  8. S tím visionare jsi to měla říct dřív, vyhrála jsem ho a nevěděla, co s ním, ale teď už ho má babička :( ... Jináč o těch rtěnkách od loreal jsem jaksi neměla ani potuchy, to je sranda, že když se o něčem všeobecně nepíše, tak se o tom ani moc neví :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč sis ho nenechala, nevyhovoval? Nechápu, já jsem z něj úplně na větvi. Tak se poměje aspoň babi. :)

      Vymazat
    2. já se bála to dát na xicht kvůli silikonům, páč jsem měla nedávno podobnou zkušenost s Diorem, a ta mi fakt stačila :D

      Vymazat
  9. Až seženeš ten neokysličený lak, dej vědět, podobný odstín by se mi též hodil :)

    OdpovědětVymazat
  10. The balm jsem měla taky dlouho na wishlistě, k narozeninám jsem dostala paletku nude tude a tuto tvářenku+rozjasňovač dostanu k svátku:)

    OdpovědětVymazat
  11. Zkus se mrknout na lak od Rimmelu. Nebo zkus zajít do Enii-nails, tam mají velikánský výběr laků. Myslím, že najdeš ten pravý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip na e-shop. Který Rimmel konkrétně myslíš?

      Vymazat
  12. Egyptský zázrak určite skúsim :) vyzerá to veľmi lákavo :D

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. No pekne pekne, teta ty vôbec nie si z lacného kraja že? :)) Inak Dior a Lancome krémy, to fááákt, nemyslíš vážne, to ešte niekto tie preparfémované chemické kokteily používa? :D Ale keď ti sedia tak asi nie je čo riešiť. Inak Mery Lúú chcem aj ja. A ešte aspoň 3 nové šatky na nosenie malej prdelky (keby nestáli pol rodičáku hmmm), aby mi ladili s oblečkom. A ešte nový mobil. Nechám to na Ježiška, tak snáď sa dočkám aspoň niečoho (a nebude to len krabica saloniek).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do něčeho ty peníze musím investovat, než si taky pořídím malou prdelku, ne? :P Ty koktejle - fakt mi sedí, asi je to dobře namíchané. :)

      Vymazat
  14. Jojo, Mary Lou <3 taky čekám na zajímavou cenu... Teda nepotřebuju ho, ale chci ho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě musím povědět, ze měli zmenšeninu v nějakém zahraničním boxu. A to jsem málem pukla žárlivostí! Kam se hrabe mas pitomej LB s mazadlama a sprchacema... Kdyby tam byl Mary Lou, tak to by bylo teprve terno!

      Vymazat
    2. Tak mini verzi bych si dala taky libit!

      Vymazat
  15. Tak ta tvářenka the Balm vypadá úchvatně.

    OdpovědětVymazat
  16. Frat boye a mary rozjasňovač jsem teď dostala k svátku;)) Můžu říct, že bomba! rozjasňovač vážně pecka, hlavně na mokro;)

    OdpovědětVymazat

Jsem moc ráda za vaše komentáře. :)